Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den forsvundne biskop - Hanne Fabricius - Spil

- Tidsdetektivjagt i København i 1170

Bag om Den forsvundne biskop

Rejs tilbage i tiden med dette eventyrlige, historiske detektivspil og løs mysteriet om, hvem der stjal biskop Absalons magiske skakbrik i år 1170. Er det den uhyggelig spøgelsesgris Gravsoen fra Sankt Clemens Kirkegård, som er tyven? Eller er det en eller flere af byens borgere? På turen bevæger I jer gennem middelalderbyen, hvor I skal tale med seks mistænkte og løse en række opgaver. I må selvfølgelig google alle spørgsmålene, hvis I er i tvivl om noget. Når I har løst en opgave, skal I huske at skrive svarene på den sidste side i bogen. Her er der et bogstav pr. svar. Når I er nået til det sidste stop på detektivturen, skal I sætte jer ned og finde ud af, hvem der stjal Absalons magiske skakbrik, så han kan få den tilbage. Bagefter skal I samle bogstaverne fra svarene i opgaverne og bytte om på dem. Har I svaret rigtigt, har I også bogstaverne til tyvens eller tyvenes fornavn. Har I ikke gættet rigtigt, kan I løse rebussen til slut og finde løsningen. Mødested: I skal mødes på Rådhuspladsen i området ud for Vestergade, hvor I kan finde et sted at stå. Her åbner I bogen og så er detektivturen i gang. Slutsted: Sidste stop er på Højbro Plads, hvor I skal finde et sted at sidde eller stå, mens I løser mysteriet om, hvem der har stjålet biskop Absalons magiske skakbrik. Praktiske oplysninger: Oplevelsesturen er et udendørs historisk detektivspil, hvor I bevæger jer gennem de københavnske middelaldergader. Hvornår: 365 dage om året. I bestemmer selv. Hvor mange: 1-4 personer pr. hold. pr. oplevelsestur Hvis I er flere, skal I købe flere oplevelsesture. Alder: + 6 år til +150 år. Tid: 1½-2 timer. Turens længde: ca. 1,5 km. Hvordan: Hvert hold er på max 4 personer. Det hold, der løser mysteriet først, har vundet. Info: www.tyra.dk

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • EAN:
  • 9788797051016
  • Udgivet:
  • 25. Januar 2022
  • 1-2 hverdage.
  • 11. August 2022
På lager

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Den forsvundne biskop

Rejs tilbage i tiden med dette eventyrlige, historiske detektivspil og løs mysteriet om, hvem der stjal biskop Absalons magiske skakbrik i år 1170.

Er det den uhyggelig spøgelsesgris Gravsoen fra Sankt Clemens Kirkegård, som er tyven? Eller er det en eller flere af byens borgere?

På turen bevæger I jer gennem middelalderbyen, hvor I skal tale med seks mistænkte og løse en række opgaver. I må selvfølgelig google alle spørgsmålene, hvis I er i tvivl om noget.

Når I har løst en opgave, skal I huske at skrive svarene på den sidste side i bogen. Her er der et bogstav pr. svar. Når I er nået til det sidste stop på detektivturen, skal I sætte jer ned og finde ud af, hvem der stjal Absalons magiske skakbrik, så han kan få den tilbage.

Bagefter skal I samle bogstaverne fra svarene i opgaverne og bytte om på dem. Har I svaret rigtigt, har I også bogstaverne til tyvens eller tyvenes fornavn.

Har I ikke gættet rigtigt, kan I løse rebussen til slut og finde løsningen.

Mødested: I skal mødes på Rådhuspladsen i området ud for Vestergade, hvor I kan finde et sted at stå. Her åbner I bogen og så er detektivturen i gang.

Slutsted: Sidste stop er på Højbro Plads, hvor I skal finde et sted at sidde eller stå, mens I løser mysteriet om, hvem der har stjålet biskop Absalons magiske skakbrik.

Praktiske oplysninger:

Oplevelsesturen er et udendørs historisk detektivspil, hvor I bevæger jer gennem de københavnske middelaldergader.

Hvornår: 365 dage om året. I bestemmer selv.
Hvor mange: 1-4 personer pr. hold. pr. oplevelsestur Hvis I er flere, skal I købe flere oplevelsesture.

Alder: + 6 år til +150 år.

Tid: 1½-2 timer.

Turens længde: ca. 1,5 km.
Hvordan: Hvert hold er på max 4 personer. Det hold, der løser mysteriet først, har vundet.
Info: www.tyra.dk

Brugerbedømmelser af Den forsvundne biskopGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.