dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer 11 års fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Den grå sofa - Pernille Vindstrup Sørensen - E-bog

Bag om Den grå sofa

Den grå sofa skildrer både sorgen, forundringen, kærligheden og dagligdagens tristesse. Øjeblikke, der kan være i verden, og ikke mindst i en verden, hvor autisme fylder det meste. Mange af døgnets 24 timer. Digtene er skrevet ud fra personlige tanker, følelser og oplevelser. Teksterne er delt op i ham- og jeg-form, så man får indblik i både tanker omkring det at være autist og leve med en pårørende tæt på med diagnosen. Det kan være hårdt at være anderledes, men bogen skildrer også de små glæder og finurligheder, der findes i en anderledes hjerne. Den er skabt i ren kærlighed og i et forsøg på forståelse. Dette er et lille indblik i en anderledes verden. Velkommen ind. Husk, tør skoene på måtten, og følg reglerne. Uddrag af bogen Natten Roligt som et åndedrag, tilbageholdt i afventende spænding, falder natten langsomt mod de skrå vinduer. Dunkel sort uigennemtrængelig modbydelig lydløs. Dog alligevel højlydt larmende. Om forfatteren Pernille Vindstrup Sørensen kommer fra en meget melankolsk og grå opvækst, og det ses ofte i de tekster, hun skriver. I barndomsårene skulle der ofte kæmpes for overlevelse, og ingenting blev foræret. Pernille brænder for lyrikken og er samtidig meget samfundskritisk. Den grå sofa er hendes debut.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772183893
  • Udgivet:
  • 17. April 2019
  • Straks på e-mail.

Online pris

  • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag

Beskrivelse af Den grå sofa

Den grå sofa skildrer både sorgen, forundringen, kærligheden og dagligdagens tristesse.

Øjeblikke, der kan være i verden, og ikke mindst i en verden, hvor autisme fylder det meste.

Mange af døgnets 24 timer.

Digtene er skrevet ud fra personlige tanker, følelser og oplevelser.

Teksterne er delt op i ham- og jeg-form, så man får indblik i både tanker omkring det at være autist og leve med en pårørende tæt på med diagnosen.

Det kan være hårdt at være anderledes, men bogen skildrer også de små glæder og finurligheder, der findes i en anderledes hjerne.

Den er skabt i ren kærlighed og i et forsøg på forståelse.

Dette er et lille indblik i en anderledes verden.

Velkommen ind. Husk, tør skoene på måtten, og følg reglerne.Uddrag af bogen

Natten

Roligt som et åndedrag,

tilbageholdt i afventende

spænding,

falder natten langsomt mod

de skrå vinduer.

Dunkel

sort

uigennemtrængelig

modbydelig lydløs.

Dog alligevel højlydt larmende.Om forfatteren

Pernille Vindstrup Sørensen kommer fra en meget melankolsk og grå opvækst, og det ses ofte i de tekster, hun skriver. I barndomsårene skulle der ofte kæmpes for overlevelse, og ingenting blev foræret. Pernille brænder for lyrikken og er samtidig meget samfundskritisk. Den grå sofa er hendes debut.

Brugerbedømmelser af Den grå sofaFind lignende bøger
Bogen Den grå sofa findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.