Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Den rette vej af Steen Byriel Olesen

Den rette vej

Bag om Den rette vej

I et fremtidigt verdenssamfund, hvor en altstyrende, men demokratisk kunstig intelligens, Isle, sørger for borgeren, afklarer en efterretningsgruppe under det britiske indenrigsministerium en række presserende sager. Med hjælp fra en klandestin agent fra en mutantlejr afslører de misbrug af genetisk forskning. Efterfølgende ryster en række mord hele systemet, da ofrene viser sig selv at være de skyldige, men selv ikke overvågningssamfundet kan finde en mulig mistænkt. Med baggrund i den historisk nødvendige selvtægt dræbes prominente figurer. Det viser sig, at morderen har forbindelser dybt ind i efterretningstjenesten. Chefen for efterretningsgruppen, Esven, har opnået en personlig og professionel kontakt med mutantlejren, og hans situation kompliceres alvorligt, da der udbryder krig i grænseregionerne omkring lejrene. Dette yderliggøres, da en diplomat søger asyl i verdenssamfundet mod at informere om lejrenes forsvar. Det bliver en rejse i såvel bioteknologiens udviklingsmuligheder som i sindslige skyggeverdner, hvor selv ikke de bedste kompromisser fører til ”Den rette vej”. Uddrag af bogen “Jeg mener, i dag er der jo officielle og uofficielle målsætninger, som skal harmonere. Idéerne charmerer sig ind på en, mens deres egentlige formålsparagraffer forskydes til ubevidste hændelser.” Esvens ansigsudtryk udgjorde nu et forstående indblik i doktorens sindstilstand, og han måtte indrømme, at Dr. Weils antydning om, at de ville supplere hinanden, måske ikke var helt forkert. “Nu gør du mig nervøs, min ven,” sagde han vejledende. Nervøs for at vækkes af troen på, at der er mig, der anviser Isles retning og ikke omvendt, tænkte han, mens han granskede Dr. Weils udtryk, da denne sagde: “Du skal blot sørge for at være udgangspunktets allierede.” Esven kunne mærke blodet forlade hovedet … Om forfatteren Steen B. Olesen er født i 1961. Sproglig og GSK-student. Efter en scient-uddannelse (i Mikrobiologi og Biokemi) fra Syddansk Universitet tilbragte han en årrække i udlandet, blandt andet Storbritannien, før han igen flyttede til Danmark. Den rette vej er den første skønlitterære bog, han har udgivet.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772187808
  • Udgivet:
  • 9. december 2019
  • 217,95 kr.
  • 0,00 kr.
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 13% som medlem
  • 189,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Steen Byriel Olesen
Se alle titler
Beskrivelse af Den rette vej
I et fremtidigt verdenssamfund, hvor en altstyrende, men demokratisk kunstig intelligens, Isle, sørger for borgeren, afklarer en efterretningsgruppe under det britiske indenrigsministerium en række presserende sager. Med hjælp fra en klandestin agent fra en mutantlejr afslører de misbrug af genetisk forskning. Efterfølgende ryster en række mord hele systemet, da ofrene viser sig selv at være de skyldige, men selv ikke overvågningssamfundet kan finde en mulig mistænkt. Med baggrund i den historisk nødvendige selvtægt dræbes prominente figurer. Det viser sig, at morderen har forbindelser dybt ind i efterretningstjenesten. Chefen for efterretningsgruppen, Esven, har opnået en personlig og professionel kontakt med mutantlejren, og hans situation kompliceres alvorligt, da der udbryder krig i grænseregionerne omkring lejrene. Dette yderliggøres, da en diplomat søger asyl i verdenssamfundet mod at informere om lejrenes forsvar.

Det bliver en rejse i såvel bioteknologiens udviklingsmuligheder som i sindslige skyggeverdner, hvor selv ikke de bedste kompromisser fører til ”Den rette vej”.

Uddrag af bogen

“Jeg mener, i dag er der jo officielle og uofficielle målsætninger, som skal harmonere. Idéerne charmerer sig ind på en, mens deres egentlige formålsparagraffer forskydes til ubevidste hændelser.”

Esvens ansigsudtryk udgjorde nu et forstående indblik i doktorens sindstilstand, og han måtte indrømme, at Dr. Weils antydning om, at de ville supplere hinanden, måske ikke var helt forkert.

“Nu gør du mig nervøs, min ven,” sagde han vejledende.

Nervøs for at vækkes af troen på, at der er mig, der anviser Isles retning og ikke omvendt, tænkte han, mens han granskede Dr. Weils udtryk, da denne sagde:

“Du skal blot sørge for at være udgangspunktets allierede.”

Esven kunne mærke blodet forlade hovedet …Om forfatteren

Steen B. Olesen er født i 1961. Sproglig og GSK-student. Efter en scient-uddannelse (i Mikrobiologi og Biokemi) fra Syddansk Universitet tilbragte han en årrække i udlandet, blandt andet Storbritannien, før han igen flyttede til Danmark. Den rette vej er den første skønlitterære bog, han har udgivet.
Brugerbedømmelser af Den rette vej


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Den rette vej findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.