Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den sidste dans - Victoria Hislop - E-bog

Bag om Den sidste dans

Af succesforfatteren til Øen, Tråden, Hjemkomsten og Solopgang. Til alle der kan lide Kreta og Grækenland. Historier fra dagligdagen på Kreta – Ti historier med overraskelser.En "must have" til alle Hislop læsere.Victoria Hislop har et veludviklet håndelag for at beskrive den græske hverdag på godt og ondt. Ti dejlige historier fra det Grækenland, som Hislop elsker, og som hun har åbnet øjnene for hos millioner af begejstrede læsere verden over. Victoria Hislop har studeret engelsk på St. Hilda’s College, Oxford, og har skrevet rejselitteratur for aviser, tidsskrifter mm. Hun er en pålidelig fortæller, som researcher grundigt til sine romaner. Hendes debutroman, Øen, har gået sin sejrsgang over Europa og i USA og indbragt mange priser og lovord

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788771162233
 • Udgivet:
 • 1. April 2016
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Den sidste dans

  Beskrivelse af Den sidste dans

  Af succesforfatteren til Øen, Tråden, Hjemkomsten og Solopgang. Victoria Hislop har et veludviklet håndelag for at beskrive den græske hverdag på godt og ondt. Ti dejlige historier fra det Grækenland, som Hislop elsker, og som hun har åbnet øjnene for hos millioner af begejstrede læsere verden over. Victoria Hislop har studeret engelsk på St. Hilda’s College, Oxford, og har skrevet rejselitteratur for aviser, tidsskrifter mm. Hun er en pålidelig fortæller, som researcher grundigt til sine romaner. Hendes debutroman, Øen, har gået sin sejrsgang over Europa og i USA og indbragt mange priser og lovord.

  Forlagets beskrivelse af Den sidste dans

  Af succesforfatteren til Øen, Tråden, Hjemkomsten og Solopgang.

  Victoria Hislop har et veludviklet håndelag for at beskrive den græske hverdag på godt og ondt.

  Ti dejlige historier fra det Grækenland, som Hislop elsker, og som hun har åbnet øjnene for hos millioner af begejstrede læsere verden over.

  Victoria Hislop har studeret engelsk på St. Hilda’s College, Oxford, og har skrevet rejselitteratur for aviser, tidsskrifter mm. Hun er en pålidelig fortæller, som researcher grundigt til sine romaner. Hendes debutroman, Øen, har gået sin sejrsgang over Europa og i USA og indbragt mange priser og lovord.

  Brugerbedømmelser af Den sidste dans  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.