dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Den store amerikanske kogebog - Clementine Paddleford - E-bog

Bag om Den store amerikanske kogebog

Den store amerikanske kogebog er ikke bare en kogebog - den er også et portræt af Amerika. USA er en smeltedigel af nationaliter, der hver især har bragt mad og skikke med sig. Den store amerikanske kogebog er koncentratet af dette fantastiske land. Her er mad fra New England til Hawaii, fra Florida til Alaska, fra Deep South, the Midwest og Creole Country. 500 opskrifter, testet gennem generationer. Clementine Paddleford var USAs første madskribent, hun skrev i 1940’erne for bl.a New York Harald Tribune og havde over 12 millioner ugentlige læsere. I slutningen af 40’erne fik den opgave at undersøge "How America Eats", og begav sig ud på en rejse, der skulle blive på end en 1 million km. Hun rejste landet tyndt, gennem alle stater, og mødte de fineste kokke, bondemænd, fiskere, restauratører, husmødre mv. Hun samlede opskrifter fra dem alle til bogen "How America Eats", der første gang udkom i 1960. Den blev i 2011 genudgivet i New York i en gennemrevideret og opdateret udgave med titlen "The Great American Cookbook" Bogen er inddelt efter stater, og for hver stat får læseren en lille eller flere historier om de mennesker, hun mødte og den mad de spiste dér sammen.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711443378
  • Udgivet:
  • 6. November 2015
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

  • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag

Beskrivelse af Den store amerikanske kogebog

Den store amerikanske kogebog er ikke bare en kogebog - den er også et portræt af Amerika. USA er en smeltedigel af nationaliter, der hver især har bragt mad og skikke med sig. Den store amerikanske kogebog er koncentratet af dette fantastiske land. Her er mad fra New England til Hawaii, fra Florida til Alaska, fra Deep South, the Midwest og Creole Country. 500 opskrifter, testet gennem generationer.

Clementine Paddleford var USAs første madskribent, hun skrev i 1940’erne for bl.a New York Harald Tribune og havde over 12 millioner ugentlige læsere. I slutningen af 40’erne fik den opgave at undersøge "How America Eats", og begav sig ud på en rejse, der skulle blive på end en 1 million km. Hun rejste landet tyndt, gennem alle stater, og mødte de fineste kokke, bondemænd, fiskere, restauratører, husmødre mv. Hun samlede opskrifter fra dem alle til bogen "How America Eats", der første gang udkom i 1960.

Den blev i 2011 genudgivet i New York i en gennemrevideret og opdateret udgave med titlen "The Great American Cookbook"
Bogen er inddelt efter stater, og for hver stat får læseren en lille eller flere historier om de mennesker, hun mødte og den mad de spiste dér sammen.

Brugerbedømmelser af Den store amerikanske kogebog



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.