Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den store grundbog om fermentering - Søren Ejlersen - Bog

Den store grundbog om fermenteringaf Søren Ejlersen
Bag om Den store grundbog om fermentering

Fermentering er trendy, men Aarstiderne har gjort det længe. Her er alle tips, tricks og opskrifter samlet på ét sted. I 2015 udgav Aarstiderne den første danske bog om fermentering, som på det tidspunkt var under genopdagelse i køkkenerne hos nogle af de mest trendsættende restauranter i Norden, heriblandt Noma. Siden fulgte Fermentering 2.0 og Det fermenterede køkken, og alle tre bøger har nået et stort publikum. Siden er interessen for fermentering eksploderet, i takt med at madlavningselskere får øjnene op for, hvor nemt og lækker en metode det er til at fordybe smagsoplevelserne i køkkenet, mens holdbarheden forlænges markant med naturlige processer. Men mange tror stadig det er komplekst og tidskrævende, og det er det, Aarstiderne gerne vil gøre op med her, for ALLE KAN FERMENTERE. Vi har samlet alt det bedste fra de tre fermenteringsbøger i Den store bog om fermentering, en smuk, farverig, grundig, men let tilgængelig kogebog om alt det, der kan skabes hjemme i køkkenet, når fermentering bliver en del af hverdagspaletten.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775938919
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 400
  • Udgivet:
  • 10. Oktober 2024
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 177x247x18 mm.
  • Vægt:
  • 554 g.
  • 1-2 hverdage efter udgivelsesdato.
  • 10. Oktober 2024
  • 10. Oktober 2024
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Den store grundbog om fermentering

Fermentering er trendy, men Aarstiderne har gjort det længe. Her er alle tips, tricks og opskrifter samlet på ét sted.

I 2015 udgav Aarstiderne den første danske bog om fermentering, som på det tidspunkt var under genopdagelse i køkkenerne hos nogle af de mest trendsættende restauranter i Norden, heriblandt Noma. Siden fulgte Fermentering 2.0 og Det fermenterede køkken, og alle tre bøger har nået et stort publikum.

Siden er interessen for fermentering eksploderet, i takt med at madlavningselskere får øjnene op for, hvor nemt og lækker en metode det er til at fordybe smagsoplevelserne i køkkenet, mens holdbarheden forlænges markant med naturlige processer. Men mange tror stadig det er komplekst og tidskrævende, og det er det, Aarstiderne gerne vil gøre op med her, for ALLE KAN FERMENTERE.

Vi har samlet alt det bedste fra de tre fermenteringsbøger i Den store bog om fermentering, en smuk, farverig, grundig, men let tilgængelig kogebog om alt det, der kan skabes hjemme i køkkenet, når fermentering bliver en del af hverdagspaletten.

Brugerbedømmelser af Den store grundbog om fermentering



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.