Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Den store mad for begyndere - Linn Grubbström med Jacob Damgaard - Bog

- 125 enkle opskrifter trin-for-trin

Bag om Den store mad for begyndere

Den store mad for begyndere 125 enkle opskrifter trin for trin Er du lige flyttet hjemmefra eller ny i køkkenet, er der hjælp at hente i ‘Den store mad for begyndere’. Den populære billedkogebog er nu på hylderne igen i nyt oplag med nyt omslag og i nyt format. I bogen vises alle opskrifter foto for foto, fra de ingredienser, du skal bruge, til det færdige måltid. Der er 125 opskrifter, til når det skal være hurtigt, sundt, sødt, billigt, imponerende eller to go: klassikere som boller i karry, minestrone-suppe og pizza, lækkert tilbehør og vegetariske retter som pasta med græskar, risotto og tærte med rødbede og gedeost, og søde sager som citronroulade med hindbær, banan-ispinde og cookies. Linn Grubbström arbejder som madskribent på Aller Mad. Hun har tidligere stået bag den populære danske madblog Frk. Kræsen og udgivet tre kogebøger – senest Den store mad for begyndere.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793604018
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 320
  • Udgivet:
  • 18. juni 2020
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 200x240x26 mm.
  • Vægt:
  • 1031 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 24. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan muligvis leveres inden juleaften

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Den store mad for begyndere

Den store mad for begyndere
125 enkle opskrifter trin for trin
Er du lige flyttet hjemmefra eller ny i køkkenet, er der hjælp at hente i ‘Den store mad for begyndere’. Den populære billedkogebog er nu på hylderne igen i nyt oplag med nyt omslag og i nyt format.
I bogen vises alle opskrifter foto for foto, fra de ingredienser, du skal bruge, til det færdige måltid. Der er 125 opskrifter, til når det skal være hurtigt, sundt, sødt, billigt, imponerende eller to go: klassikere som boller i karry, minestrone-suppe og pizza, lækkert tilbehør og vegetariske retter som pasta med græskar, risotto og tærte med rødbede og gedeost, og søde sager som citronroulade med hindbær, banan-ispinde og cookies.
Linn Grubbström arbejder som madskribent på Aller Mad. Hun har tidligere stået bag den populære danske madblog Frk. Kræsen og udgivet tre kogebøger – senest Den store mad for begyndere.

Brugerbedømmelser af Den store mad for begyndere

  • Sissel V. 3. januar 2021

    Genial kogebog! Let udførligt med billeder


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.