Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Den store nordiske krig om seksualmoralenaf Elias Bredsdorff

Den store nordiske krig om seksualmoralen

Bag om Den store nordiske krig om seksualmoralen

I slutningen af 1800-tallet begyndte et opgør med den seksuelle dobbeltmorale mellem kønnene. På baggrund af anklagerne om fordærvet moral hos to norske forfattere deltog kulturpersoner fra hele Skandinavien i offentlig debat om kønsmoral, kvindefrigørelse og seksualitet. Denne bog er en dokumentarisk fremstilling af debatten, der forsøgte at nedbryde oldnordiske tilstande. Elias Bredsdorff (1912-2002) var en dansk forfatter, litteraturhistoriker og modstandsmand. I sine unge år gjorde han sig bemærket som studenterpolitiker udi kommunismen, som han var meget optaget af. Under krigen tog han imidlertid afstand til DKP og blev i stedet aktiv i modstandsorganisationen Frit Danmark. Som cand.mag. skrev han en lang række værker om dansk litteratur og underviste i mange år om emnet på Cambridge University.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726136289
  • Udgivet:
  • 5. April 2019
  • 65,95 kr.
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 14% som medlem
  • 56,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Elias Bredsdorff
Vis alle titler
Beskrivelse af Den store nordiske krig om seksualmoralen
I slutningen af 1800-tallet begyndte et opgør med den seksuelle dobbeltmorale mellem kønnene. På baggrund af anklagerne om fordærvet moral hos to norske forfattere deltog kulturpersoner fra hele Skandinavien i offentlig debat om kønsmoral, kvindefrigørelse og seksualitet. Denne bog er en dokumentarisk fremstilling af debatten, der forsøgte at nedbryde oldnordiske tilstande.

Elias Bredsdorff (1912-2002) var en dansk forfatter, litteraturhistoriker og modstandsmand. I sine unge år gjorde han sig bemærket som studenterpolitiker udi kommunismen, som han var meget optaget af. Under krigen tog han imidlertid afstand til DKP og blev i stedet aktiv i modstandsorganisationen Frit Danmark. Som cand.mag. skrev han en lang række værker om dansk litteratur og underviste i mange år om emnet på Cambridge University.
Brugerbedømmelser af Den store nordiske krig om seksualmoralen


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Den store nordiske krig om seksualmoralen findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.