Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Det egentlige liv i livet - Alen Causevic - E-bog

Bag om Det egentlige liv i livet

"Dette er historien om en almindelig families tilværelse på vilkårlige asylcentre. Du ser barakkerne indefra. Du mærker den varige uvis - hed. Du gennemlever den døsige hverdag sammen med Ibrahim, Aida og Sahil, med alt hvad den indebærer af isolation, længsel og tvivl – og ikke mindst håbet om en fremtid i Danmark. Alen Causevic skriver ikke med løftet pegefinger, men fortæller derimod åbent og rørende om livet som flygt - ning, og hvilke personlige konsekvenser det med tiden kan have for den enkelte som hele familien; voksne så - vel som børn. Alen Causevic er født i 1989 i Bosnien, men flygtede som barn til Danmark. Uddannet i litteraturhistorie og tidligere publiceret i diverse aviser, magasiner og antologier. Det egentlige liv i livet er hans skønlitterære debut."

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793717640
 • Udgivet:
 • 20. Maj 2021
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Det egentlige liv i livet

  Beskrivelse af Det egentlige liv i livet

  "Dette er historien om en almindelig families tilværelse på vilkårlige asylcentre. Du ser barakkerne indefra. Du mærker den varige uvis - hed. Du gennemlever den døsige hverdag sammen med Ibrahim, Aida og Sahil, med alt hvad den indebærer af isolation, længsel og tvivl – og ikke mindst håbet om en fremtid i Danmark. Alen Causevic skriver ikke med løftet pegefinger, men fortæller derimod åbent og rørende om livet som flygt - ning, og hvilke personlige konsekvenser det med tiden kan have for den enkelte som hele familien; voksne så - vel som børn.

  Alen Causevic er født i 1989 i Bosnien, men flygtede som barn til Danmark. Uddannet i litteraturhistorie og tidligere publiceret i diverse aviser, magasiner og antologier. Det egentlige liv i livet er hans skønlitterære debut."

  Forlagets beskrivelse af Det egentlige liv i livet

  Det egentlige liv i livet tager dig med til hjertet af tilværelsen som flygtning. Du ser asylcentrene indefra. Du mærker den konstante uvished og indre uro. Du gennemlever den døsige hverdag sammen med Ibrahim, Aida og Sahil, med alt hvad den indebærer af længsel, tvivl og håb.

  Alen Causevic skriver ikke med løftet pegefinger, men bruger derimod åbent øjne og minder fra en barndom i asyl til at udfolde en hudløs fortælling om familie, tilhør og ikke mindst drømmen om en fremtid i Danmark.

  Brugerbedømmelser af Det egentlige liv i livet  Find lignende bøger
  Bogen Det egentlige liv i livet findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.