Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Det er den anden der har set os - E-bog

Bag om Det er den anden der har set os

Thomas Olesen har en livlig fantasi, der altid sætter kulør på den somme tider triste dagligdag. Men han glemmer aldrig det vigtigste her i tilværelsen: menneskerne. Med digtsamlingen Indre landskab lukker han op sine allermest private tanker, tvivl og konklusioner. Digtene kan være ligefremme, men de kan også være kryptisk legende, hvor middelalderlige borge og troldeskove pludselig bliver relevante for forståelsen af samfundet i Danmark anno 2014. Og de er alle båret frem med den ærlige og kærlige bagtanke, at vi skal huske at værdsætte og nyde livet, uanset hvor travlt vi så ellers har med at gennemleve dagene. Yngre læsere er velkomne, men målgruppen er vi voksne, der har brug for at genlære glæden ved leg og ved eventyr. Uddrag af bogen: Skovfolket En lille skovalf hørte jeg spille en rosa klang fra skovens dyb. Let og frimodigt sværmede tonerne som bier om blomster og silke i top. I rodløshedens angst og længslen efter ynde begyndte jeg at drømme, at skoven var mit hjem. Men … den lille skovalf, jeg aldrig fandt. Dog til evig tid høres den sagte, rosa klang. Om forfatteren: THOMAS OLESEN (f. 1972) er uddannet pædagog, men har siden 2001 været på førtidspension. Nu bruger han tiden på at skrive, male og tegne. Indre landskab er hans debut.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793270237
  • Udgivet:
  • 5. Oktober 2014
  • Straks på e-mail.

Online pris

Beskrivelse af Det er den anden der har set os

Thomas Olesen har en livlig fantasi, der altid sætter kulør på den somme tider triste dagligdag. Men han glemmer aldrig det vigtigste her i tilværelsen: menneskerne.

Med digtsamlingen Indre landskab lukker han op sine allermest private tanker, tvivl og konklusioner. Digtene kan være ligefremme, men de kan også være kryptisk legende, hvor middelalderlige borge og troldeskove pludselig bliver relevante for forståelsen af samfundet i Danmark anno 2014. Og de er alle båret frem med den ærlige og kærlige bagtanke, at vi skal huske at værdsætte og nyde livet, uanset hvor travlt vi så ellers har med at gennemleve dagene.

Yngre læsere er velkomne, men målgruppen er vi voksne, der har brug for at genlære glæden ved leg og ved eventyr.

Uddrag af bogen:
Skovfolket

En lille skovalf
hørte jeg spille
en rosa klang
fra skovens dyb.

Let og frimodigt
sværmede tonerne
som bier om blomster
og silke i top.

I rodløshedens angst
og længslen efter ynde
begyndte jeg at drømme,
at skoven var mit hjem.

Men …

den lille skovalf,
jeg aldrig fandt.
Dog til evig tid høres
den sagte, rosa klang.

Om forfatteren:

THOMAS OLESEN (f. 1972) er uddannet pædagog, men har siden 2001 været på førtidspension. Nu bruger han tiden på at skrive, male og tegne. Indre landskab er hans debut.

Brugerbedømmelser af Det er den anden der har set osFind lignende bøger

Bogen Det er den anden der har set os findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.