Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Det forkerte mord - Bjarne Hatting - Bog

Bag om Det forkerte mord

Historien om, hvordan en enlig far bliver skudt af mafiaen ved en fejltagelse. Hans 12-årige datter overværer mordet. Man prøver at skyde hende, men hun undslipper. Både politi og mafiaen leder efter hende. Man følger hende i New York, hvor hun lever under vidnebeskyttelse. Man følger hendes karriere inden for TV. Hvordan hun år senere får hævnet sin far. Uddrag af bogen ”Du fik min far myrdet ved en fejl. Jeg er hans dengang 12-årige datter, som det ikke lykkedes dine mænd at få skudt. Jeg svor dengang, at jeg ville hævne mig på dig. Nu får jeg min hævn, Vincent. Du kommer til at tilbringe resten af dit liv i en rullestol. Skæbnens gudinde Nemesis har hjulpet mig.” Elisa så på ham en sidste gang, så gik hun. Vincent så ud i luften, da hun var gået. Så faldt avisen ned i hans skød. Han nåede lige at trykke på den alarm, han havde på håndleddet, så mistede han bevidstheden. En sygeplejerske kom løbende. ”Jeg har brug for en læge. En patient har fået et slagtilfælde.” Om forfatteren Bjarne Hatting har en lang række romaner bag sig. Han spænder vidt i sit emnevalg. ”Jeg skriver den historie, der banker på og vil ind i mit hoved,” siger han.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772376974
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 262
 • Udgivet:
 • 21. Maj 2021
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 151x220x19 mm.
 • Vægt:
 • 413 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 13. Juni 2023
På lager

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Det forkerte mord

  Beskrivelse af Det forkerte mord

  Historien om, hvordan en enlig far bliver skudt af mafiaen ved en fejltagelse. Hans 12-årige datter overværer mordet. Man prøver at skyde hende, men hun undslipper. Både politi og mafiaen leder efter hende.
  Man følger hende i New York, hvor hun lever under vidnebeskyttelse.
  Man følger hendes karriere inden for TV. Hvordan hun år senere får hævnet sin far.

  Uddrag af bogen
  ”Du fik min far myrdet ved en fejl. Jeg er hans dengang 12-årige datter, som det ikke lykkedes dine mænd at få skudt. Jeg svor dengang, at jeg ville hævne mig på dig. Nu får jeg min hævn, Vincent. Du kommer til at tilbringe resten af dit liv i en rullestol. Skæbnens gudinde Nemesis har hjulpet mig.” Elisa så på ham en sidste gang, så gik hun. Vincent så ud i luften, da hun var gået. Så faldt avisen ned i hans skød. Han nåede lige at trykke på den alarm, han havde på håndleddet, så mistede han bevidstheden. En sygeplejerske kom løbende.
  ”Jeg har brug for en læge. En patient har fået et slagtilfælde.”

  Om forfatteren
  Bjarne Hatting har en lang række romaner bag sig. Han spænder vidt i sit emnevalg. ”Jeg skriver den historie, der banker på og vil ind i mit hoved,” siger han.

  Forlagets beskrivelse af Det forkerte mord

  Historien om, hvordan en enlig far bliver skudt af mafiaen ved en fejltagelse. Hans 12-årige datter overværer mordet. Man prøver at skyde hende, men hun undslipper. Både politi og mafiaen leder efter hende.
  Man følger hende i New York, hvor hun lever under vidnebeskyttelse.
  Man følger hendes karriere inden for TV.
  Hvordan hun år senere får hævnet sin far.

  Uddrag af bogen
  ”Du fik min far myrdet ved en fejl. Jeg er hans dengang 12-årige datter, som det ikke lykkedes dine mænd at få skudt. Jeg svor dengang, at jeg ville hævne mig på dig. Nu får jeg min hævn, Vincent. Du kommer til at tilbringe resten af dit liv i en rullestol. Skæbnens gudinde Nemesis har hjulpet mig.” Elisa så på ham en sidste gang, så gik hun. Vincent så ud i luften, da hun var gået. Så faldt avisen ned i hans skød. Han nåede lige at trykke på den alarm, han havde på håndleddet, så mistede han bevidstheden. En sygeplejerske kom løbende. ”Jeg har brug for en læge. En patient har fået et slagtilfælde.”

  Om forfatteren
  Bjarne Hatting har en lang række romaner bag sig. Han spænder vidt i sit emnevalg. ”Jeg skriver den historie, der banker på og vil ind i mit hoved,” siger han.

  Brugerbedømmelser af Det forkerte mord

  • Krimiormen s. 13. Juni 2021

   Hatting har en helt særlig skrivestil som jeg, er ved at vænne mig til. Jeg mener ikke at jeg har læst litteratur af nogen anden forfatter, der minder om Bjarne Hattings stil. ”Det forkerte mord” er beskrevet som en krimi, men jeg vil nok hellere betragte bogen som en roman.

   Der sker ganske vist et mord som har forbindelse til bogens hovedperson. Man skal dog ikke forvente en egentlig politiopklaring. Tværtimod så følger læseren den 12-årige Elisa Morris, hvis far Brandon bliver offer for et mord, der ikke skulle være begået.

   Trænger du til en stille krimi der ikke flyder af blod, uretfærdighed og ondskabsfulde omgivelser, så kan jeg absolut godt anbefale ”Det forkerte mord”. ”Det forkerte mord” er en krimi med et meget anderledes indhold og en stor fornøjelse at dykke ned i, i en tid, hvor man godt kan trænge til lidt af livets godhed.

   Vurdering: 4/6 Roser.

   Krimiormen.dk


  Find lignende bøger
  Bogen Det forkerte mord findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.