Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Det man skriver - Bent Haller - Lydbog

Bag om Det man skriver

En dag rydder Bent Haller op på sit loft. Her finder han en kasse med gamle dagbøger fra sine teenageår. Da han læser dem, vælter minderne frem - ikke kun på grund af det, der står på siderne, men især på grund af alt det, der IKKE står. Som teenager drømte Bent Haller sig langt væk - så langt væk som muligt fra 1960?ernes Frederikshavn. Mange år senere møder den voksne forfatter sin egen unge stemme og genoplever følelsen af ungdom, rastløshed og store drømme. Bogen er fyldt med tekster og billeder fra Bent Hallers dagbøger, spundet sammen til et vidunderligt eventyr om, hvad det vil sige at være ung og fuld af længsel. Om at tage på tommelfinger ud i verden og op i bjergene, om at ligge i telt og få besøg i sin sovepose, om at leve af knækbrød og bøf på dåse og om endelig at finde sin vej i livet.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726623574
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 31. August 2020
 • Oplæser:
 • Henrik Hartvig Jørgensen
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Anmeldelser af Det man skriver

  Beskrivelse af Det man skriver

  En dag rydder Bent Haller op på sit loft. Her finder han en kasse med gamle dagbøger fra sine teenageår. Da han læser dem, vælter minderne frem - ikke kun på grund af det, der står på siderne, men især på grund af alt det, der IKKE står.

  Som teenager drømte Bent Haller sig langt væk - så langt væk som muligt fra 1960?ernes Frederikshavn. Mange år senere møder den voksne forfatter sin egen unge stemme og genoplever følelsen af ungdom, rastløshed og store drømme.

  Bogen er fyldt med tekster og billeder fra Bent Hallers dagbøger, spundet sammen til et vidunderligt eventyr om, hvad det vil sige at være ung og fuld af længsel. Om at tage på tommelfinger ud i verden og op i bjergene, om at ligge i telt og få besøg i sin sovepose, om at leve af knækbrød og bøf på dåse og om endelig at finde sin vej i livet.

  Forlagets beskrivelse af Det man skriver

  En dag, da Bent Haller rydder op på sit loft, finder han en kasse med dagbøger fra sin allertidligste ungdom. Ved læsningen vælter minderne frem – ikke så meget på grund af det, der står, men især på grund af det, der IKKE står. Den aldrende forfatter møder sin egen unge stemme og genoplever følelsen af at være landet det helt forkerte sted og i den helt forkerte familie. For ham indebar det en enorm længsel efter at opleve noget, der lå så langt væk som muligt fra 1960’ernes Frederikshavn.
  Det starter med en telttur til Sæby med vennen Mogens. Her får de smag for friheden og går i gang med at spare sammen til en bustur til Italien. Snart deler Bent sin tilværelse mellem ulidelig kedsomhed på værftet, hvor han er i lære, og så det eventyrlige liv på farten. En fortælling om at rejse, om at ligge i telt og få besøg i sin sovepose, om at leve af knækbrød og dåsemad og om endelig at finde sin vej i livet.

  Den danske forfatter Bent Haller (f. 1946) er oprindeligt uddannet maler og grafiker fra Det jyske Kunstakademi, men har desuden skabt sig en spændende karriere som forfatter. Bent Haller debuterede, da han i 1972 vandt forlaget Borgens konkurrence om den bedste samfundskritiske ungdomsroman med "Katamaranen". Bent Hallers forfatterskab favner bredt og rummer både børnebøger, ungdomsromaner, digte og voksenbøger.

  Brugerbedømmelser af Det man skriver  Find lignende bøger
  Bogen Det man skriver findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.