dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Det startede på Mallorca og endte i Cannes - Jørgen Løvgret - Bog

Bag om Det startede på Mallorca og endte i Cannes

Peter er enkemand. Han er nu taget på sin første grupperejse alene. Han har svært ved at slippe mindet om sin hustru. Han træffer en svensk dame i spisesalen. Hun sætter straks liv i ham igen. Hendes ungdomskæreste dukker op. Han er deltager i en grupperejse fra Berlin. De tre personer tager på sejltur til øens kendte grotte. De svømmer sammen det sidste stykke til lagunen. Den ene bliver væk. Der opstår uro. De to første personer returnerer med gruppen til Danmark. Manden fra Berlin møder en kvindelig deltager fra sin egen gruppe. En tidligere skolekammerat til den første kvinde kommer i problemer. De har altid lovet hinanden støtte. Hun bor i Nice. Veninden rejser straks til Nice. Et møde med en filmmand i Cannes skaffer hende en filmrolle. Fotografen bag filmen bliver varm på kvinden i Nice. Peter falder på knæ for den svenske kvinde i Helsingborg. Uddrag af bogen Hun kravlede op og tog fat i en line, der normalt holdt sejlet. Hun kiggede sig omkring. Hun lagde mærke til kaptajnens smilende ansigt. Hun smilede tilbage og hoppede. Kort efter dukkede Peter op ved siden af hende. ”Hej igen,” udbrød han og greb fat i hendes skulder. ”Det gik da fint,” udbrød han. ”Jeg beundrede dit smukke spring.” Anita smilede. ”Tak,” udbrød hun. Peter var allerede på vej hen til båden igen. Han ville lave et nyt hop fra rælingen. Hun lod sig glide gennem det behagelige vand. Hun kiggede sig omkring. Hun kunne ikke se Lasse. Han var væk allerede. Han lå måske på den anden side af båden, tænkte hun. Hun blev bange. Om forfatteren Jørgen Løvgret har allerede berørt kærligheden i flere af sine bøger. Det er nemlig en vigtig del af ham selv. Det er den styrke, der får forelskede til sammen at kaste sig ud i livets mange glæder og udfordringer. Han har rejst verden rundt flere gange og oplevet ægte kærlighed mellem mennesker. Han har en positiv, smittende og varm måde at beskrive livet og kærligheden på.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788776080105
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 198
 • Udgivet:
 • 15. Marts 2023
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 146x211x16 mm.
 • Vægt:
 • 287 g.
 • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 16. April 2024

Beskrivelse af Det startede på Mallorca og endte i Cannes

Peter er enkemand. Han er nu taget på sin første grupperejse alene. Han har svært ved at slippe mindet om sin hustru. Han træffer en svensk dame i spisesalen. Hun sætter straks liv i ham igen. Hendes ungdomskæreste dukker op. Han er deltager i en grupperejse fra Berlin. De tre personer tager på sejltur til øens kendte grotte. De svømmer sammen det sidste stykke til lagunen. Den ene bliver væk. Der opstår uro. De to første personer returnerer med gruppen til Danmark. Manden fra Berlin møder en kvindelig deltager fra sin egen gruppe. En tidligere skolekammerat til den første kvinde kommer i problemer. De har altid lovet hinanden støtte. Hun bor i Nice. Veninden rejser straks til Nice. Et møde med en filmmand i Cannes skaffer hende en filmrolle. Fotografen bag filmen bliver varm på kvinden i Nice. Peter falder på knæ for den svenske kvinde i Helsingborg.

Uddrag af bogen
Hun kravlede op og tog fat i en line, der normalt holdt sejlet. Hun kiggede sig omkring. Hun lagde mærke til kaptajnens smilende ansigt. Hun smilede tilbage og hoppede. Kort efter dukkede Peter op ved siden af hende. ”Hej igen,” udbrød han og greb fat i hendes skulder. ”Det gik da fint,” udbrød han. ”Jeg beundrede dit smukke spring.” Anita smilede. ”Tak,” udbrød hun. Peter var allerede på vej hen til båden igen. Han ville lave et nyt hop fra rælingen. Hun lod sig glide gennem det behagelige vand. Hun kiggede sig omkring. Hun kunne ikke se Lasse. Han var væk allerede. Han lå måske på den anden side af båden, tænkte hun. Hun blev bange.

Om forfatteren
Jørgen Løvgret har allerede berørt kærligheden i flere af sine bøger. Det er nemlig en vigtig del af ham selv. Det er den styrke, der får forelskede til sammen at kaste sig ud i livets mange glæder og udfordringer. Han har rejst verden rundt flere gange og oplevet ægte kærlighed mellem mennesker. Han har en positiv, smittende og varm måde at beskrive livet og kærligheden på.

Brugerbedømmelser af Det startede på Mallorca og endte i CannesGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.