Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Digitale Nomader af Mille

Digitale Nomader

- Et liv med mere eventyr og mindre hverdag

Bag om Digitale Nomader

Digitale nomader er bogen om en anderledes måde at strukturere sit arbejdsliv og sin hverdag på. Flere og flere mennesker arbejder bag en computer, og det betyder, at flere og flere af os lige så godt kan arbejde fra en strand på Bali som fra et kontor i indre København. Med de digitale jobs er det blevet muligt for mange mennesker ikke bare at flytte til udlandet, men også at rejse Jorden rundt med hele familien - uden at misse én eneste arbejdsdag. I Digitale nomader får du et indblik i Mille og Kristian Sjøgrens digitale nomadetilværelse, hvor de har valgt at indrette deres arbejdsliv og familieliv på en måde, så de kan fylde deres tilværelse med eventyr og rejser. Bogen giver også et indblik i mange af facetterne af det digitale nomadeliv og fungerer samtidig som en guide til, hvordan de fleste danskere formentlig kan transformere deres hverdage til at indeholde mere eventyr og mere frihed til selv at bestemme, hvordan livet skal formes. Digitale nomader handler også om de fantastiske, sjove og vanvittige eventyr, som familien Sjøgren har været på gennem deres 7 år som digitale nomader.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788797132722
  • Udgivet:
  • 22. april 2019
  • 276,95 kr.
  • 0,00 kr.
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 13% som medlem
  • 240,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Mille
Se alle titler
Beskrivelse af Digitale Nomader
Digitale nomader er bogen om en anderledes måde at strukturere sit arbejdsliv og sin hverdag på. Flere og flere mennesker arbejder bag en computer, og det betyder, at flere og flere af os lige så godt kan arbejde fra en strand på Bali som fra et kontor i indre København. Med de digitale jobs er det blevet muligt for mange mennesker ikke bare at flytte til udlandet, men også at rejse Jorden rundt med hele familien - uden at misse én eneste arbejdsdag.
I Digitale nomader får du et indblik i Mille og Kristian Sjøgrens digitale nomadetilværelse, hvor de har valgt at indrette deres arbejdsliv og familieliv på en måde, så de kan fylde deres tilværelse med eventyr og rejser. Bogen giver også et indblik i mange af facetterne af det digitale nomadeliv og fungerer samtidig som en guide til, hvordan de fleste danskere formentlig kan transformere deres hverdage til at indeholde mere eventyr og mere frihed til selv at bestemme, hvordan livet skal formes.
Digitale nomader handler også om de fantastiske, sjove og vanvittige eventyr, som familien Sjøgren har været på gennem deres 7 år som digitale nomader.
Brugerbedømmelser af Digitale Nomader


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Digitale Nomader findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.