Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Digte 1946-96. Et udvalg - Jørgen Gustava Brandt - E-bog

Bag om Digte 1946-96. Et udvalg

"Pragtfulde dage, min søn Pragtfulde dage, min søn, dit usynlige nul, identitet på papir et klokkeslæt, ankomst i centimeter og gram, pålydende værdi i pari nul, valgløst åndedræt, søvnmoden, kronet af dagen, din død, min søn rinder rød under huden, éntydig tone, bevægelsen om hjertet." Der findes ikke mange digtere, der har været lige så produktive eller så alsidige i sin stil og temaer som Jørgen Gustava Brandt. Her er samlet et væld af digte fra de første 50 år af hans karriere, og til sammen viser de, hvor enestående, bredtfavnende og talentfuld en digter, Jørgen Gustava Brandt var. Jørgen Gustava Brandt (1929-2006) var en dansk digter og forfatter. I løbet af sin over 50 år lange karriere udgav han et væld af digtsamlinger, novellesamlinger, romaner og essays. Jørgen Gustava Brandt modtog en række prestigiøse legater og priser for sin forfattervirksomhed heriblandt Kritikerprisen, Emil Aarestrup Medaillen og Statens Kunstfonds livsvarige ydelse.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726466270
  • Udgivet:
  • 29. Maj 2020
  • Straks på e-mail.

Online pris

Beskrivelse af Digte 1946-96. Et udvalg

"Pragtfulde dage, min søn

Pragtfulde dage, min søn, dit usynlige nul,
identitet på papir et klokkeslæt,
ankomst i centimeter og gram,
pålydende værdi i pari nul, valgløst
åndedræt,
søvnmoden, kronet af dagen,
din død, min søn rinder rød under huden,
éntydig tone, bevægelsen om hjertet."

Der findes ikke mange digtere, der har været lige så produktive eller så alsidige i sin stil og temaer som Jørgen Gustava Brandt. Her er samlet et væld af digte fra de første 50 år af hans karriere, og til sammen viser de, hvor enestående, bredtfavnende og talentfuld en digter, Jørgen Gustava Brandt var.

Jørgen Gustava Brandt (1929-2006) var en dansk digter og forfatter. I løbet af sin over 50 år lange karriere udgav han et væld af digtsamlinger, novellesamlinger, romaner og essays. Jørgen Gustava Brandt modtog en række prestigiøse legater og priser for sin forfattervirksomhed heriblandt Kritikerprisen, Emil Aarestrup Medaillen og Statens Kunstfonds livsvarige ydelse.

Brugerbedømmelser af Digte 1946-96. Et udvalgFind lignende bøger
Bogen Digte 1946-96. Et udvalg findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.