Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Drage (4) - Drages jul - Dav Pilkey - E-bog

indgår i Drage serien

Bag om Drage (4) - Drages jul

Alle elsker Drage! Drage-serien er en række små billedbøger om Drage, der er sød men også lidt naiv. Han gør ikke altid tingene på den 'rigtige' måde, og som læser får man en god og sjov oplevelse af at følge Drage, der selvfølgelig altid kommer galt afsted. Men selvom Drage bliver udsat for mange ting, så tager han det hele med ro og med et smil - for Drage har det skønt. Julen er det bedste, Drage ved. Han elsker at pynte op, finde juletræ og købe alle sine julegaver (til sig selv). Men inden han får set sig omkring, går det selvfølgelig alt sammen galt. Men intet er så galt, at det ikke er godt for noget. Drage-serien er tegnet og fortalt af forfatteren og tegneren Dav Pilkey, der også er manden bag serierne Hundemand og Kaptajn Underhyler. Fra ca. 5 år.   I Drage-serien: Drages nye ven Drages tykke kat Drages skøre dag Drages jul

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711994573
  • Udgivet:
  • 12. Oktober 2021
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Drage (4) - Drages jul

Alle elsker Drage!

Drage-serien er en række små billedbøger om Drage, der er sød men også lidt naiv. Han gør ikke altid tingene på den 'rigtige' måde, og som læser får man en god og sjov oplevelse af at følge Drage, der selvfølgelig altid kommer galt afsted. Men selvom Drage bliver udsat for mange ting, så tager han det hele med ro og med et smil - for Drage har det skønt.

Julen er det bedste, Drage ved. Han elsker at pynte op, finde juletræ og købe alle sine julegaver (til sig selv). Men inden han får set sig omkring, går det selvfølgelig alt sammen galt. Men intet er så galt, at det ikke er godt for noget.

Drage-serien er tegnet og fortalt af forfatteren og tegneren Dav Pilkey, der også er manden bag serierne Hundemand og Kaptajn Underhyler.

Fra ca. 5 år.

 

I Drage-serien:

Drages nye ven

Drages tykke kat

Drages skøre dag

Drages jul

Brugerbedømmelser af Drage (4) - Drages julFind lignende bøger
Bogen Drage (4) - Drages jul findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.