Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Drageægget - C. G. Valentin - E-bog

Bag om Drageægget

Juliana trækkes ufrivilligt med til portalen for Novahr Orbís og ramler midt ind i en international landekrise.Julianas psykiske sårbarhed bliver årsagen til, at hun er den udvalgte. Det, der var Julianas svaghed i sin egen verden, bliver til hendes styrke. Hun oplever for første gang venskaber og intens kærlighed. En kærlighed, der er påvirket af et drageæg, selvom drager er frygtede som pesten. På trods af dette vokser drømmen om at genskabe Dragernes Æra; en tid, der for nogen både indgyder frygt og sorg, mens den for andre er symbolet på, at de svage kan blive de stærke.Men hvilken version skal Juliana tro på? Er det farligt at forelske sig i en elver, og vil hun nå at forhindre verdens undergang? Og hvad sker der, når et drageæg begynder at klække i et land, hvor ejerskab af sådan en skabning er lig med døden? Drageægget er første spændende bind i fantasyserien Dragernes Æra af C. G. Valentin.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788794310000
 • Udgivet:
 • 6. Januar 2022
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Drageægget

  Beskrivelse af Drageægget

  Juliana trækkes ufrivilligt med til portalen for Novahr Orbís og ramler midt ind i en international landekrise.Julianas psykiske sårbarhed bliver årsagen til, at hun er den udvalgte. Det, der var Julianas svaghed i sin egen verden, bliver til hendes styrke.
  Hun oplever for første gang venskaber og intens kærlighed.
  En kærlighed, der er påvirket af et drageæg, selvom drager er frygtede som pesten. På trods af dette vokser drømmen om at genskabe Dragernes Æra; en tid, der for nogen både indgyder frygt og sorg, mens den for andre er symbolet på, at de svage kan blive de stærke.Men hvilken version skal Juliana tro på? Er det farligt at forelske sig i en elver, og vil hun nå at forhindre verdens undergang? Og hvad sker der, når et drageæg begynder at klække i et land, hvor ejerskab af sådan en skabning er lig med døden?

  Drageægget er første spændende bind i fantasyserien Dragernes Æra af C. G. Valentin.

  Forlagets beskrivelse af Drageægget

  I Novahr Orbís ramler Juliana midt ind i en international landekrise.
  Julianas psykiske sårbarhed bliver årsagen til, at hun er den udvalgte. Det, der før var Julianas svaghed, bliver til hendes styrke i Novahr Orbís. Hun oplever for første gang venskaber og intens kærlighed.
  En kærlighed, der er påvirket af et drageæg, selvom drager er frygtede som pesten. På trods af dette vokser drømmen om at genskabe Dragernes Æra; en tid, der for nogen både indgyder frygt og sorg, mens den for andre er symbolet på, at de svage kan blive de stærke.
  Men hvilken version skal Juliana tro på? Er det farligt at forelske sig i en elver, og vil hun nå at forhindre verdens undergang? Og hvad sker der, når et drageæg begynder at klække i et land, hvor ejerskab af sådan en skabning er lig med døden?

  Drageægget er første bind i fantasytrilogien Dragernes Æra.

  Brugerbedømmelser af Drageægget  Find lignende bøger
  Bogen Drageægget findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.