Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Dragedronningen - C. G. Valentin - E-bog

Bag om Dragedronningen

Sarina gør sig klar til at rejse gennem portalen med sine drager og dragefolket. Ingen ved med sikkerhed, hvad der venter dem på den anden side, men én ting er sikkert: Intet er som forventet på den anden side. Tiden er knap. Modstandsgruppen mobiliserer sig og gør alt, hvad der står i deres magt, for at stoppe Sarinas rejse. Ifølge dem er det bedst, at Novahr Orbís ikke blander sig i den anden verdens tilstand. Da modstandsgruppen stiller sig i vejen i et afgørende øjeblik, må Sarina endnu en gang kæmpe for sit folk og for at opfylde profetien. Alt imens nager tvivlen Rådsdamerne og Queridor. For at forstå fremtiden, ser de sig nødsaget til at vende blikket mod fortiden. Er skæbnen mejslet i sten, eller er den foranderlig?

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794310932
  • Udgivet:
  • 15. November 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Dragedronningen

Sarina gør sig klar til at rejse gennem portalen med sine drager og dragefolket. Ingen ved med sikkerhed, hvad der venter dem på den anden side, men én ting er sikkert:

Intet er som forventet på den anden side. Tiden er knap. Modstandsgruppen mobiliserer sig og gør alt, hvad der står i deres magt, for at stoppe Sarinas rejse. Ifølge dem er det bedst, at Novahr Orbís ikke blander sig i den anden verdens tilstand.
Da modstandsgruppen stiller sig i vejen i et afgørende øjeblik, må Sarina endnu en gang kæmpe for sit folk og for at opfylde profetien.
Alt imens nager tvivlen Rådsdamerne og Queridor. For at forstå fremtiden, ser de sig nødsaget til at vende blikket mod fortiden.
Er skæbnen mejslet i sten, eller er den foranderlig?

Brugerbedømmelser af DragedronningenFind lignende bøger
Bogen Dragedronningen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.