Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Drømmefangeren - Louise Voller - E-bog

Bag om Drømmefangeren

Drømmefangeren, en fortælling skrevet af Louise Voller, med en spændende og begavet historie, en ægte tåreperser ifølge Thomas Rydahl, forfatter til Eremitten og den anmelderroste Forførernes Klub. Bogen er udgivet af forlaget Ordstrøm den 6. september 2021 og historien er derudover baseret på en virkelig hændelse. Det handler om en træt graverjournalist ved navn Astrid, der får brug for at tage et afbræk i sit liv. Hun vælger derfor at rejse til Nepal for at undervise børnehjemsbørn, og på samme tid undgå sin troløse kæreste. Til hendes overraskelse, da hun kommer til børnehjemmet, finder hun det helt tomt. Ingen er i Kathmandu, hvor børnehjemmet ligger, selv ikke engang børnene. En hemmelighed som skal afdækkes? Det ser Astrid det ihverfald som, så hun vælger at blive i Nepal for at finde årsagen til denne mystiske forsvinden af alle. Hjemme i Danmark venter ægteparret Thomas og Caroline spændte på at adoptere et barn, men det er nu igen der opstår et problem, noget så stort, at det får Thomas og Carolines forhold til at falde fra hinanden. Den tynde is, de har levet deres forhold på, er smeltet. En chef i justistministeret sidder med et dilemma, der har en massiv og fatal betydning for 34 mennesker uden børn, samt hans egen karriere!

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788775670215
 • Udgivet:
 • 6. September 2021
 • Straks på e-mail.

Online pris

Anmeldelser af Drømmefangeren

  Beskrivelse af Drømmefangeren

  Drømmefangeren, en fortælling skrevet af Louise Voller, med en spændende og begavet historie, en ægte tåreperser ifølge Thomas Rydahl, forfatter til Eremitten og den anmelderroste Forførernes Klub. Bogen er udgivet af forlaget Ordstrøm den 6. september 2021 og historien er derudover baseret på en virkelig hændelse.

  Det handler om en træt graverjournalist ved navn Astrid, der får brug for at tage et afbræk i sit liv. Hun vælger derfor at rejse til Nepal for at undervise børnehjemsbørn, og på samme tid undgå sin troløse kæreste. Til hendes overraskelse, da hun kommer til børnehjemmet, finder hun det helt tomt. Ingen er i Kathmandu, hvor børnehjemmet ligger, selv ikke engang børnene. En hemmelighed som skal afdækkes? Det ser Astrid det ihverfald som, så hun vælger at blive i Nepal for at finde årsagen til denne mystiske forsvinden af alle. 

  Hjemme i Danmark venter ægteparret Thomas og Caroline spændte på at adoptere et barn, men det er nu igen der opstår et problem, noget så stort, at det får Thomas og Carolines forhold til at falde fra hinanden. Den tynde is, de har levet deres forhold på, er smeltet. En chef i justistministeret sidder med et dilemma, der har en massiv og fatal betydning for 34 mennesker uden børn, samt hans egen karriere!

  Forlagets beskrivelse af Drømmefangeren

  Den udbrændte graverjournalist Astrid rejser til Nepal for at undervise børnehjemsbørn og komme så langt væk som muligt fra sin utro kæreste. Men da hun ankommer til børnehjemmet i Kathmandu, er det tomt. Børnene er væk. I stedet for at tage hjem beslutter hun sig for at afdække den barske hemmelighed, der trækker tråde til resten af verden. Hjemme i Danmark venter ægteparret Thomas og Caroline spændte på at adoptere, men da der igen går noget galt, knækker det tynde bånd, der har holdt dem sammen. Og i midten af det hele sidder departementschefen i Justitsministeriet med et dilemma, der kan få fatal betydning for 34 barnløse danskere – og hans egen karriere.

  Drømmefangeren er baseret på virkelige hændelser.

  Brugerbedømmelser af Drømmefangeren

  • Catharina S. 20. Januar 2022

   Bogen blev købt som julegave til min mor.
   Hun var dybt skuffet over denne bog. Bogen var rodet, ikke godt skrevet og fangede slet ikke. Selvom det var en mindre detalje, så blev min mor irriteret over at forfatter ikke har haft styr på sin fakta....... En rå har IKKE gevir....


  Find lignende bøger
  Bogen Drømmefangeren findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.