Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Dynamikker og mønstre i forhold med psykisk vold - Christina Copty - Lydbog

bind 1 i Gaslight serien

Bag om Dynamikker og mønstre i forhold med psykisk vold

Hvilke dynamikker og mønstre finder man i forhold, hvor der er psykisk vold? Det kan være de mønstre, man selv bærer på, krænkerens mønstre eller de mønstre, der udspiller sig i relationen. Hvis man ikke bliver opmærksom på dem, kan man komme til at gentage dem, og det har ugens gæst selv oplevet. Hvert år udsættes mere end 100.000 danskere for psykisk vold. Volden kaldes også usynlig vold, da den er svær at se. I denne podcast inviterer psykoterapeut Christina Copty modige gæster i studiet, som deler deres erfaringer og oplevelser med psykisk vold, så den kan blive synliggjort, og så folk kan se, at de ikke er alene, og at der er håb forude. Christina Copty er psykoterapeut og forfatter med speciale i personlighedsforstyrrelser, herunder narcissisme og destruktive parforhold. Hun har selvstændig praksis i København, og derudover udbyder hun onlinekurser om den narcissistiske partner. I 2016 udkom hendes første bog "Den svære kærlighed – om narcissisme parforhold" og i februar 2022 kom hendes anden bog "Partner, løgner, elsker, krænker – om psykisk vold i parforholdet".

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728422045
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 6. Maj 2022
 • Oplæser:
 • Christina Copty
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Dynamikker og mønstre i forhold med psykisk vold

Hvilke dynamikker og mønstre finder man i forhold, hvor der er psykisk vold? Det kan være de mønstre, man selv bærer på, krænkerens mønstre eller de mønstre, der udspiller sig i relationen. Hvis man ikke bliver opmærksom på dem, kan man komme til at gentage dem, og det har ugens gæst selv oplevet.

Hvert år udsættes mere end 100.000 danskere for psykisk vold. Volden kaldes også usynlig vold, da den er svær at se. I denne podcast inviterer psykoterapeut Christina Copty modige gæster i studiet, som deler deres erfaringer og oplevelser med psykisk vold, så den kan blive synliggjort, og så folk kan se, at de ikke er alene, og at der er håb forude.

Christina Copty er psykoterapeut og forfatter med speciale i personlighedsforstyrrelser, herunder narcissisme og destruktive parforhold. Hun har selvstændig praksis i København, og derudover udbyder hun onlinekurser om den narcissistiske partner. I 2016 udkom hendes første bog "Den svære kærlighed – om narcissisme parforhold" og i februar 2022 kom hendes anden bog "Partner, løgner, elsker, krænker – om psykisk vold i parforholdet".

Brugerbedømmelser af Dynamikker og mønstre i forhold med psykisk voldFind lignende bøger
Bogen Dynamikker og mønstre i forhold med psykisk vold findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.