Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

En kop nærende BONE BROTH - Cecilie Svensson - E-bog

Bag om En kop nærende BONE BROTH

Langtidskogt suppe propfyldt med næring. Tænk på det gamle husråd om en skålfuld kraftig kyllingesuppe som værn mod influenza eller til at komme sig ovenpå en forkølelse. I vore dage er det to go-kaffen, der varmer og giver os en følelse af velbehag, men hvorfor ikke skifte den ud med en kop nærende bone broth? Tilsæt en smags eksplosion af krydderier, krydderurter, kokosolie eller andre lækkerier. Eller servér som en suppe med topping af fintskårne, friske grøntsager, nudler og andet godt. Så får du ikke blot en nærende drik, der varmer, men ovenikøbet også lidt af en skønhedseliksir. I bone broth er der foruden mineraler og vitaminer også kollagen og proteoglykaner, der får din hud til at holde på fugtighed og elasti citet. Med andre ord vil du også nære din skønhed indefra. Bone broth koges på knogler, og du kan fint bruge resterne fra middagen i en simrende, sublim suppe dagen derpå. Den perfekte måde at undgå madspild på! Så find dine gryder, skåle og kopper frem – det er tid til at koge, nyde og nære. Dette er en ebog med såkaldt fixed layout. Den er velegnet til læsning på læseapparater som tablets og smartphones. Den er uegnet til læsning på ældre eller mindre avancerede læseapparater.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772001340
  • Udgivet:
  • 20. Marts 2018
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af En kop nærende BONE BROTH

Langtidskogt suppe propfyldt med næring.

Tænk på det gamle husråd om en skålfuld kraftig kyllingesuppe som værn mod influenza eller til at komme sig ovenpå en forkølelse.

I vore dage er det to go-kaffen, der varmer og giver os en følelse af velbehag, men hvorfor ikke skifte den ud med en kop nærende bone broth? Tilsæt en smags eksplosion af krydderier, krydderurter, kokosolie eller andre lækkerier. Eller servér som en suppe med topping af fintskårne, friske grøntsager, nudler og andet godt.

Så får du ikke blot en nærende drik, der varmer, men ovenikøbet også lidt af en skønhedseliksir. I bone broth er der foruden mineraler og vitaminer også kollagen og proteoglykaner, der får din hud til at holde på fugtighed og elasti citet. Med andre ord vil du også nære din skønhed indefra.

Bone broth koges på knogler, og du kan fint bruge resterne fra middagen i en simrende, sublim suppe dagen derpå. Den perfekte måde at undgå madspild på!

Så find dine gryder, skåle og kopper frem – det er tid til at koge, nyde og nære.

Dette er en ebog med såkaldt fixed layout. Den er velegnet til læsning på læseapparater som tablets og smartphones. Den er uegnet til læsning på ældre eller mindre avancerede læseapparater.

Brugerbedømmelser af En kop nærende BONE BROTHFind lignende bøger
Bogen En kop nærende BONE BROTH findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.