Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Et ridt i solen af George G. Gilman

Et ridt i solen

Bag om Et ridt i solen

Mens Edge spiller poker i en grænseby, får han et mystisk budskab. Indianeren, der i sin tid var skyld Elizabeths grusomme død, er blevet fanget. Edge tager straks af sted til det forladte mexicanske fort, hvor to brødre vil udlevere den forhadte sioux til ham – selvfølgelig mod en klækkelig betaling, Men endnu en gang sker det uventede, og et langt ridt under den brændende mexicanske sol ender i et blodigt klimaks. Western, vold og vildt bidende sarkasme: George G. Gilman borger for historier fuld af dramatiske skudvekslinger og præriestøv, mens forfatteren bag pseudonymet er den engelske Essex-fødte Terence William Harknett (f. 1936). Godt og vel 200 bøger i forskellige serier og genrer har Harknett skrevet, men den største success var bøgerne om den brutale revolverhelt Edge, der rask væk solgte i et oplag på 250.000 eksemplarer pr. bind, fra de begyndte at udkomme i 1972. Men også antihelten i serien Adam Steele blev populær, og historierne revet ned fra hylderne. "De mest voldelige westernhistorier på tryk" – under det slogan blev George G. Gilmans bloddryppende Colt 45 serie om western-antihelten Edge solgt, da de første bøger kom på markedet tilbage i 1970‘erne. Serien handler om kaptajnen Josiah C Hedges, en mexicansk-svensk krigsveteran fra Den Amerikanske Borgerkrig (1861-1865) med 56 drab på samvittigheden, der vender hjem fra krigen og forefinder sin forkrøblede bror tortureret og familiens gård jævnet med jorden. Fuld af hævn- og mordfantasier ridder veteranen nu ud på prærien og bliver til Edge – bevæbnet til tænderne med våben og sarkasme, mester i at vansire sine ofre med barberblad og ensom ulv…

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711677278
 • Udgivet:
 • 6. april 2017
 • 47,95 kr.
 • 0,00 kr.
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 16% som medlem
 • 40,95 kr.
 • 8,05 kr. (16%)

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af George G. Gilman
Se alle titler
Beskrivelse af Et ridt i solen
Mens Edge spiller poker i en grænseby, får han et mystisk budskab. Indianeren, der i sin tid var skyld Elizabeths grusomme død, er blevet fanget.
Edge tager straks af sted til det forladte mexicanske fort, hvor to brødre vil udlevere den forhadte sioux til ham – selvfølgelig mod en klækkelig betaling, Men endnu en gang sker det uventede, og et langt ridt under den brændende mexicanske sol ender i et blodigt klimaks.

Western, vold og vildt bidende sarkasme: George G. Gilman borger for historier fuld af dramatiske skudvekslinger og præriestøv, mens forfatteren bag pseudonymet er den engelske Essex-fødte Terence William Harknett (f. 1936).

Godt og vel 200 bøger i forskellige serier og genrer har Harknett skrevet, men den største success var bøgerne om den brutale revolverhelt Edge, der rask væk solgte i et oplag på 250.000 eksemplarer pr. bind, fra de begyndte at udkomme i 1972. Men også antihelten i serien Adam Steele blev populær, og historierne revet ned fra hylderne.

"De mest voldelige westernhistorier på tryk" – under det slogan blev George G. Gilmans bloddryppende Colt 45 serie om western-antihelten Edge solgt, da de første bøger kom på markedet tilbage i 1970‘erne. Serien handler om kaptajnen Josiah C Hedges, en mexicansk-svensk krigsveteran fra Den Amerikanske Borgerkrig (1861-1865) med 56 drab på samvittigheden, der vender hjem fra krigen og forefinder sin forkrøblede bror tortureret og familiens gård jævnet med jorden. Fuld af hævn- og mordfantasier ridder veteranen nu ud på prærien og bliver til Edge – bevæbnet til tænderne med våben og sarkasme, mester i at vansire sine ofre med barberblad og ensom ulv…
Brugerbedømmelser af Et ridt i solen


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Et ridt i solen findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.