Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Evig Nat - E-bog

Bag om Evig Nat

Elias er en ensom ung mand, præget af mistillid og en altdominerende følelse af at være forkert. Fremtiden synes uden for rækkevidde, og dagene går. Søvnløsheden dulmes med natlige vandringer, og kontakten til omverdenen består i handel med den lokale pusher. Indtil han en dag, i sine drømme, møder en piberygende skildpadde og en kvinde, som har brug for hjælp. I vågen tilstand møder han kioskejeren, Tom, som ser noget i Elias, noget ganske særligt. Evig Nat er en medrivende fortælling om, hvordan mødet mellem mennesker kan puste liv i troen og det fortabte håb. Små lommer af eftertænksomhed og indsigt giver persongalleriet dybde og glød. Det er en fortælling om kærligheden, der kan findes og genfindes de mest usandsynlige steder. Om at kunne det umulige. Når vi tør tro på vores drømme. Når vi får lov og rum til at være, som vi er.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771713749
  • Udgivet:
  • 9. Januar 2019
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Evig Nat

Elias er en ensom ung mand, præget af mistillid og en altdominerende følelse af at være forkert.

Fremtiden synes uden for rækkevidde, og dagene går. Søvnløsheden dulmes med natlige vandringer, og kontakten til omverdenen består i handel med den lokale pusher.
Indtil han en dag, i sine drømme, møder en piberygende skildpadde og en kvinde, som har brug for hjælp. I vågen tilstand møder han kioskejeren, Tom, som ser noget i Elias, noget ganske særligt.

Evig Nat er en medrivende fortælling om, hvordan mødet mellem mennesker kan puste liv i troen og det fortabte håb. Små lommer af eftertænksomhed og indsigt giver persongalleriet dybde og glød. Det er en fortælling om kærligheden, der kan findes og genfindes de mest usandsynlige steder. Om at kunne det umulige. Når vi tør tro på vores drømme. Når vi får lov og rum til at være, som vi er.

Brugerbedømmelser af Evig NatFind lignende bøger

Bogen Evig Nat findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.