Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Fanget af orker af Josefine Ottesen

Fanget af orker

bind 2 i serien Drageherren

Bag om Fanget af orker

Det er lykkedes Dian at flygte fra den onde drage. Han begiver sig mod byen Rai, men på vejen bliver han fanget af orker og må endnu engang forsøge at undslippe onde kræfter. Da han endelig slipper fri kommer han til sumpfolket, der hjælper ham videre på hans rejse. Hvert forår skal dragen finde sig et offer i byen ellers vil der herske død og ødelæggelse. Den forældreløse Dian er med rette bange for, at det bliver ham og desværre går hans frygt i opfyldelse. Men noget går galt for dragen og pludselig er Dian sendt på flugt gennem fantasilandet. Undervejs møder han både orker, sumpfolk og tyvetøsen Stella. Dian må nå til Rai, hvor han er udset til at frelse sit folk og blive Drageherre. Der venter ham en nærmest umulig opgave - han må dræbe den onde drage. \r\n\r\nFantastisk spændingsfyldt fantasyserie, der er umulig at lægge fra sig, når først man er gået i gang! Josefine Ottesen (f.1956) er børnebogsforfatter, dramatiker og teaterinstruktør. Hun er uddannet skuespiller, men har siden 1990'erne levet af at skrive sine populære fantasybøger til børn og unge. Siden begyndelsen af sin karriere har hun vundet adskillige priser for sine bøger, blandt andet Kulturministeriets Børnebogspris og Orla-prisen.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726145250
  • Udgivet:
  • 21. februar 2020
  • 28,95 kr.
  • 0,00 kr.
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 14% som medlem
  • 24,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Josefine Ottesen
Se alle titler
Beskrivelse af Fanget af orker
Det er lykkedes Dian at flygte fra den onde drage. Han begiver sig mod byen Rai, men på vejen bliver han fanget af orker og må endnu engang forsøge at undslippe onde kræfter. Da han endelig slipper fri kommer han til sumpfolket, der hjælper ham videre på hans rejse.

Hvert forår skal dragen finde sig et offer i byen ellers vil der herske død og ødelæggelse. Den forældreløse Dian er med rette bange for, at det bliver ham og desværre går hans frygt i opfyldelse. Men noget går galt for dragen og pludselig er Dian sendt på flugt gennem fantasilandet. Undervejs møder han både orker, sumpfolk og tyvetøsen Stella. Dian må nå til Rai, hvor han er udset til at frelse sit folk og blive Drageherre. Der venter ham en nærmest umulig opgave - han må dræbe den onde drage. \r\n\r\nFantastisk spændingsfyldt fantasyserie, der er umulig at lægge fra sig, når først man er gået i gang!

Josefine Ottesen (f.1956) er børnebogsforfatter, dramatiker og teaterinstruktør. Hun er uddannet skuespiller, men har siden 1990'erne levet af at skrive sine populære fantasybøger til børn og unge. Siden begyndelsen af sin karriere har hun vundet adskillige priser for sine bøger, blandt andet Kulturministeriets Børnebogspris og Orla-prisen.
Brugerbedømmelser af Fanget af orker


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Fanget af orker findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.