Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Fermentation: A Practical Approach - Bog

Bag om Fermentation: A Practical Approach

A collection of methods and techniques covering the setting up and use of fermentation units in academic research and industrial laboratories. The emphasis is on the breath of usage of small-scale fermenters and the interdisciplinary nature of fermentation itself. Topics covered include fermentation, modelling, sterilization and instrumentation.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780199630455
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 240
  • Udgivet:
  • 18. januar 1990
  • Størrelse:
  • 156x230x14 mm.
  • Vægt:
  • 370 g.
  • 2-4 uger.
  • 25. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Fermentation: A Practical Approach

A collection of methods and techniques covering the setting up and use of fermentation units in academic research and industrial laboratories. The emphasis is on the breath of usage of small-scale fermenters and the interdisciplinary nature of fermentation itself. Topics covered include fermentation, modelling, sterilization and instrumentation.

Brugerbedømmelser af Fermentation: A Practical Approach



Find lignende bøger
Bogen Fermentation: A Practical Approach findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.