Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Food Additive User's Handbook - James Smith - Bog

Bag om Food Additive User's Handbook

1 Antioxidants.- 2 Sweeteners.- 3 Flavourings.- 4 Colours.- 5 Preservatives.- 6 Enzymes.- 7 Nutritive additives.- 8 Emulsifiers.- 9 Bulking agents.- 10 pH control agents.- 11 Hydrocolloids.- 12 Antifoams and release agents.- 13 Flour improvers and raising agents.- 14 Gases.- 15 Chelating agents.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780442314316
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 308
  • Udgivet:
  • 31. december 1995
  • Størrelse:
  • 157x23x235 mm.
  • Vægt:
  • 601 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Food Additive User's Handbook

1 Antioxidants.- 2 Sweeteners.- 3 Flavourings.- 4 Colours.- 5 Preservatives.- 6 Enzymes.- 7 Nutritive additives.- 8 Emulsifiers.- 9 Bulking agents.- 10 pH control agents.- 11 Hydrocolloids.- 12 Antifoams and release agents.- 13 Flour improvers and raising agents.- 14 Gases.- 15 Chelating agents.

Brugerbedømmelser af Food Additive User's Handbook



Find lignende bøger
Bogen Food Additive User's Handbook findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.