Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Food Processing and Preservation Technology: Volume 02: Advances in Processing, Preservation and Value Addition Technologies. - Kshirod Kumar Dash - Bog

Food Processing and Preservation Technology: Volume 02: Advances in Processing, Preservation and Value Addition Technologies.af Kshirod Kumar Dash
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789395763295
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 300
  • Udgivet:
  • 6. januar 2024
  • Størrelse:
  • 16x152x229 mm.
  • Vægt:
  • 580 g.
  • Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

  • BLACK WEEK

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Brugerbedømmelser af Food Processing and Preservation Technology: Volume 02: Advances in Processing, Preservation and Value Addition Technologies.



Find lignende bøger
Bogen Food Processing and Preservation Technology: Volume 02: Advances in Processing, Preservation and Value Addition Technologies. findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.