Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Forelsket i en narcissist - Susanne Møberg - Bog

Bag om Forelsket i en narcissist

Den skadelige narcissistiske mand er interessant i uhyggelig grad, fordi han kan være vanskelig at gennemskue. Det er som om, han/hun har to personligheder, hvor af kun den ene viser sig for den, der er følelsesmæssigt tæt på. Udadtil kan han/hun fungere godt. Men kommer man tæt på, vil man opdage den manipulerende og løgnagtige og psykisk voldelige del af hans/hendes personlighed, der udelukkende har til hensigt at få opmærksomhed og kontrol over sin partner. Både mænd og kvinder kan have det narcissistiske træk i personligheden, og vi møder dem alle vegne. Bogen fokuserer på den narcissistiske mand i parforholdet, men læseren vil også kunne genkende den narcissistiske kvinde og narcissisten i familien og på arbejdspladsen. Bogens forfatter, Susanne Møberg, er en erfaren coach, foredragsholder og forfatter, som har specialiseret sig i det sensitive og det narcissistiske personlighedstræk. Hun er uddannet pædagog med særlig interesse for psykologien. Har tidligere været ansat på Psykiatrisk Børnehospital og arbejdet inden for voksenpsykiatrien i Aarhus. Siden 1993 har Susanne udelukkende arbejdet i sin egen virksomhed. Forfatteren har mange samtaler i sær kvinder med, der lever eller har levet i et usundt forhold med en narcissistisk mand. Læs mere på www.moeberg.dk Andre udgivelser: Derfor forelsker du dig i en narcissist, 2021. Kun som lydbog. Glad igen efter en narcissist, 2019. Forelsket i en narcisist? 2017. Særligt sensitive – Voksne, 2014. Særligt sensitive – Børn, 2014. Redskaber for særligt sensitive mennesker, 2012. Mod til selvværd – for særligt sensitive mennesker, 2011. Mindfulness for særligt sensitive mennesker, 2010. Er du også særligt sensitiv? 2009. Mal dig glad, 2008. Kun som e-bog. Glad & Tilfreds med coaching, 2006 - kun som e-bog. Kærlighed & Selvværd, 2004 - p-bog og e-bog. Intuition & Handlekraft, 2002 - kun som e-bog. Mal med intuition, 1999. Udsolgt.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788799686384
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 138
 • Udgivet:
 • 30. Oktober 2017
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 154x202x11 mm.
 • Vægt:
 • 264 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 24. Maj 2024

Beskrivelse af Forelsket i en narcissist

Den skadelige narcissistiske mand er interessant i uhyggelig grad, fordi han kan være vanskelig at gennemskue. Det er som om, han/hun har to personligheder, hvor af kun den ene viser sig for den, der er følelsesmæssigt tæt på. Udadtil kan han/hun fungere godt. Men kommer man tæt på, vil man opdage den manipulerende og løgnagtige og psykisk voldelige del af hans/hendes personlighed, der udelukkende har til hensigt at få opmærksomhed og kontrol over sin partner.
Både mænd og kvinder kan have det narcissistiske træk i personligheden, og vi møder dem alle vegne. Bogen fokuserer på den narcissistiske mand i parforholdet, men læseren vil også kunne genkende den narcissistiske kvinde og narcissisten i familien og på arbejdspladsen.

Bogens forfatter, Susanne Møberg, er en erfaren coach, foredragsholder og forfatter, som har specialiseret sig i det sensitive og det narcissistiske personlighedstræk. Hun er uddannet pædagog med særlig interesse for psykologien. Har tidligere været ansat på Psykiatrisk Børnehospital og arbejdet inden for voksenpsykiatrien i Aarhus. Siden 1993 har Susanne udelukkende arbejdet i sin egen virksomhed.
Forfatteren har mange samtaler i sær kvinder med, der lever eller har levet i et usundt forhold med en narcissistisk mand.

Læs mere på www.moeberg.dk

Andre udgivelser:
Derfor forelsker du dig i en narcissist, 2021. Kun som lydbog.
Glad igen efter en narcissist, 2019.
Forelsket i en narcisist? 2017.
Særligt sensitive – Voksne, 2014.
Særligt sensitive – Børn, 2014.
Redskaber for særligt sensitive mennesker, 2012.
Mod til selvværd – for særligt sensitive mennesker, 2011.
Mindfulness for særligt sensitive mennesker, 2010.
Er du også særligt sensitiv? 2009.
Mal dig glad, 2008. Kun som e-bog.
Glad & Tilfreds med coaching, 2006 - kun som e-bog.
Kærlighed & Selvværd, 2004 - p-bog og e-bog.
Intuition & Handlekraft, 2002 - kun som e-bog.
Mal med intuition, 1999. Udsolgt.

Brugerbedømmelser af Forelsket i en narcissistGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.