Udvidet returret til d. 31. januar 2023

Bøger af Abdellah Taïa

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Abdellah Taïa
  189,95 kr.

  Mounir har et godt naboskab til sin overbo, en ældre kvinde, men efter terrorangrebene i Paris i 2015 er hun blevet utryg ved ham. En konflikt udarter, og hun tilkader politiet.Da politiet dukker op, mener Mouinir at genkende Antoine, som han har haft et forhold til.Men eksisterer Antoine? Og hvor går grænsen mellem fiktionog virkelighed?Det langsomme liv handler om at være lukket ude af samfundet,om identitet og om kærlighed.

 • af Abdellah Taïa
  165,95 kr.

  I bogens første del fortæller bogens jegfortæller om en episode i hans barndom, hvor han med nød og næppe undgok at blive voldtaget af en flok drenge. Allerede dengang vidste han, at han er bøsse, en barsk erkendelse for en mand i Marokko. I de følgende dele af bogen beretter han om sine forelskelser, sine op-og nedture, sit hehov for hver gang at satse alt for sin kærlighed. Taïa skriver hudløst ærligt og ekstremt poetisk,

 • af Abdellah Taïa
  133,95 kr.

 • af Abdellah Taïa
  173,95 kr.

  Romanens gennemgående figur er marokkanske Zahira, som tjener penge som prostitueret i Paris og sender penge til sin families underhold og uddannelser. Hun er også den, bogens øvrige personer, som har søgt tilflugt i Paris, søger trøst hos. Skæbnefortællinger om mennesker, som må sige farvel til deres fødeland og familie i håb om at få noget bedre ud af livet. Og som erkender, at de i bedste fald kun har opnået et andet sted at dø. Taïa skriver hudløst ærligt og ekstremt poetisk,

 • af Abdellah Taïa
  165,95 kr.

  Bogens jegfortæller er født og opvokset i Marokko i en stor familie med en feteret storebror, flere søstre og en lillebror. Bortset fra faren og storebroren som har eget værelse, lever familien tæt sammen uden mulighed for privatliv, også forældrenes sexliv er børnene fortrolige med. Hans fascination af storebroren tager til, og omsider indser han, at han er forelsket i ham, og at det indebærer, at han er homoseksuel. Drømmen om Europa, om film og litteratur, og om frihed og kærlighed bringer ham til Genève som stipendiat. Men det er ensomheden, han møder, langt hjemmefra og i en fremmed by uden penge på lommen. Heldigvis er der taxachauffør, der fortæller ham om Frelsens Hærs herberg. Her bliver han godt modtaget og tager det som et tegn: En velkomst i en verden, som vil ham det godt.

 • af Abdellah Taïa
  129,95 kr.

  An exquisite novel of North Africans in Paris by "one of the most original and necessary voices in world literature"Paris, Summer 2010.Zahira is 40 years old, Moroccan, a prostitute, traumatized by her father's suicide decades prior, and in love with a man who no longer loves her.Zannouba, Zahira's friend and protege, formerly known as Aziz, prepares for gender confirmation surgery and reflects on the reoccuring trauma of loss, including the loss of her pre-transition male persona.Mojtaba is a gay Iranian revolutionary who, having fled to Paris, seeks refuge with Zahira for the month of Ramadan.Meanwhile, Allal, Zahira's first love back in Morocco, travels to Paris to find Zahira.Through swirling, perpendicular narratives, A Country for Dying follows the inner lives of emigrants as they contend with the space between their dreams and their realities, a schism of a postcolonial world where, as Taïa writes, "So many people find themselves in the same situation. It is our destiny: To pay with our bodies for other people's future."

 • af Abdellah Taïa
  173,95 kr.

  Ahmed er 40 år og skriver til sin mor, som har været død i fem år, for omsider at fortælle hende om sit liv som homoseksuel. Han skriver til den mand, han har elsket lidenska­beligt, og som ændrede hans liv på godt og på ondt, da han tog ham med til Frankrig. To af bogens breve er til Ahmed fra mænd, som har spillet en afgørende rolle i hans liv. Den der fortjener at blive elsket er en gribende brev­roman, som sætter ord på længsel, uforløst kærlighed, mistet identitet og smerte.

 • - Selected Stories
  af Abdellah Taïa
  133,95 kr.

 • af Abdellah Taïa
  140,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.