Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
OBS! KALAALLISUTSofus bor alene med sin lillebror, storesøster og mor. Mor arbejder i kommunen og er tit træt når hun kommer hjem, fordi hun skal arbejde så meget efter far rejste. Sofus savner sin far, som er taget til Nalunaq for at grave efter guld, men Sofus kan ikke forstå hvorfor far ikke sender guld hjem? En dag konfronteres han med, at hans far er i anstalten og så begynder forvirringen om, hvad der er rigtigt og forkert. Bogen lægger op til samtale om hvide løgne, svigt, følelser af skyld og skam og besøg i anstalten m.m.Ataata isertitsivimmiippoq indgår i en serie af samtalebøger om alvorlige, tabubelagte og svære emner. Bogen kan lukke op for en samtale med børn af indsatte og give børnene mulighed for at få luft for deres tanker og følelser. Det kan hjælpe dem igennem en svær tid og bedre deres muligheder for at komme godt videre i deres eget liv og være med til at bryde den sociale arv. Den henvender sig til grønlandske børn i alderen 5-7 år.
OBS! KALAALLISUTAt opleve, at ens mor begynder at opføre sig helt anderledes end normalt, kan være forbundet med både sorg og angst hos et barn. Hvad er forestilling, og hvad er virkelighed? Er det noget, man taler om, og i så fald, hvem kan man snakke med? Kan jeg gøre noget? Det er spørgsmål, der rejses i Anaana qasusoorpoq.Bogen indgår i en serie af samtalebøger om alvorlige, tabubelagte og svære emner.Temaet i Anaana qasusoorpoq er psykisk sygdom hos en forælder - i denne bog er det moren, der bliver syg. Børn kan risikere at blive ‘glemt’, når der er krise/sygdom i en familie. Bogen henvender sig til grønlandske børn i alderen 5-7 år, og er baseret på den danske bog Mor er psykisk syg af Anna Rosenbeck og Inger Thorman. Bearbejdet og omskrevet på grønlandsk af Amalia Lynge Pedersen og illustreret på ny af Christian Fleischer Rex.
OBS! KALAALLISUTSuluk holder meget af sin bedstefar og besøger ham tit. Bedstefar bliver syg og dør, og hele familien sørger – ikke mindst Suluk. Temaerne er sygdom, død og sorg. Bogen lægger op til samtale om svære spørgsmål: Hvordan får vi talt om det, der gør ondt? Hvordan kommer vi videre efter tabet af dem, vi elsker?Suluup aataava toqummat indgår i en serie af samtalebøger om alvorlige, tabubelagte og svære emner. I Suluup aataava toqummat (Da Suluks bedstefar døde) er temaet sygdom, død og sorg i forbindelse med at miste en nær slægtning. Det er en særlig udfordring for børn, som dels ikke har så mange tidligere erfaringer med tab og dels risikerer at blive overset i forbindelse med, at de voksne selv gennemgår sorg. Bogen henvender sig til grønlandske børn i alderen 5-7 år og er baseret på den danske bog "Da Martins bedstefar døde" af Anna Rosenbeck og Inger Thorman. Bearbejdet og omskrevet på grønlandsk af Amalia Lynge Pedersen og nyillustreret af Christian Fleischer Rex.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.