Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Anders De la Motte

Bøger af Anders De la Motte

Anders de la Motte er forholdsvis ny, men meget populær i skandinavisk krimilitteratur. Han var i sine teenager år i værnepligt og har tidligere også været politimand. Han bor i den lille øresundsby Lomma i Skåne, 40 minutters bilkørsel fra København, hvor han også har arbejdet i en årrække. Forfatteren skriver sine bøger på hoteller rundt omkring i verden, hvor hans ideer opstår, de få gange han får ro. Anders de la Motte har modtaget priser for Årets Krimidebut og for Bedste Svenske Krimi. ‘Sensommerjagt’ er første bog i Skånekvartetten.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Anders De la Motte
  81,95 - 87,95 kr.

  En sensommeraften i 1983 forsvinder en femårig dreng fra sit hjem på en gård i Skåne. Selv om hele byen er med til at lede efter ham, bliver han aldrig fundet, og sorgen og uvisheden får hans familie til langsomt at gå i opløsning. Tyve år senere er hans storesøster Veronica leder af en gruppeterapisamtale i Stockholm. En ung mand dukker op og fortæller en historie om en forsvindingssag. Historien er skræmmende velkendt for Veronica, der bliver tvunget til at vende tilbage til Skåne for at lede efter sandheden om, hvad der skete den sommeraften for så længe siden. SENSOMMERJAGT er en stemningsfuld, psykologisk krimi, og det er den første, fritstående bog i Skånekvartetten. "Kort sagt: godt skruet sammen og spændende læsning ... Intenst og gribende ..." Krimifan.dk, 5 af 5 hjerter "Sensommerjagt er bestemt en anbefalingsværdig bog ... Sproget er flydende let og persongalleriet fængende." Bogblogger.dk "Stemningsfyldt spænding ... Guf for dig som søger psykologisk spænding." Bibliotekernes Lektørudtalelse "Forfatteren formår til fulde at opbygge en stigende spænding og uhygge ... Bogen er simpelthen så umiddelbart spændende, at man bare må læse videre for lige at se, hvad der egentlig er sket." Litteratursiden.dk "Med god psykologisk indsigt beskriver Anders de la Motte bogens personer … Man fornemmer på virkelig god vis byens miljøer … Jeg sætter altid pris på krimier, hvor slutningen er overraskende. Det er den helt bestemt her." Findals Krimiside, 4 af 5 hjerter "Hold nu op en krimi. Jeg er fan! … Anders de la Motte har skrevet en vanvittig spændende krimi med et psykologisk tvist om en familie i opløsning med en hemmelighed, som ingen havde set komme." Livetidukkehuset.dk, 6 af 6 stjerner "Er du til psykologisk spænding som rammer lige midt i hjertet, er det denne du skal vælge." Fruthulstrup.dk, 5 af 6 stjerner "En veldrejet, spændende og intens psykologisk historie, som går lige i kroppen på læseren, og vi må være mange, der glæder os til næste bind i serien." Titlen.dk, 4 af 5 stjerner "En nervepirrende fortælling ... en sand pageturner." Romeoreviews.com

 • af Anders De la Motte
  87,95 - 218,94 kr.

  Efterårssorg er den uhyggelige spændings krimi skrevet af den svenske krimiforfatter Anders de la Motte. En nervepirrende historie om de fem unge studenter, som oplever deres hidtil største mareridt. Den sidste aften i august 1990 bliver tilbragt sammen på kanten af et nedlagt stenbrud uden for den lille skånske by, de er vokset op i. En aften som skal mindes om alle de glædelige højdepunkter fra skolen. Foruden venter voksenlivet og fremtiden. Men da solen står op, er kun 4 af dem i live. 
I 27 år er episoden stadig et åbent sår i lokalsamfundet, som ingen vil tale om, men som var et efterår ingen heller kan glemme. Da den gamle politichef går på pension, overtager tilflytter Anna Vesper stillingen. Efter mange år uden opklaring på ulykken fra efteråret 1990, genåbner hun trods mange advarsler den gamle sag. Herefter dukker en masse intense spekulationer op, som sætter en dramatisk efterforskning i gang. 

 • af Anders De la Motte
  87,95 - 218,94 kr.

  Valborgsnat 1986 bliver en 16-årig pige myrdet under rituallignende former i skoven nær et skånsk slot. Hendes stedbror bliver dømt for mordet, og kort efter forsvinder hele familiens sporløst. I foråret 2019 flytter lægen Thea Lind ind på slottet. Hendes fascination af den gamle tragedie vokser, da hun gør et mærkeligt fund i et gammelt egetræ. I takt med at hun opdager ligheder mellem pigens opvækst og sin egen fortid, bliver hun mere og mere overbevist om, at sandheden om mordet aldrig er kommet frem. Og at foråret 1986 måske har krævet mere end ét offer. Fjerde, fritstående del af Anders de la Mottes stemningsfulde Skånekvartet.

 • af Anders De la Motte
  87,95 - 218,94 kr.

  Lucianat 1987 kom Laura Aulin slemt til skade i en brand i en hytteby i de skånske skove. Hendes veninde omkom i flammerne, og Laura har hele sit liv været mærket af tragedien.Tredive år efter ulykken arver Laura den nu forfaldne hytteby fra sin faster, og hun må tilbage til egnen, som hun ikke har besøgt siden den fatale brand. Det står hurtigt klart, at stemningen i området er fjendtlig. Alle vogter på alle.Laura begynder at forstå, at hendes faster var på sporet af noget før sin død. Noget der havde at gøre med luciabranden.VINTERILD er en fascinerende og stemningsfuld psykologisk krimi, og den er tredje bog i Skånekvartetten. Bøgerne i kvartetten kan læses uafhængigt af hinanden."Anders de la Motte tilhører ikke bare genrens svenske elite, han er i den absolutte top af den." DAST Magazine

 • af Anders De la Motte & Måns Nilsson
  143,94 - 252,95 kr.

  Det er højsommer på Østerlen. Gæsterne vælter ind til det store antikmarked i Degeberga, men dårligt er markedet gået i gang, før en antikvitetshandler findes brutalt myrdet.Den stockholmske politikommissær Peter Vinston holder egentlig ferie, men til irritation for Tove Esping fra Simrishamn Politi bliver de to alligevel sat sammen for at opklare mordet. Mens de efterforsker sagen, gør resten af byen sig klar til sommerens store oplevelse: Et afsnit af den populære tv-udsendelse Antikrunden skal optages på det lokale slot – hjemme hos Peters ekskone.Vinston og Esping opdager snart, at antikverdenen er fuld af besværlige personer, gamle fjendskaber og gåder, der er usædvanligt svære at løse. Spørgsmålet er bare, om der virkelig er nogen, der er parat til at slå ihjel for det helt store fund?ET FUND AT DØ FOR er anden del af Mordene på Østerlen, en serie af puslespilskrimier, der er fyldt med excentriske karakterer og skønne miljøer – og med grum og pludselig død.

 • af Anders De la Motte & Måns Nilsson
  237,95 - 297,95 kr.

  Da stjerneejendomsmægleren Jessie Anderson findes myrdet i forbindelse med en fremvisning af et hus på Østerlen, bliver den kantede og let ubehøvlede politikommissær Peter Vinston involveret i efterforskningen, selv om han egentlig bare er på besøg i området. Til hjælp får han den lokale politibetjent Tove Esping, uerfaren, men ambitiøs og opvakt. Bag havernes hække i det idylliske skånske landskab lurer en morder. Spørgsmålet er bare hvem.DØDEN GÅR TIL FREMVISNING er første del af Mordene på Østerlen, Anders de la Motte og Måns Nilssons serie af puslespilskrimier, der er fyldt med excentriske karakterer og skønne miljøer – og med grum og pludselig død.

 • - 2. Bind
  af Anders De la Motte
  252,95 kr.

  Leonore Asker, chef for den såkaldte afdeling for glemte sager og fortabte sjæle, bliver kontaktet af sin far, Prepper-Per, der vil have hjælp. Får han ikke det, vil han udløse en katastrofe, der kan koste menneskeliv. Leonores barndomsven, Martin Hill, bliver ansat til at skrive historien om en erhvervsmand, der er kendt for sine skøre teorier og en privatejet, uhyggelig ø. Rygtet går, at indtrængere ikke slipper ud i live. GLASMANDEN er anden del af Anders de la Mottes suveræne spændingsserie om Leonore Asker.

 • af Anders De la Motte
  317,95 kr.

  "Criminal inspector Leonore Asker seems to have the leading position at Malmö's Major Crime Division within reach. But things go awry when, in the middle of a high-profile kidnapping case, management relegates her to the so-called Department of Lost Souls--the unit for odd, cold cases banished to the basement of the police station. Despite the humiliation, Asker is drawn into one of the more peculiar cases. Someone is placing small ominous figures in town and one of them seems to represent the missing woman from the kidnapping case. As Asker's investigation takes her to abandoned buildings, she reaches out to a local architecture expert and together they explore the sinister recesses of the city and discover that an unusual kind of evil lurks in the shadows."--

 • af Anders De la Motte
  143,94 - 252,95 kr.

  Leonore Asker er tæt på at nå sit mål: at blive chef for afdelingen for personfarlig kriminalitet i Malmø. Men midt i en højprofileret kidnapningssag vælger ledelsen at “forfremme” hende til chef for den såkaldte afdeling for glemte sager og fortabte sjæle, en enhed for håbløse og halvglemte sager, der holder til i politihusets kælder.På trods af ydmygelsen bliver Asker interesseret i en af de besynderlige sager. Nogen placerer små ildevarslende figurer i et modeltogslandskab – og en af figurerne forestiller kvinden fra kidnapningssagen.Sagens forbindelser til skjulte og forfaldne bygninger får Asker til at kontakte Martin Hill, lektor i arkitektur med særlig interesse for urban exploration. Asker og Hill får mistanke om, at der under nogle af de tilsyneladende banale sager i Askers nye afdeling gemmer sig en usædvanlig form for ondskab.DE BJERGTAGNE er første del i Anders de la Mottes nye, suveræne spændingsserie om Leonore Asker. Anders de la Motte overgår sig selv i denne medrivende krimi, der udforsker det anderledes og afvigende.

 • af Anders De la Motte
  182,95 kr.

  David Sarac of the Stockholm Police Force's Intelligence Unit, weeks after his violent encounter with the enigmatic high-level informant, Janus, is recuperating from his gunshot wounds. While the hunt for the elusive Janus has ended, the secrets and lies linger. The mysteries of that night deepen when David's nurse slips him an anonymous letter; the writer wants to swap secrets with David to bring someone powerful to justice after a betrayal at the Janus shoot-out. David's only clues are two photos enclosed with the letter: a snapshot of a happy family and another of a dead woman sprawled over the hood of a car.

 • af Anders De la Motte
  165,95 kr.

  Translation of: MemoRandom: alla ljuger, lita inte paa naagon.

 • af Anders De la Motte
  262,95 kr.

  After a night out partying, a slacker finds a cell phone on a train and begins receiving text messages inviting him to play a game where participants rate videos of pranks and criminal acts that eventually start merging into the real world.

 • af Anders De la Motte
  100,95 kr.

  "Originally published in 2012 in Sweden by Alfabeta Bokf'orlag AB."--Title page verso.

 • af Anders De la Motte
  192,95 kr.

  Henrik "HP" Pettersson, the hero of de la Motte's high-tech trilogy that began with Game, doubles down in installment two, as he matches wits with the ruthless powers behind "the Game, " an alternate-reality game he was lured into playing four months earlier. In Dubai, HP meets Anna Argos, the glamorous cofounder of ArgosEye, an IT consultancy company in Stockholm, who disappears. HP risks returning home to Stockholm, where he goes undercover at ArgosEye in hopes of discovering, among other things, what connection Anna might have with the game.

 • - The unmissable new crime novel from the award-winning writer
  af Anders De la Motte
  127,95 kr.

  The thrilling new standalone suspense novel from award-winning writer and Sweden's answer to Val McDermid, Anders de la Motte. IT WAS ALWAYS GOING TO BE A NIGHT TO REMEMBER WINTER 1987Laura is excited to spend Christmas as usual with her beloved aunt Hedda and her friends.

 • - Sunday Times Crime Book of the Month
  af Anders De la Motte
  107,95 kr.

  Perfect for fans of Val McDermid and Yrsa Sigurdardottir, Rites of Spring is Scandi-crime at its best from a master storyteller.

 • af Anders De la Motte
  172,95 kr.

  David Sarac is a police officer who has done something unforgiveable. But how can he atone for his crimes when he can't remember the victims?When David Sarac wakes up from a car crash in Stockholm, all he knows is that he is a police officer, he has done something unforgiveable, and he needs to protect his informant, Janus.Natalie Aden is recruited to investigate Sarac. She becomes his confidante - the only person he trusts to help him piece the clues together.But they're not the only ones looking for Janus. And others will go to desperate lengths - and use brutal tactics - to make sure they find him first...

 • af Anders De la Motte
  176,95 kr.

  Game Over: Will the conspiracy collapse or conclude with a deadly end-game in the concluding part of the Game Trilogy.Until now the truth behind The Game has been carefully hidden in a bubble of disinformation and distraction. But all bubbles burst eventually, and as HP and Rebecca battle to uncover the connection between The Game and their father's shocking past, it looks like it'll soon be Game Over in the conclusion to the Scandinavian series taking the world by storm.

 • af Anders De la Motte
  119,95 kr.

  Get set for the next level in book two of the Game Trilogy, the Swedish series taking the world by storm.How do you protect yourself from a threat whose existence you cannot prove?After fourteen months in exile, HP misses the thrill of The Game. When he discovers that a powerful IT corporation may be affiliated to it, he begins a dangerous investigation.Meanwhile, his sister Rebecca is threatened by a faceless enemy - are they connected to The Game too?

 • af Anders De la Motte
  156,95 kr.

  Play or be played in book one of the Game Trilogy , the Swedish thriller series taking the world by storm.Are you ready to play?When Henrik "e;HP"e; Pettersson picks up a mobile phone on a Stockholm train one morning, he has no idea that his life is about to change forever.The phone's invitation to play "e;The Game"e; is too tempting to resist and he soon finds himself embarking on a series of dangerous missions. The more daring the task, the greater his thrill and reward.But fun soon turns to fear as his Police Detective sister is dragged into the action. As their lives spiral out of control, HP faces a challenge he never expected. Can he outwit The Game before it's too late, or will The Game play him?

 • - The international bestselling, award-winning crime book you must read this year
  af Anders De la Motte
  103,95 kr.

  . Summer 1983: Four-year-old Billy chases a rabbit in the fields behind his house. She's never fully come to turns with her mother's suicide after her brother Billy's disappearance. Needing to know the truth, Veronica goes home - to the place where her life started to fall apart.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.