Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Anette Guldager Boye

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Lise Søelund, Arne Ipsen, Bent Bjerring, mfl.
  137,95 kr.

  I årets udgave af Fynbogen kommer vi som altid vidt omkring i Danmarks have, Fyn. Vi skal høre om den historiske verdensarv, der ligger lige midt i Odense, og en tur i byens zoo bagefter til en personlig historie om haven. Så går det til Assens for at høre nærmere om byudviklingen der med en afstikker til det smukke Hagenskov Gods. Undervejs gennem landskabet får vi historien om de fynske vejkrucifikser, inden vi kan slappe af og kigge på Falckbiler på Egeskov. Vi slår et smut forbi Hindsgavl Slot og får dets lange historie i kort form, inden vi hører nærmere om de særlige fynske efternavne, der stadig lever i bedste velgående. Der bliver også plads til et kapitel om hekse og trolddom, ligesom vi ikke snydes for at høre nærmere om filosofiens plads i H.C. Andersens værker.

 • af Anette Guldager Boye
  130,95 kr.

  Efter at han er kommet igennem opvågningen og er ved at lære at styre sine magiske kræfter, skal Nate endelig starte i skole igen. Han har set frem til den dag i meget lang tid, men dagen forløber ikke, som han havde forestillet sig. Han havde håbet på en chance for en ganske almindelig hverdag sammen med vennerne fra skolen, men må endnu engang se sig kastet ind i kampen mellem det gode og det onde.Hans bedste ven forsvinder efter at have optrådt i Nates drømme, og hans forsvinden har tråde til Europa. En ældgammel ondskab er ved at vågne. Fjender ældre og stærkere, end nogen havde kunne forestillet sig, har blikket rettet mod Nate. De har brug for ham til at vække kaoskræfterne til live.

 • af Anette Guldager Boye
  130,95 kr.

  Nate can finally return to school after he has gone through the awakening and learned to control his witch powers. He had been looking forward to that day for a very long time, but the day does not go as he had imagined. He had hoped for a chance of an ordinary life with friends from school but is once again thrown into the battle between good and evil.His best friend disappears, and this disappearance points to Europe. An ancient evil is stirring. An enemy stronger than anything Nate had ever imagined, and it has its eyes on Nate. The enemy needs him to be able to awaken the forces of chaos. He will have to summon all his abilities not to become a pawn in their game.

 • - Twice Cursed
  af Anette Guldager Boye
  243,95 kr.

  Nate can finally return to school after he has gone through the awakening and learned to control his witch powers. He had been looking forward to that day for a very long time, but the day does not go as he had imagined. He had hoped for a chance of an ordinary life with friends from school but is once again thrown into the battle between good and evil. His best friend disappears, and this disappearance points to Europe. An ancient evil is stirring. An enemy stronger than anything Nate had ever imagined, and it has its eyes on Nate. The enemy needs him to be able to awaken the forces of chaos. He will have to summon all his abilities not to become a pawn in their game. Excerpt from the book “You shouldn’t be here.” he said threateningly. At the very moment he said that he raised his arm with his palm turned my way. Shocked, I noticed it was glistening with blood. A rune was cut into his hand. A rune I was sure I had seen before. I just could not remember from where? The energy pulsating from it hit me and sent me several yards back crashing flat on my back. All air was knocked out of my lungs when I landed. I tried to catch my breath, but before I could get to my feet, he stood bent over me with his palm down towards me. I could smell the blood, that is how close he was.About the authorAnette Guldager Boye was born in Odense in 1969. She is married and lives with her husband and two children in a little town near Odense in Denmark. Her master’s in history she achieved with the topic Witch trials on the local Island of Funen, and she works at Odense City Museum. It is a lifelong passion of hers studying the old tales and folklore of Scandinavia.

 • af Lise Søelund, Arne Ipsen, Torben Hangaard, mfl.
  144,95 kr.

  I årets Fynbog skal vi høre om komponisten Edvard Griegs forhold til Carl Nielsen og H.C. Andersen og lære mere om Fyns Amts Avis’ historie. Vi skal på slotsbesøg – både Odense Slot, hvor den senere Frederik 7. og grevinde Danner slog deres folder, og på Valdemars Slot, som har utallige store navne knyttet til sin historie. Vi får historien om Chris Madsens urolige år på Fyn, inden han endte som højt respekteret marshal i USA, ligesom vi bliver klogere på, hvordan det var at gå i realen på Mulernes Realskole i Odense i tresserne. Det bliver også til beretningen om, hvordan Fyn afhjalp en livskrise og førte til både den store kærlighed og en karriere i politik til gavn for øen tillige med en mindeartikel om forfatteren Henning Ipsen og hans forhold til Fyn i almindelighed og Kerteminde i særdeleshed. Nordfyns store turistattraktion Ladbyskibet får også nogle ord med på vejen, og en af Odenses ildsjæle fortæller om, hvordan VUC ændrede hans liv. Til slut runder vi af med at udfolde nogle fynske trolddomssager fra 1600-tallet – en artikel, der også rummer et gammelt fif til afhjælpelse af impotens!

 • af Anette Guldager Boye
  144,95 kr.

  Forældreløse Nate og Emma bor i den lille søvnige by Oak Tree Creek. Verden omkring dem har været igennem en større omvæltning, da det er blevet afsløret, at de mange overnaturlige væsner fra eventyrene og folketroen rent faktisk eksisterer og har levet skjult blandt den menneskelige befolkning. Nu bliver disse væsner generelt kaldt De Andre.Der sker et mord i den lille by. Den myrdede er blevet slået ihjel i en form for ritual. Det og så et mærkeligt natligt besøg, hvor Nate er alene hjemme, sender ham ind i De Andres verden. En kamp med tiden begynder, hvor han skal finde ud af, hvad hans mareridt betyder, og hvilke personer der er relateret til mordet, før det er for sent. Uddrag af bogenDer stod tretten kutteklædte mænd samlet i en kreds dernede. De messede på et fremmed sprog, som jeg ikke forstod et ord af. En kutteklædt mand løftede noget op over hovedet, som om det var en offergave. Jeg kunne ikke tage øjnene fra det, der foregik i lysningen. Deres messen steg i lydstyrke, og i det øjeblik lød der et skrig i natten. En høj, skinger, umenneskelig lyd af rædsel, der fik mine nakkehår til at rejse sig. Forskrækket holdt jeg vejret og lyttede. Lyden kom fra højre. Så kom skriget igen. Jeg stivnede fuldstændig af skræk. Denne gang var jeg sikker på, at det var kommet til venstre for mig. På kanten af panik forsøgte jeg at trække mig tilbage fra stedet så langsomt og så stille som muligt. Det føltes, som om buskene med vilje greb fat i mig og forsøgte at gøre min flugt vanskeligere og endnu mere skræmmende, end den allerede var. Mon det, der var derude, var klar over min tilstedeværelse? Hvad med de kutteklædte mænd? Eller var det en og samme ting? Mine øjne havde endelig vænnet sig til det totale mørke, jeg var landet i, efter at jeg havde vendt mig væk fra lejrbålet, og jeg kunne nu holde en god fart. Men for ikke at lave for meget larm turde jeg heller ikke bevæge mig for hurtigt frem. Jeg kunne ane noget, der lignede en sti foran mig. Måske var det en sti, som dyrene brugte, når de bevægede sig ind igennem skoven. Mon jeg kunne finde en vej ud af skoven, hvis jeg fulgte den? En skræmmende tanke slog mig. Hvordan var jeg kommet hjem sidste gang? Hvad nu hvis jeg var fanget her i den her verden? Jeg sank en mundfuld galde, der steg op i munden på mig ved tanken, og jeg satte farten op, nærmest som om jeg forsøgte at løbe væk fra mine egne tanker. Til sidst løb jeg næsten så stærkt, som det kunne lade sig gøre i terrænet. Om forfatterenAnette Guldager Boye (f. 1969 i Odense) er cand.mag. i historie og arbejder til dagligt på Odense Bys Museer. Hendes speciale omhandlede emnet trolddomsprocesser på Fyn i de gamle retsprotokoller fra 1550-1650. Gammel folketro har altid været hendes store interesse.

 • - Det ultimative offer
  af Anette Guldager Boye
  171,95 kr.

  Forældreløse Nate og Emma bor i den lille søvnige by Oak Tree Creek. Verden omkring dem har været igennem en større omvæltning, da det er blevet afsløret, at de mange overnaturlige væsner fra eventyrene og folketroen rent faktisk eksisterer og har levet skjult blandt den menneskelige befolkning. Nu bliver disse væsner generelt kaldt De Andre. Der sker et mord i den lille by. Den myrdede er blevet slået ihjel i en form for ritual. Det og så et mærkeligt natligt besøg, hvor Nate er alene hjemme, sender ham ind i De Andres verden. En kamp med tiden begynder, hvor han skal finde ud af, hvad hans mareridt betyder, og hvilke personer der er relateret til mordet, før det er for sent. Uddrag af bogen Der stod tretten kutteklædte mænd samlet i en kreds dernede. De messede på et fremmed sprog, som jeg ikke forstod et ord af. En kutteklædt mand løftede noget op over hovedet, som om det var en offergave. Jeg kunne ikke tage øjnene fra det, der foregik i lysningen. Deres messen steg i lydstyrke, og i det øjeblik lød der et skrig i natten. En høj, skinger umenneskelig lyd af rædsel, der fik mine nakkehår til at rejse sig. Forskrækket holdt jeg vejret og lyttede. Lyden kom fra højre. Så kom skriget igen. Jeg stivnede fuldstændig af skræk. Denne gang var jeg sikker på, at det var kommet til venstre for mig. På kanten af panik forsøgte jeg at trække mig tilbage fra stedet så langsomt og så stille som muligt. Det føltes, som om buskene med vilje greb fat i mig og forsøgte at gøre min flugt vanskeligere og endnu mere skræmmende, end den allerede var. Mon det, der var derude, var klar over min tilstedeværelse? Hvad med de kutteklædte mænd? Eller var det en og samme ting? Mine øjne havde endelig vænnet sig til det totale mørke, jeg var landet i, efter at jeg havde vendt mig væk fra lejrbålet, og jeg kunne nu holde en god fart. Men for ikke at lave for meget larm turde jeg heller ikke bevæge mig for hurtigt frem. Jeg kunne ane noget, der lignede en sti foran mig. Måske var det en sti, som dyrene brugte, når de bevægede sig ind igennem skoven. Mon jeg kunne finde en vej ud af skoven, hvis jeg fulgte den? En skræmmende tanke slog mig. Hvordan var jeg kommet hjem sidste gang? Hvad nu hvis jeg var fanget her i den her verden? Jeg sank en mundfuld galde, der steg op i munden på mig ved tanken, og jeg satte farten op, nærmest som om jeg forsøgte at løbe væk fra mine egne tanker. Til sidst løb jeg næsten så stærkt, som det kunne lade sig gøre i terrænet. Om forfatteren Anette Guldager Boye (f. 1969 i Odense) er cand.mag. i historie og arbejder til dagligt på Odense Bys Museer. Hendes speciale omhandlede emnet trolddomsprocesser på Fyn i de gamle retsprotokoller fra 1550-1650. Gammel folketro har altid været hendes store interesse.

 • af Anette Guldager Boye
  144,95 kr.

  Orphans Nate and Emma live in the little sleepy town of Oak Tree Creek. The world around them had undergone a major change, revealing that the many supernatural creatures in the fairy tales actually existed and lived previously undetected among the human population. Now these creatures were generally called The Others by the humans. A murder took place in the sleepy town that had the appearance of a ritual. This, and an odd nighttime visit, where Nate was home alone, plunged Nate into the world of The Others. A race of time begins where he needs to figure out what his nightmares mean, and which person is related to the murder, before it is too late. Excerpt from the bookI could see the yellow orange light, playing with the shadows around the trees. I crawled closer and peeped out from behind a tree.Thirteen hooded figures were standing in a circle down there. They were chanting in some foreign language I understood nothing of. One hooded person was lifting something up above his head, as if in an offering. I could not take my eyes off the scene. The chanting grew louder, and then a scream tore through the night. A high pitch inhuman sound of terror, that made my neck hair stand up. Startled, I listened. It had come from the right of me. The scream returned. I froze completely. This time I was sure it came from the left. At the edge of panic, I tried to withdraw from the scene as slowly, and silently as possible. Bushes grabbing me, making my retreat difficult, and even more terrifying. What was out there? Did it know I was there? What about the hooded people. Did they know? My eyes finally adjusted to the total darkness I was left in, after I turned away from the campfire, and I managed to move a little faster. About the writerAnette Guldager Boye Was born in Odense in 1969. She is married and live with husband and two children in a little town near Odense. She achieved her master’s degree in history with the subject Witch trials on the local Island of Funen, and she works at Odense City Museum. It is a lifelong passion of hers, to study the old tales and folklore of Scandinavia.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.