Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Bøger af Anette Harbech Olesen

Filter
Filter
Genre
  • (9)
  • (5)
  • (3)
Type
  • (8)
  • (2)
Format
  • (5)
  • (3)
  • (2)
Sprog
  • (10)
Pris
DKK
Bedømmelse
  • (0)
  • (0)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
Tag
  • (4)
  • (3)
  • (3)
  • (3)
  • (2)
  • (2)
  • (2)
  • (2)
  • (2)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
  • - Spis dig til bedre fordøjelse med glutenfri mad
    af Anette Harbech Olesen
    216,00 kr.

    Endelig fred i fordøjelsen.Er du plaget af oppustethed, mavesmerter, diarré eller forstoppelse, træthed, ledsmerter eller eksem, uden at din læge kan finde forklaringen? Nu tyder forskningen på, at noget i maden kan være skurken. Korn som hvede og rug kan nemlig udfordre din fordøjelse i et langt større omfang, end man hidtil har anslået. Ikke nødvendigvis på grund af proteinet gluten, der er kendt for at være en ballademager, men fordi også kostfibre og andre komponenter i korn kan genere tarmen, blandt andet hos den cirka en million danskere, der lider af irritabel tarm.Det er forklaringen på, at så mange mennesker får det markant bedre, når de holder op med at spise glutenholdig mad, også selv om de ikke lider af glutenintolerance. Langt hen ad vejen er det nemlig de samme madvarer, der indeholder gluten og de andre komponenter i korn, som stadig flere mennesker kæmper med at fordøje. Derfor vil glutenfri mad ofte være en god rettesnor. I dag er det muligt at købe mel, brød, pasta og andre kornprodukter af høj kvalitet uden gluten eller de typer af kornfibre, som tolereres af de fleste, men skaber problemer hos resten.Gaven til maven er den nye, store guide til, hvordan man bedst navigerer uden om de madvarer, der udfordrer maven og tarmen, og samtidig får masser af sunde, sikre fuldkorn, madglæde og nydelse. Anette Harbech Olesen har talt med tarmforskere og speciallæger over hele verden og på baggrund af den seneste videnskab skrevet denne bog og komponeret 68 vidunderlige madopskrift er, der kan skabe ro i tarmen.Og måske rækker gevinsten endnu længere? Forskere kommer til stadighed på sporet af nye sygdomme, som har relation til kroppens problemer med at fordøje gluten og andre dele af korn. Nogle mener, at den voldsomme vækst i forekomsten af autoimmune sygdomme, eksempelvis gigt- og stofskiftesygdomme, type 1-diabetes og sklerose, kan hænge sammen med de skader, som gluten kan anrette på tarmvæggen.

  • - Den glutenfri kogebog
    af Anette Harbech Olesen & Lone Bang
    175,95 kr.

    Den glutenfri kogebog tilbyder inspiration, viden og teknik til et liv uden gluten. Lækre og velsmagende opskrifter, revolutionerende bageteknik og viden om hvad gluten er, og hvad det kan gøre ved os. Du får oplyst gode erstatninger for gluten i dagligdagen og hvordan du bruger de nye melsorter i madlavningen. Opskrifterne er uden gluten, komælk, æg og gær, og sukker er kun anvendt i yderst begrænset omfang. Den glutenfri kogebog er bogen der viser dig vejen til en glutenfri levevis, let lækkert og ukompliceret.

  • - optimer din søvn, vægt og livskvalitet
    af Anette Harbech Olesen
    201,95 kr.

    Søvnhormonet Melatonin - optimer din søvn, vægt og livskvalitet er en bog om de mange sundhedsfordele, der kan ligge i at holde sit melatoninniveau på toppen – hele livet. Melatonin har betydning for din døgnrytme og nattesøvn men også for livskvaliteten og aldringsprocessen. Vi danner helt naturligt melatonin i pinealkirtlen i hjernen, når vi sover, men produktionen er hos mange - både børn og voksne – påvirket negativt af blandt andet stress og blåt lys fra computerskærme og LED-lys. Niveauet af melatonin falder desuden med alderen. Det mærker vi ofte i form af dårlig nattesøvn og andre ubalancer. Du kan helt naturligt stimulere og beskytte den vigtige melatoninproduktion, og denne bog giver dig velunderbygget viden og praktiske redskaber til optimering af din søvn, vægt, sundhed, livskvalitet og meget mere.

  • - Spis, sov og tænk dig sund
    af Anette Harbech Olesen
    73,95 kr.

    ”Mad, mening og magiske øjeblikke” afslører nogle af hemmelighederne bag et langt og sundt liv. Du præsenteres for nye vinkler og veje, hvor individualitet, livsglæde, mening og naturligt velvære bringes i fokus. Herved får du mulighed for at navigere sundere i livet og samtidig ha’ det rigtig godt. Omdrejningspunktet er god mad, gode venskaber, aktivitet og søvn, der alle er afgørende brikker i bestræbelserne på at opnå en god livskvalitet og livslængde. Kvaliteten af det liv vi lever, afgøres dog også af vores evne til at tage ansvar og finde mening. Derfor introducerer bogen dig for taburetteknikken, en enkel visualiseringsmodel, der kan hjælpe dig til indre balance, styrke og sundhed. Forestil dig, at din sundhed hviler på tre ben, ligesom en taburet. Hvert ben er udtryk for det, der har betydning for din indre sundhed og balance. Det kan blandt andet være dine tanker, dine valg af mad samt kvaliteten af din nattesøvn. Ved at finde din personlige og individuelle balance, vil du lettere kunne opnå indre stabilitet og styrke. Læs bogen og få lyst til at gøre noget godt for dig selv og dem, du holder af. Du vil, udover solid og velunderbygget viden om søvn, aktivitet og gode tanker, også finde et væld af enkle og sunde opskrifter, der forhåbentlig vil inspirere dig til masser af skøn og velsmagende mad og til at skabe magiske øjeblikke, også i hverdagene. Bogen byder på en række enkle og effektive tiltag, der kan hjælpe dig og dine til at holde balancen og nyde livet i glæde og sundhed.

  • - Suveræne opskrifter - helt uden gluten
    af Anette Harbech Olesen & Lone Bang
    175,95 kr.

    Glutenfri mad er en top inspirerende kogebog, fyldt med lækre og glutenfri opskrifter. Glutenfri mad tilbyder også masser af ny viden og brugbare redskaber, hvis du udfordres af gluten i hverdagen, allerede lever glutenfrit eller påtænker en glutenfri levevis. Glutenfri mad kan hjælpe dig til en lettere glutenfri hverdag og giver dig inspiration til godt brød, dejlig mad og fristende kager - altsammen helt uden gluten.

  • - Spis dig til blodsukker og kolesterol i balance
    af Anette Harbech Olesen
    175,95 kr.

    Kolesterolkogebogen er for alle, der har lyst til at opleve, hvordan god mad, tilberedt af sunde råvarer, kan virke som effektiv og naturlig medicin. Kolesterolkogebogen tilbyder velunderbygget viden og konkrete redskaber, så livsstilen kan tilpasses kroppens behov. Dermed er det muligt at justere den indre biokemi via god mad og motion. Kolesterolkogebogen er fyldt med lækre og inspirerende opskrifter, som alle vil kunne finde glæde ved. Den præsenterer også fire grundlæggende principper til effektiv afbalancering af blodsukker- og kolesterolbalancer. Har du lyst til at prøve bogens principper og opskrifter af, så vil du givetvis ovenikøbet opleve større velvære, mere energi og balance samt en glæde ved al den gode mad, tilberedt af de allerbedste råvarer.

  • af Anette Harbech Olesen
    175,95 kr.

    MAD – kunsten at spise godt og leve sundt inspirerer til gode måltider, fremstillet af de bedste råvarer. Bogen er fyldt til bristepunktet med livsglæde, nydelse, viden og sundhed i én velsmagende mundfuld. Det er konkret og velunderbygget viden om sund mad, der gennem inspirerende opskrifter og gode råd nemt kan omsættes i praksis, til gavn og glæde for dig og dine. Alle opskrifter er lette at gå til og egner sig til hele familien. Mange af opskrifterne er gluten- og mælkefri samt vegetariske.

  • - Spis dig til bedre hukommelse
    af Anette Harbech Olesen
    175,95 kr.

    Hjernegod mad - spis dig til bedre hukommelse er en kogebog, der er fyldt med opskrifter på mad, der kan holde din hjerne i topform. Bogen er baseret på solid videnskab, der her er omsat til let praktik og præsenteret i form af skøn, inspirerende og velsmagende hjernemad. Hjernegod mad - spis dig til bedre hukommelse er baseret på 34 delikate og sunde opskrifter fyldt med grønne kulhydrater, sunde fedtstoffer og gode proteiner, der i den rette kombination styrker hjernen og forkæler smagsløgene.

  • - Din guide til sundt fedt
    af Anette Harbech Olesen
    185,95 kr.

    Med denne bog gør Anette Harbech Olesen op med den herskende fedtforskrækkelse. Noget fedt er nemlig livsvigtigt, for at din krop er i balance, andet er lige det modsatte. Ved at læse denne bog får du redskaber til at kunne skelne mellem det sunde cellefedt og det usunde dellefedt. Din hjerne, dit nervesystem og din hormonbalance fungerer ikke optimalt, hvis du mangler det gode fedt, og det kan give dig symptomer som udslet, hovedpine, ledsmerter, hårtab, talgknopper, træthed, hjerteproblemer og ligefrem depression. Bogen giver dig konkret og lettilgængelig viden og er også fyldt med lækre opskrifter og ideer til, hvordan du let får alle de gode fedtstoffer ind i dit køkken - som erstatning for dårligt og usundt fedt. Til gavn for din og din families sundhed. Anette Harbech Olesen Forfatter, foredragsholder og underviser Anette Harbech Olesen er uddannet indenfor kost og ernæring både i Danmark og USA. Hun har tidligere skrevet bøgerne ´Det er ikke lige fedt’, ’Mad for livet’, ’Din optimale vægt’ og ’Sund mad før under og efter kræftbehandling’.

  • - Få bedre fordøjelse med glutenfri mad
    af Anette Harbech Olesen
    145,00 kr.

    Lider du af oppustethed, mavesmerter, diarré eller forstoppelse, træthed, ledsmerter eller eksem, uden at din læge kan finde forklaringen? Nu tyder forskningen på, at noget i maden kan være skurken. Korn som hvede og rug kan nemlig udfordre din fordøjelse i et langt større omfang, end man hidtil har anslået. Ikke nødvendigvis på grund af proteinet gluten, der er kendt for at være en ballademager, men fordi også kostfibre og andre komponenter i korn kan genere tarmen, blandt andet hos den cirka en million danskere, der lider af irritabel tarm.Det er forklaringen på, at så mange mennesker får det markant bedre, når de holder op med at spise glutenholdig mad, også selv om de ikke lider af glutenintolerance. Langt hen ad vejen er det nemlig de samme madvarer, der indeholder gluten og de andre komponenter i korn, som stadig flere mennesker kæmper med at fordøje. Derfor vil glutenfri mad ofte være en god rettesnor.I dag er det muligt at købe mel, brød, pasta og andre kornprodukter af høj kvalitet uden gluten eller de typer af kornfibre, som tolereres af de fleste, men skaber problemer hos resten.Gaven til maven er den nye, store guide til, hvordan man bedst navigerer uden om de madvarer, der udfordrer maven og tarmen, og samtidig får masser af sunde, sikre fuldkorn, madglæde og nydelse. Anette Harbech Olesen har talt med tarmforskere og speciallæger over hele verden og på baggrund af den seneste videnskab skrevet denne bog og komponeret 68 vidunderlige madopskrift er, der kan skabe ro i tarmen.Og måske rækker gevinsten endnu længere? Forskere kommer til stadighed på sporet af nye sygdomme, som har relation til kroppens problemer med at fordøje gluten og andre dele af korn. Nogle mener, at den voldsomme vækst i forekomsten af autoimmune sygdomme, eksempelvis gigt- og stofskiftesygdomme, type 1-diabetes og sklerose, kan hænge sammen med de skader, som gluten kan anrette på tarmvæggen.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.