Udvidet returret til d. 31. januar 2023

Bøger af Anette Riis

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Anette Riis
  86,95 kr.

  Bagsidetekst 60 ret utjekkede udtalelser om, hvordan det kan være at runde de 60 år som kvinde. Mange af situationerne er enten selvoplevede eller indsamlet hos velvillige veninder. Mit ønske er, at du får smil på læben under læsningen. Kan også læses af kvinder under 60; dog uden garanti for smittefare med efterfølgende langtidsvirkning. Om forfatteren Anette Riis er født i 1956. Hun er uddannet erhvervssproglig korrespondent i engelsk/tysk og bachelor i dansk og kommunikation. Anette har arbejdet som korrespondent, underviser, jobkonsulent og studievejleder. Interesser er bl.a. rejser, pilgrimsvandringer i Spanien og Portugal, sprog og litteratur. Anette taler fem sprog.

 • af Anette Riis
  59,95 kr.

  I november 2017 udkom min lille bog: 60 små tegn på, at man måske er blevet en moden kvinde på 60. I denne forbindelse kom jeg i tanker om, at den modne kvinde ofte har en moden mand. Her er han – tag godt imod ham! Uddrag af bogen Normalt er det jo sådan, at man takker de personer, der på én eller anden måde har bidraget til ens bog. Jeg vil i den forbindelse gerne takke alle de modne personer i min omgangskreds, som jeg lever i blandt. Det er ikke sikkert, at I har været opmærksomme på det; men I har faktisk bidraget ret meget. Tak for det – og beklager, hvis I føler jer observeret. Jeg må jo hente min inspiration et eller andet sted fra. 1. De går mere og mere på kunstudstillinger sammen. ”Vi skal jo følge lidt med i kulturen,” som hun siger. Det siger ham egentlig ikke ret meget. ”Sku’ det der nu virkelig være kunst?” udtaler han. Hun kigger skævt op på ham og går videre mellem de anerkendte kunstværker. Hun ved nemlig noget om kunst. Om forfatteren Anette Riis er født i 1956. Hun er uddannet erhvervssproglig korrespondent i engelsk/tysk og bachelor i dansk og kommunikation. Anette har arbejdet som korrespondent, underviser, jobkonsulent og studievejleder. Interesser er bl.a. rejser, pilgrimsvandringer i Spanien og Portugal, sprog og litteratur. Anette taler fem sprog.

 • af Anette Riis
  79,95 kr.

  Jeg har tidligere skrevet små tegn om 60-årige kvinder og mænd. Begge køn er jo også på arbejdsmarkedet – eller måske på vej væk derfra? Uddrag af bogen Hvorfor overhovedet bringe disse 60 udsagn om 60-årige på arbejdsmarkedet på tryk? Jeg har mødt en del, der ligesom jeg ”kløjes” lidt i det i de sidste arbejdsår af mange forskellige årsager. Og ja – vi kan naturligvis alle blive lidt slidte og brugte, men det der arbejdsmarked har nu også forandret sig her de senere år. Det er blot min mening. 1. Man kan godt få sådan en sjov fornemmelse af at sidde mellem to stole. På den ene side vil man rigtig gerne blive på arbejdsmarkedet, på den anden side er man også ved at være kørt lidt træt efter måske godt 40 års virke. Man forsøger sig evt. med at få arbejdspladsen tilpasset til sine egne ressourcer, men det kan altså godt være lidt vanskeligt. Man befinder sig i et mellemrum. Om forfatteren Anette Riis er født i 1956. Hun er uddannet erhvervssproglig korrespondent i engelsk/tysk og bachelor i dansk og kommunikation. Anette har arbejdet som korrespondent, underviser, jobkonsulent og studievejleder. Interesser er bl.a. rejser, pilgrimsvandringer i Spanien og Portugal, sprog og litteratur. Anette taler fem sprog.

 • af Anette Riis
  109,95 kr.

  60 ret utjekkede udtalelser om, hvordan det kan være at runde de 60 år som kvinde. Mange af situationerne er enten selvoplevede eller indsamlet hos velvillige veninder.Mit ønske er, at du får smil på læben under læsningen.Kan også læses af kvinder under 60; dog uden garanti for smittefare med efterfølgende langtidsvirkning. Om forfatterenAnette Riis er født i 1956. Hun er uddannet erhvervssproglig korrespondent i engelsk/tysk og bachelor i dansk og kommunikation. Anette har arbejdet som korrespondent, underviser, jobkonsulent og studievejleder. Interesser er bl.a. rejser, pilgrimsvandringer i Spanien og Portugal, sprog og litteratur. Anette taler fem sprog.

 • - 60 livsdigte
  af Anette Riis
  124,95 kr.

  Gå med på turen, stå af undervejs, ryst støvlen, hovedet.Stenene vil stadig være der; måske vækker de genkendelse, glæde, smil, undren, frustration, vrede osv. hos dig som læser.Det gjorde de hos mig, da jeg fik dem i støvlerne.Nu er de ude, og jeg er gået videre. Uddrag af bogenHer ligger 60 forskellige sten. Efterladte.Dukket op i afmagt, vrede, kådhed.Irritation, undren, frustration, glæde. Én eller flere små sten i støvlen ad gangen.I perioder flere.I perioder ingen. Livet, som det leves.Skrevet sort på hvidt. Forsvinder ikke af sig selv; støvlen rystes godt og grundigt.Ikke noget så irriterende, som selv den mindste lillebitte sten i støvlen. Alle nu rystet ud for en stund.Garanterer for, at der kommer nye. En del af livet; tager dem glad med på min vandring.Holder mig i gang. I live. På vej ad nye stier. Nye sten. Om forfatterenAnette Riis er født i 1956. Hun er uddannet erhvervssproglig korrespondent i engelsk/tysk og bachelor i dansk og kommunikation. Anette har arbejdet som korrespondent, underviser, jobkonsulent og studievejleder. Interesser er bl.a. rejser, pilgrimsvandringer i Spanien og Portugal, sprog og litteratur. Anette taler fem sprog.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.