Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Bogen er en opfordring til at komme op af sofaen og skabe det liv, der passer netop dig. Og så er det et opråb til alle os, der lader os nøje... fordi vi ikke tør eller orker andet.Flyt dig lidt er en bog, der lige præcis vil flytte dig lidt - lidt ad gangen, skridt for skridt. Det handler ikke om kæmpe livsomlægninger eller endeløse mantraer, men om at blive mere modig i sin hverdag. Bare lidt. Modigere til at vælge, sige og gøre det, som føles rigtigt.Og det behøver slet ikke være så besværligt. Man tager et skridt, og så et til, og så et par mere og så har man en dag flyttet sig derhen, hvor man gerne vil være. Ikke så meget hokus-pokus. Bare små skridt til store forandringer. Du kan lige så godt begynde nu. Find dit hverdagsmod - og gør noget! Det er hovedbudskabet - og Anja Vintov guider med lethed, humor og livsvisdom læseren igennem den forandring, der skal til. For hende er nøglen til det gode liv at finde ind til sin egen kerne - og inde i den: at finde det hverdagsmod, som skal bane vejen for alt det nye.Ved at styrke dit hverdagsmod vil du komme tættere på dig selv, på drømmejobbet og på den kærlighed, du længes efter. Og bogen vil ikke bare bringe dig i nærkontakt med det gode liv, den vil samtidig udradere alle dit livs nødløsninger i form af trøstekærester, våbenhvile-ægteskaber, indtil-der-kommer-noget-bedre-jobs og tilsvarende formålsløse ventepositioner.
En vigtig bog om frygtforståelse og om den hverdagsfrygt, som ofte er en overset, nærmest usynlig brik i hverdagen, der påvirker menneskers overskud, resultater og relationer.Nysgerrighed over for ens indre frygt kan give mere energi og bedre samspil med andre både privat og professionelt, fordi man forstår, hvorfor og hvordan man imødekommer hverdagsfrygten fremfor at bruge kræfter på at gemme følelser og ubehag væk. Forfatteren beskriver frygtens mange facetter og giver konkrete anvisninger, der øger integriteten og giver mulighed for at leve et liv, hvor det er nemmere at være menneske med alt, hvad det indebærer af usikkerhed og uvished.Anja Vintov (f. 1972) er flow-specialist og forfatter. Hun har i over 20 år studeret og arbejdet med flow og frygtens natur ift. ledelsesudvikling og personlig udvikling. Hun holder oplæg og skriver artikler om frygt, flow og sammenhængen mellem instinkt og adfærd. Desuden er hun underviser på og skaber af Flow Specialist Uddannelsen™.
Kære læser: Forkundskaber er nyttige, hedder det i »Klodshans« og »Hjertesorg« af H.C. Andersen. To næsten modpoler. Mellem dem er der også plads til forord, der også har til hensigt at gøre nytte som forkundskab. Det skal fortælle hensigten med bogens tilblivelse. En hensigt må der være, når et udvalg, der går sproget og dets mangfoldigheds ærinde, henvender sig til 14 kompetente skribenter og beder dem medvirke. Alle har de været og er med til at tegne samtidens kulturelle billede. Et billede, der mest af alt bliver til af vores ageren. Vores adfærdsformer går fra de utvungne, de primitive til de mere civiliserede og efter forholdene afstemte formelle og forfinede for at ende i det individuelt naturlige. Sidstnævnte er næppe muligt. Men en fællesnævner er nødvendig, hvis vi ikke på skift skal føle os inde og ude i det accepterede selskab, der favner bredt, uden at give los for det platte eller vulgære. Hvor svært ka’ det være? Det korte svar er ‘meget’. Det længere kan bogens kapitler snakke med om.IndholdJørn Lund: Vi snakkes (s. 13-19)Lasse Rønnoe: »Hvor er det dejligt at se dig« (s. 21-31)Kaspar Rostrup: Om at hilse (s. 33-43)Henning Kirk: Den kliniske hilsen (s. 45-50)Poul Thomsen: Vær hilset (s. 51-56)Hans Christian Bjerg: Danske hilseformer – militære hilseformer (s. 57-64)Gitte Hørning: Moderne hilsekultur (s. 65-82)Johs. Nørregaard Frandsen: Kære Eduard og andre tiltaler (s. 83-92)Bjørn Andersen: Du og De (s. 93-111)Mette Kopp: At se en hilsen eller et menneske (s. 113-124)Anja Vintov: At hilse (s. 125-133)Robert B. Hansen: Danske hilseformer (s. 135-141)Irina Bjørnø: En Hjertelig Hilsen (s. 143-148)Carina Heckscher: Et håndtryk – en verden af muligheder (s. 149-160)
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.