Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Anna Todd

Bøger af Anna Todd

Siden 2014 hvor Anna Todd udgav den første bog i After-serien, har hun været kendt som en af de største sensationer i romanceverdenen. Nu er den talentfulde forfatter klar med en ny trilogi, og "Under stjernerne" er den første bog i serien. Anna Todd blev født i 1989 nord for Cincinnati, Ohio. Hun har tilbragt hele sit liv I den lille landsby, hvor hun også har fundet sin mand, som hun blev gift med som 18-årig. Anna Todd fortæller selv, hvordan det har haft indvirkning på hendes kærlighed til bøger at vokse op i en lille by, hvor læsningen kunne give alle de eventyr, som lå langt fra livet i en lille landsby. Hendes egen forfatterkarriere startede på den sociale storytelling platform "Wattpad". Det var på denne platform, hun startede på sin After-serie i 2013, og i 2014 stod forlagene klar til at udgive den på tryk. Serien er udgivet på mere end 30 forskellige sprog, og den har ligget som bestseller i flere lande, blandt andre Italien, Tyskland, Frankrig og Spanien. Cosmopolitan har udråbt hende som “det største litterære fænomen i sin generation", og måske er det netop derfor vi kan se frem til filmatiseringen af After i 2019. Hvis du mangler inspiration til en næste bog, så kan vi varmt anbefale at undersøge Anna Todds bøger her.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Anna Todd
  92,95 - 122,95 kr.

  DER VAR TIDEN, FØR TESSA MØDTE HARDIN, OG SÅ ER DER TIDEN EFTER Efter en turbulent begyndelse er Tessa og Hardin ved at få tingene til at fungere. Men kun indtil en hemmelighed om Hardins mystiske fortid bliver afsløret og får Tessa til at tvivle. Er Hardin overhovedet den dybe, tænksomme fyr bag facaden, som Tessa har forestillet sig, eller det noget, hun har bildt sig selv ind? Måske skal hun bare droppe ham og se at komme videre. Men Hardin er svær at glemme, også selvom Tessa har sat både venner og skolen over styr for hans skyld. Hardin ved, at han har dummet sig. Han har ikke tænkt sig at give op og give slip på Tessa. Men kan han overhovedet forandre sig, og vil han virkelig, når det kommer til stykket? Tvivlen er andet bind i AFTER-serien – en uforglemmelig fortælling om den altopslugende første forelskelse, fuld af drama og store følelser. Første bind i serien, Mødet, er filmatiseret med Josephine Langford og Hero Fiennes Tiffin i hovedrollerne.

 • af Anna Todd
  92,95 - 122,95 kr.

  DER VAR TIDEN, FØR TESSA MØDTE HARDIN, OG SÅ ER DER TIDEN EFTER Tessa og Hardins forhold har aldrig været en dans på roser. Alligevel har alle de uenigheder, de har overvundet, gjort deres kærlighed stærkere. Men nogle udfordringer kan vise sig at være for svære. Kan deres forhold bære en rystende afsløring om Hardins fortid, og at døden viser sit grimme ansigt i Tessas nærmeste familie? De chokerende begivenheder afslører, at de to elskende ikke længere er så forskellige. Tessa er ikke den søde og uskyldige pige, hun var, da hun mødte Hardin – og han er ikke længere den hårdhudede dreng, som hun faldt pladask for. Tessa forstår Hardin bedre end nogen anden, og hun ved, at han har brug for hende. Men jo mere klarhed, der kommer i forhold til Hardins fortid, des mere trækker han sig ind i skyggen og væk fra Tessa og vennerne. Tessa er ikke sikker på, at hun kan hjælpe ham mere. Men hun giver ikke op uden kamp. Spørgsmålet er bare, hvis kamp hun kæmper – Hardins eller sin egen? Lykken er fjerde bind i AFTER-serien – en uforglemmelig fortælling om den altopslugende første forelskelse, fuld af drama og store følelser. Første bind i serien, Mødet, er filmatiseret med Josephine Langford og Hero Fiennes Tiffin i hovedrollerne.

 • af Anna Todd
  92,95 - 118,95 kr.

  DER VAR TIDEN, FØR TESSA MØDTE HARDIN, OG SÅ ER DER TIDEN EFTER Præcis da Tessa har besluttet at forfølge sin drøm og flytte til Seattle, ændres alting. Hendes far, som hun ikke har set i ti år, dukker pludselig op, og Hardin skifter mening og vil ikke rejse med hende til Seattle. Han vil ikke fortælle hvorfor, og det vækker igen hendes tvivl og usikkerhed. Har de overhovedet en fremtid sammen? Tessa troede ellers, at Hardin var den eneste, hun virkelig kunne regne med nu. Men Hardin bliver rasende, da han fornemmer, at Tessa vil til Seattle, med eller uden ham. Tessa er forvirret. Alle Hardins hemmeligheder og utilregnelige vredesudbrud, den evige jalousi og skænderierne med den efterfølgende tilgivelse tærer på hendes kærlighed til ham. Måske er deres kærlighed ikke stærk nok til, at forholdet kan holde? Og hvad sker der, hvis Tessa vælger at forfølge sine drømme og rejse alene, er det så endeligt forbi? Faldet er tredje bind i AFTER-serien – en uforglemmelig fortælling om den altopslugende første forelskelse, fuld af drama og store følelser. Første bind i serien, Mødet, er filmatiseret med Josephine Langford og Hero Fiennes Tiffin i hovedrollerne.

 • af Anna Todd
  92,95 - 122,95 kr.

  Tessa er en pæn pige. Hun har en dejlig, loyal kæreste derhjemme og er dygtig og ambitiøs i skolen. Men så møder hun Hardin. En mørkhåret dreng med britisk accent og tatoveringer. Hardin er helt anderledes end de fyre, Tessa er vant til at hænge ud med. Han er flabet og upålidelig. En type Tessa normalt hader, lige indtil de to ender alene på Hardins værelse. Der er noget ved Hardin og hans mystiske fortid, som Tessa tiltrækkes af. Hun er sikker på, at han slet ikke er så hård i filten, som han giver sig ud for at være.Men Tessa har allerede den perfekte kæreste derhjemme, så hvorfor er hun overhovedet interesseret i Hardin? Han har kun fordomme tilovers for pæne piger som hende.Måske fordi det føles som forelskelse.Anna Todds fan fiction-serie "After" om Tessa og Hardin er læst mere end én milliard gange på internetsiden Wattpad.

 • af Anna Todd
  92,95 - 118,95 kr.

  FØR HARDIN MØDTE TESSA, VAR HAN EN ANDEN UNDERVEJS INDSÅ HAN, AT HAN HAVDE BRUG FOR HENDE EFTER DE FANDT SAMMEN, ÆNDREDE ALTING SIG Begyndelsen er hele historien om Hardin og Tessa, nu fortalt af deres venner og veninder og af Hardin selv. Læs Natalies, Mollys, Melissas, Zeds, Landons og de andres version, og ikke mindst: Hardins egen ærlige fortælling om mødet med Tessa og deres turbulente romance. Og alt det, der skete AFTER. Begyndelsen er femte bind i AFTER-serien – en uforglemmelig fortælling om den altopslugende første forelskelse, fuld af drama og store følelser. Første bind i serien, Mødet, er filmatiseret med Josephine Langford og Hero Fiennes Tiffin i hovedrollerne.

 • af Anna Todd
  149,95 kr.

  Book Three of the After series-the internet sensation with millions of readers.

 • af Anna Todd
  98,95 kr.

  Book Two of the After series-the internet sensation with millions of readers.

 • af Anna Todd
  118,95 kr.

  Book four of the After series by Internet sensation Anna Todd

 • af Anna Todd
  90,95 - 193,95 kr.

  The internet's most talked-about book, now a major motion picture, from Anna Todd, the writer Cosmopolitan called “the biggest literary phenomenon of her generation”. - There was the time before Tessa met Hardin, and then there's everything AFTER... Life will never be the same. Tessa is a good girl with a sweet, reliable boyfriend back home. She's got direction, ambition, and a mother who's intent on keeping her that way. But she's barely moved into her freshman dorm when she runs into Hardin. With his tousled brown hair, cocky British accent, and tattoos, Hardin is cute and different from what she's used to. But he's also rude - to the point of cruelty, even. For all his attitude, Tessa should hate Hardin. And she does - until she finds herself alone with him in his room. Something about his dark mood grabs her, and when they kiss it ignites within her a passion she's never known before. He'll call her beautiful, then insist he isn't the one for her and disappear again and again. Despite the reckless way he treats her, Tessa is compelled to dig deeper and find the real Hardin beneath all his lies. He pushes her away again and again, yet every time she pushes back, he only pulls her in deeper. Tessa already has the perfect boyfriend. So why is she trying so hard to overcome her own hurt pride and Hardin's prejudice about nice girls like her? Unless... could this be love?

 • af Anna Todd
  118,95 kr.

  352 pages, paperback. Book Five of the After series - Anna Todd´s Wattpad fanfiction that racked up one billion reads online and captivated romance readers across the globe! As told by Hardin and other characters, Before will explore the hero´s life before he met Tessa, reveal what happens after After, give you new insights on their turbulent romance - and revel in the awesome power of true love.

 • af Anna Todd
  98,95 kr.

  Book one of the After series by Internet sensation Anna Todd

 • - Stars - Under stjernerne
  af Anna Todd
  91,95 - 152,95 kr.

  Karina bor i en lille amerikansk by, som grænser op til en militærbase. Det er langt om længe lykkedes hende at lægge en hektisk fortid bag sig, og hun føler endelig, at hun er faldet til ro. Hun har gode venner, tag over hovedet og et job, hun er glad for. Da Karina møder den tavse og indadvendte soldat Kael, bliver hun øjeblikkeligt draget af hans stille væsen. Han er netop hjemvendt fra Afghanistan og siger ikke meget, så Karina udfylder tavsheden med sine egne drømme og fantasier. Men efterhånden som hun kommer tættere ind på livet af Kael, opdager hun, at intet er så rosenrødt, som hun havde forestillet sig. UNDER STJERNERNE er en medrivende fortælling om kærlighed og løgne af forfatteren til bestsellerserien After. Bogen er første bind i Stars-trilogien, som er delvist inspireret af Anna Todds egen historie.

 • af Anna Todd
  152,95 kr.

  Anna Todd skriver den ene bestseller efter den anden, og nu er hun klar med andet bind i Stars-trilogien. Vi følger Karina, som bor i en lille amerikansk udkantsby, der grænser op til en militærbase. Karina har en hektisk fordi, som hun har måtte arbejde hårdt for at slippe. Hun har omsider fundet ro, og i den lille by har hun både gode venner, et sted at bo og et arbejde, hun er glad for. Da hun møder den stille og dæmpede soldat, Kael, er det som om, hans væsen trækker i hende. Hun drages af den mystik, hans stilhed bidrager til, og Karina udfylder selv tavsheden med sine drømme og forestillinger. Men efterhånden opdager hun, at det hele måske ikke er så drømmende, som hun havde forestillet sig det. Glansbilledet krakelerer, og Karina må finde en balance i sin egen kærlighedshistorie, som er fyldt med løgne. Månen over os er andet bind i Stars-trilogien, og Karina og Kaels store kærlighedshistorie fortsætter her.

 • af Anna Todd
  118,95 kr.

  Book 1 of a new series featuring After worldwide fan-favourite Landon Gibson as he leaves Washington to navigate love and life in New York City.

 • af Anna Todd
  98,95 kr.

  Tessa has everything to lose. Hardin has nothing to lose...except her. AFTER WE COLLIDED...Life will never be the same. #HESSA

 • af Anna Todd
  178,95 kr.

  Hardin has nothing to lose...except her. After We Collided Life will never be the same. After a tumultuous beginning to their relationship, Tessa and Hardin were on the path to making things work. Tessa knew Hardin could be cruel, but when a bombshell revelation is dropped about the origins of their relationship - and Hardin´s mysterious past - Tessa is beside herself. Hardin will always be...Hardin. But is he really the deep, thoughtful guy Tessa fell madly in love with, despite his angry exterior, or has he been a stranger all along? She wishes she could just walk away, but it just isn´t that easy. Not with the memory of passionate nights wrapped in his arms...his electric touch...his hungry kisses...Still, Tessa´s not sure she can endure one more broken promise. She put so much on hold for Hardin - University, friends, her relationship with her mother, a loving boyfriend, even her fledgling career. She needs to move on. Hardin knows he made a mistake, possibly the biggest one of his life, but he won´t be going down without a fight! But can he change...will he change...for love?

 • af Anna Todd
  178,95 kr.

  Experience the internet's most talked-about book, now a major motion picture, from Anna Todd, the writer Cosmopolitan called ';the biggest literary phenomenon of her generation.'There was the time before Tessa met Hardin, and then there's everything AFTER...Life will never be the same. #Hessa Tessa is a good girl with a sweet, reliable boyfriend back home. She's got direction, ambition, and a mother who's intent on keeping her that way. But she's barely moved into her freshman dorm when she runs into Hardin. With his tousled brown hair, cocky British accent, and tattoos, Hardin is cute and different from what she's used to. But he's also rudeto the point of cruelty, even. For all his attitude, Tessa should hate Hardin. And she doesuntil she finds herself alone with him in his room. Something about his dark mood grabs her, and when they kiss it ignites within her a passion she's never known before. He'll call her beautiful, then insist he isn't the one for her and disappear again and again. Despite the reckless way he treats her, Tessa is compelled to dig deeper and find the real Hardin beneath all his lies. He pushes her away again and again, yet every time she pushes back, he only pulls her in deeper. Tessa already has the perfect boyfriend. So why is she trying so hard to overcome her own hurt pride and Hardin's prejudice about nice girls like her? Unless...could this be love?

 • af Anna Todd
  148,95 kr.

  Fall in love all over again in volume one of the graphic novel adaptation of the global phenomenon AFTER! Uncover Tessa and Hardin's love story as you've never seen it before . . . Anna Todd's original story comes to life with breathtaking illustrations by Pablo Andres. Featuring twelve pages of behind-the-scenes and character profile bonus content, After: The Graphic Novel is a great introduction to the bestselling series for new readers and the ultimate collector's item for fans everywhere!There was the time before Tessa met Hardin, and then there's everything AFTER . . .Tessa is a good girl with a sweet, reliable boyfriend back home. She's got direction, ambition, and a mother determined to keep her on course. But she's barely moved into her freshman dorm when she runs into Hardin Scott, with his tousled brown hair, cocky British accent, and tattoos. Good looking, confident, and rather rude, even a bit cruel. For all his attitude and insults, Tessa should hate Hardin, and she does - until something about his dark mood grabs her, and it's only a matter of time before he ignites a passion in her that she's never known before.He will call her beautiful, then insist he's not the one for her, making excuses and disappearing, again and again. He'll turn away from her, yet when she tries to push him aside, he'll only pull her in deeper. Despite the reckless way Hardin treats her, Tessa is drawn to his vulnerability and determined to unmask the real Hardin beneath all the lies.A good girl . . . a bad boy . . . something undeniable . . . and everything AFTER.

 • af Anna Todd
  148,95 kr.

 • af Anna Todd
  103,95 kr.

 • af Anna Todd
  98,95 kr.

 • af Anna Todd
  93,95 kr.

 • af Anna Todd
  114,95 kr.

 • af Anna Todd
  170,95 kr.

  • 170,95 kr.
 • af Anna Todd
  143,95 kr.

  • 143,95 kr.
 • af Anna Todd
  95,95 kr.

  An intensely beautiful, heartwrenching new love story by the worldwide bestselling author of AFTER

 • af Anna Todd
  98,95 kr.

  • 98,95 kr.
 • af Anna Todd
  98,95 kr.

  • 98,95 kr.
 • af Anna Todd
  170,95 kr.

  -> After Passion (USA 2019, 102 Min., FSK 0):Tessa Young (Josephine Langford) ist ein braves Mädchen, wie es im Buche steht. Klug, wohlerzogen und mit klaren Plänen für die Zukunft. Als sie ans College kommt, lernt sie den Bad Boy Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) kennen, der sie wie magisch anzieht. Düster, unverschämt, unberechenbar und verdammt sexy - er verkörpert all das, was sie nicht sein will. Hals über Kopf verliebt sie sich und je mehr sie ihm verfällt, desto mehr wird ihr klar: Sie wird selbst nie wieder die sein, die sie einmal sein wollte.-> After Truth (USA 2020, 102 Min., FSK 12):Wie wird es weitergehen mit Tessa und Hardin? Seit sie die Wahrheit über ihn erfahren hat, fühlt sich Tessa (Josephine Langford) verraten und steht ganz alleine da. Ist er wirklich der tiefgründige, nachdenkliche Typ, in den sie sich verliebt hat oder war er die ganze Zeit über ein Fremder? Hardin (Hero Fiennes Tiffin) bittet Tessa um Verzeihung für alles, was zwischen ihnen passiert ist. Doch neben der Erinnerung an seine leidenschaftliche Liebe ist bei Tessa auch die Angst, wieder von ihm enttäuscht zu werden. Und mit Tessas Arbeitskollegen Trevor (Dylan Sprouse) liegt Eifersucht in der Luft. Kann Hardin sich ändern? Wird er sich ändern - aus Liebe?

  • 170,95 kr.
 • af Anna Todd
  161,95 kr.

  Wie wird es weitergehen mit Tessa und Hardin? Seit sie die Wahrheit über ihn erfahren hat, fühlt sich Tessa (Josephine Langford) verraten und steht ganz alleine da. Ist er wirklich der tiefgründige, nachdenkliche Typ, in den sie sich verliebt hat oder war er die ganze Zeit über ein Fremder? Hardin (Hero Fiennes Tiffin) bittet Tessa um Verzeihung für alles, was zwischen ihnen passiert ist. Doch neben der Erinnerung an seine leidenschaftliche Liebe ist bei Tessa auch die Angst, wieder von ihm enttäuscht zu werden. Und mit Tessas Arbeitskollegen Trevor (Dylan Sprouse) liegt Eifersucht in der Luft. Kann Hardin sich ändern? Wird er sich ändern - aus Liebe?

  • 161,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.