Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Anna Todd

Bøger af Anna Todd

Siden 2014 hvor Anna Todd udgav den første bog i After-serien, har hun været kendt som en af de største sensationer i romanceverdenen. Nu er den talentfulde forfatter klar med en ny trilogi, og "Under stjernerne" er den første bog i serien. Anna Todd blev født i 1989 nord for Cincinnati, Ohio. Hun har tilbragt hele sit liv I den lille landsby, hvor hun også har fundet sin mand, som hun blev gift med som 18-årig. Anna Todd fortæller selv, hvordan det har haft indvirkning på hendes kærlighed til bøger at vokse op i en lille by, hvor læsningen kunne give alle de eventyr, som lå langt fra livet i en lille landsby. Hendes egen forfatterkarriere startede på den sociale storytelling platform "Wattpad". Det var på denne platform, hun startede på sin After-serie i 2013, og i 2014 stod forlagene klar til at udgive den på tryk. Serien er udgivet på mere end 30 forskellige sprog, og den har ligget som bestseller i flere lande, blandt andre Italien, Tyskland, Frankrig og Spanien. Cosmopolitan har udråbt hende som “det største litterære fænomen i sin generation", og måske er det netop derfor vi kan se frem til filmatiseringen af After i 2019. Hvis du mangler inspiration til en næste bog, så kan vi varmt anbefale at undersøge Anna Todds bøger her.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Anna Todd
  91,95 - 113,95 kr.

  Tessa er en pæn pige. Hun har en dejlig, loyal kæreste derhjemme og er dygtig og ambitiøs i skolen. Men så møder hun Hardin. En mørkhåret dreng med britisk accent og tatoveringer. Hardin er helt anderledes end de fyre, Tessa er vant til at hænge ud med. Han er flabet og upålidelig. En type Tessa normalt hader, lige indtil de to ender alene på Hardins værelse. Der er noget ved Hardin og hans mystiske fortid, som Tessa tiltrækkes af. Hun er sikker på, at han slet ikke er så hård i filten, som han giver sig ud for at være.Men Tessa har allerede den perfekte kæreste derhjemme, så hvorfor er hun overhovedet interesseret i Hardin? Han har kun fordomme tilovers for pæne piger som hende.Måske fordi det føles som forelskelse.Anna Todds fan fiction-serie "After" om Tessa og Hardin er læst mere end én milliard gange på internetsiden Wattpad.

 • af Anna Todd
  91,95 - 122,95 kr.

  DER VAR TIDEN, FØR TESSA MØDTE HARDIN, OG SÅ ER DER TIDEN EFTER Efter en turbulent begyndelse er Tessa og Hardin ved at få tingene til at fungere. Men kun indtil en hemmelighed om Hardins mystiske fortid bliver afsløret og får Tessa til at tvivle. Er Hardin overhovedet den dybe, tænksomme fyr bag facaden, som Tessa har forestillet sig, eller det noget, hun har bildt sig selv ind? Måske skal hun bare droppe ham og se at komme videre. Men Hardin er svær at glemme, også selvom Tessa har sat både venner og skolen over styr for hans skyld. Hardin ved, at han har dummet sig. Han har ikke tænkt sig at give op og give slip på Tessa. Men kan han overhovedet forandre sig, og vil han virkelig, når det kommer til stykket? Tvivlen er andet bind i AFTER-serien – en uforglemmelig fortælling om den altopslugende første forelskelse, fuld af drama og store følelser. Første bind i serien, Mødet, er filmatiseret med Josephine Langford og Hero Fiennes Tiffin i hovedrollerne.

 • af Anna Todd
  91,95 - 122,95 kr.

  DER VAR TIDEN, FØR TESSA MØDTE HARDIN, OG SÅ ER DER TIDEN EFTER Tessa og Hardins forhold har aldrig været en dans på roser. Alligevel har alle de uenigheder, de har overvundet, gjort deres kærlighed stærkere. Men nogle udfordringer kan vise sig at være for svære. Kan deres forhold bære en rystende afsløring om Hardins fortid, og at døden viser sit grimme ansigt i Tessas nærmeste familie? De chokerende begivenheder afslører, at de to elskende ikke længere er så forskellige. Tessa er ikke den søde og uskyldige pige, hun var, da hun mødte Hardin – og han er ikke længere den hårdhudede dreng, som hun faldt pladask for. Tessa forstår Hardin bedre end nogen anden, og hun ved, at han har brug for hende. Men jo mere klarhed, der kommer i forhold til Hardins fortid, des mere trækker han sig ind i skyggen og væk fra Tessa og vennerne. Tessa er ikke sikker på, at hun kan hjælpe ham mere. Men hun giver ikke op uden kamp. Spørgsmålet er bare, hvis kamp hun kæmper – Hardins eller sin egen? Lykken er fjerde bind i AFTER-serien – en uforglemmelig fortælling om den altopslugende første forelskelse, fuld af drama og store følelser. Første bind i serien, Mødet, er filmatiseret med Josephine Langford og Hero Fiennes Tiffin i hovedrollerne.

 • af Anna Todd
  91,95 - 122,95 kr.

  DER VAR TIDEN, FØR TESSA MØDTE HARDIN, OG SÅ ER DER TIDEN EFTER Præcis da Tessa har besluttet at forfølge sin drøm og flytte til Seattle, ændres alting. Hendes far, som hun ikke har set i ti år, dukker pludselig op, og Hardin skifter mening og vil ikke rejse med hende til Seattle. Han vil ikke fortælle hvorfor, og det vækker igen hendes tvivl og usikkerhed. Har de overhovedet en fremtid sammen? Tessa troede ellers, at Hardin var den eneste, hun virkelig kunne regne med nu. Men Hardin bliver rasende, da han fornemmer, at Tessa vil til Seattle, med eller uden ham. Tessa er forvirret. Alle Hardins hemmeligheder og utilregnelige vredesudbrud, den evige jalousi og skænderierne med den efterfølgende tilgivelse tærer på hendes kærlighed til ham. Måske er deres kærlighed ikke stærk nok til, at forholdet kan holde? Og hvad sker der, hvis Tessa vælger at forfølge sine drømme og rejse alene, er det så endeligt forbi? Faldet er tredje bind i AFTER-serien – en uforglemmelig fortælling om den altopslugende første forelskelse, fuld af drama og store følelser. Første bind i serien, Mødet, er filmatiseret med Josephine Langford og Hero Fiennes Tiffin i hovedrollerne.

 • af Anna Todd
  91,95 - 122,95 kr.

  FØR HARDIN MØDTE TESSA, VAR HAN EN ANDEN UNDERVEJS INDSÅ HAN, AT HAN HAVDE BRUG FOR HENDE EFTER DE FANDT SAMMEN, ÆNDREDE ALTING SIG Begyndelsen er hele historien om Hardin og Tessa, nu fortalt af deres venner og veninder og af Hardin selv. Læs Natalies, Mollys, Melissas, Zeds, Landons og de andres version, og ikke mindst: Hardins egen ærlige fortælling om mødet med Tessa og deres turbulente romance. Og alt det, der skete AFTER. Begyndelsen er femte bind i AFTER-serien – en uforglemmelig fortælling om den altopslugende første forelskelse, fuld af drama og store følelser. Første bind i serien, Mødet, er filmatiseret med Josephine Langford og Hero Fiennes Tiffin i hovedrollerne.

 • af Anna Todd
  117,95 kr.

  Book Three of the After series-the internet sensation with millions of readers.

 • af Anna Todd
  99,95 kr.

  Book four of the After series by Internet sensation Anna Todd

 • af Anna Todd
  107,95 kr.

  Book Two of the After series-the internet sensation with millions of readers.

 • af Anna Todd
  97,95 - 175,95 kr.

  The internet's most talked-about book, now a major motion picture, from Anna Todd, the writer Cosmopolitan called “the biggest literary phenomenon of her generation”. - There was the time before Tessa met Hardin, and then there's everything AFTER... Life will never be the same. Tessa is a good girl with a sweet, reliable boyfriend back home. She's got direction, ambition, and a mother who's intent on keeping her that way. But she's barely moved into her freshman dorm when she runs into Hardin. With his tousled brown hair, cocky British accent, and tattoos, Hardin is cute and different from what she's used to. But he's also rude - to the point of cruelty, even. For all his attitude, Tessa should hate Hardin. And she does - until she finds herself alone with him in his room. Something about his dark mood grabs her, and when they kiss it ignites within her a passion she's never known before. He'll call her beautiful, then insist he isn't the one for her and disappear again and again. Despite the reckless way he treats her, Tessa is compelled to dig deeper and find the real Hardin beneath all his lies. He pushes her away again and again, yet every time she pushes back, he only pulls her in deeper. Tessa already has the perfect boyfriend. So why is she trying so hard to overcome her own hurt pride and Hardin's prejudice about nice girls like her? Unless... could this be love?

 • af Anna Todd
  107,95 kr.

  352 pages, paperback. Book Five of the After series - Anna Todd´s Wattpad fanfiction that racked up one billion reads online and captivated romance readers across the globe! As told by Hardin and other characters, Before will explore the hero´s life before he met Tessa, reveal what happens after After, give you new insights on their turbulent romance - and revel in the awesome power of true love.

 • af Anna Todd
  107,95 kr.

  Book one of the After series by Internet sensation Anna Todd

 • - Stars - Under stjernerne
  af Anna Todd
  90,95 - 149,95 kr.

  Karina bor i en lille amerikansk by, som grænser op til en militærbase. Det er langt om længe lykkedes hende at lægge en hektisk fortid bag sig, og hun føler endelig, at hun er faldet til ro. Hun har gode venner, tag over hovedet og et job, hun er glad for. Da Karina møder den tavse og indadvendte soldat Kael, bliver hun øjeblikkeligt draget af hans stille væsen. Han er netop hjemvendt fra Afghanistan og siger ikke meget, så Karina udfylder tavsheden med sine egne drømme og fantasier. Men efterhånden som hun kommer tættere ind på livet af Kael, opdager hun, at intet er så rosenrødt, som hun havde forestillet sig. UNDER STJERNERNE er en medrivende fortælling om kærlighed og løgne af forfatteren til bestsellerserien After. Bogen er første bind i Stars-trilogien, som er delvist inspireret af Anna Todds egen historie.

 • af Anna Todd
  152,95 kr.

  Anna Todd skriver den ene bestseller efter den anden, og nu er hun klar med andet bind i Stars-trilogien. Vi følger Karina, som bor i en lille amerikansk udkantsby, der grænser op til en militærbase. Karina har en hektisk fordi, som hun har måtte arbejde hårdt for at slippe. Hun har omsider fundet ro, og i den lille by har hun både gode venner, et sted at bo og et arbejde, hun er glad for. Da hun møder den stille og dæmpede soldat, Kael, er det som om, hans væsen trækker i hende. Hun drages af den mystik, hans stilhed bidrager til, og Karina udfylder selv tavsheden med sine drømme og forestillinger. Men efterhånden opdager hun, at det hele måske ikke er så drømmende, som hun havde forestillet sig det. Glansbilledet krakelerer, og Karina må finde en balance i sin egen kærlighedshistorie, som er fyldt med løgne. Månen over os er andet bind i Stars-trilogien, og Karina og Kaels store kærlighedshistorie fortsætter her.

 • af Anna Todd
  107,95 kr.

  Book 1 of a new series featuring After worldwide fan-favourite Landon Gibson as he leaves Washington to navigate love and life in New York City.

 • af Anna Todd
  107,95 kr.

  Tessa has everything to lose. Hardin has nothing to lose...except her. AFTER WE COLLIDED...Life will never be the same. #HESSA

 • af Anna Todd
  175,95 kr.

  Hardin has nothing to lose...except her. After We Collided Life will never be the same. After a tumultuous beginning to their relationship, Tessa and Hardin were on the path to making things work. Tessa knew Hardin could be cruel, but when a bombshell revelation is dropped about the origins of their relationship - and Hardin´s mysterious past - Tessa is beside herself. Hardin will always be...Hardin. But is he really the deep, thoughtful guy Tessa fell madly in love with, despite his angry exterior, or has he been a stranger all along? She wishes she could just walk away, but it just isn´t that easy. Not with the memory of passionate nights wrapped in his arms...his electric touch...his hungry kisses...Still, Tessa´s not sure she can endure one more broken promise. She put so much on hold for Hardin - University, friends, her relationship with her mother, a loving boyfriend, even her fledgling career. She needs to move on. Hardin knows he made a mistake, possibly the biggest one of his life, but he won´t be going down without a fight! But can he change...will he change...for love?

 • af Anna Todd
  900,95 kr.

  The inspiration behind the major films After and After We Collided! From the New York Times bestselling author and Wattpad sensation Anna Todd, “the biggest literary phenom of her generation” (Cosmopolitan), comes the complete collection of her sizzling After series. After: Once she meets Hardin, good girl Tessa’s life will never be the same. He is rude, cocky, and the exact opposite of her reliable boyfriend back home—she should hate him, but then she finds herself alone with him one night. What follows is a passionate but tempestuous romance that turns Tessa’s usually calm and traditional world upside down. After We Collided: Tessa and Hardin’s tentative relationship takes a devastating turn when a dark secret from Hardin’s mysterious past surfaces. Can Tessa manage to move on and forge a new life for herself? Or will Hardin be able to change enough to win back his one true love? After We Fell: Hardin isn’t the only one with secrets. Everything Tessa thought she knew about her life goes up in smoke and she has no idea if Hardin will be willing to stay with her. Trapped in a seemingly unending cycle of jealousy and rage, neither has any idea if their passion is enough to keep their relationship alive. After Ever Happy: Each new challenge Tessa and Hardin face only makes their passionate bond stronger and stronger. But when a revelation about the past shakes Hardin’s impenetrable façade to the core—and then Tessa suffers a tragedy—will they stick together again or be torn apart? Before­: The ups and downs of Tessa and Hardin’s relationship are explored by others in their lives before, during, and after the events of the series. Finally, Hardin reveals his own perception of his life with Tessa, which will completely change how you see the famous brooding boy and the angel who loved him.

 • af Anna Todd
  192,95 kr.

  Experience the internet's most talked-about book, now a major motion picture, from Anna Todd, the writer Cosmopolitan called ';the biggest literary phenomenon of her generation.'There was the time before Tessa met Hardin, and then there's everything AFTER...Life will never be the same. #Hessa Tessa is a good girl with a sweet, reliable boyfriend back home. She's got direction, ambition, and a mother who's intent on keeping her that way. But she's barely moved into her freshman dorm when she runs into Hardin. With his tousled brown hair, cocky British accent, and tattoos, Hardin is cute and different from what she's used to. But he's also rudeto the point of cruelty, even. For all his attitude, Tessa should hate Hardin. And she doesuntil she finds herself alone with him in his room. Something about his dark mood grabs her, and when they kiss it ignites within her a passion she's never known before. He'll call her beautiful, then insist he isn't the one for her and disappear again and again. Despite the reckless way he treats her, Tessa is compelled to dig deeper and find the real Hardin beneath all his lies. He pushes her away again and again, yet every time she pushes back, he only pulls her in deeper. Tessa already has the perfect boyfriend. So why is she trying so hard to overcome her own hurt pride and Hardin's prejudice about nice girls like her? Unless...could this be love?

 • af Anna Todd
  145,95 kr.

  Fall in love all over again in volume one of the graphic novel adaptation of the global phenomenon AFTER! Uncover Tessa and Hardin's love story as you've never seen it before . . . Anna Todd's original story comes to life with breathtaking illustrations by Pablo Andres. Featuring twelve pages of behind-the-scenes and character profile bonus content, After: The Graphic Novel is a great introduction to the bestselling series for new readers and the ultimate collector's item for fans everywhere!There was the time before Tessa met Hardin, and then there's everything AFTER . . .Tessa is a good girl with a sweet, reliable boyfriend back home. She's got direction, ambition, and a mother determined to keep her on course. But she's barely moved into her freshman dorm when she runs into Hardin Scott, with his tousled brown hair, cocky British accent, and tattoos. Good looking, confident, and rather rude, even a bit cruel. For all his attitude and insults, Tessa should hate Hardin, and she does - until something about his dark mood grabs her, and it's only a matter of time before he ignites a passion in her that she's never known before.He will call her beautiful, then insist he's not the one for her, making excuses and disappearing, again and again. He'll turn away from her, yet when she tries to push him aside, he'll only pull her in deeper. Despite the reckless way Hardin treats her, Tessa is drawn to his vulnerability and determined to unmask the real Hardin beneath all the lies.A good girl . . . a bad boy . . . something undeniable . . . and everything AFTER.

 • af Anna Todd
  197,95 - 238,95 kr.

 • af Anna Todd
  187,95 kr.

  A bond this strong can't stay broken.Life near the army base at Fort Benning, Georgia, might be small, but it's safe. That suits Karina Fischer just fine. She knows letting anyone get close to her means she could get hurt, and she's had enough of that in her almost twenty-one years to last a lifetime. The only man she's ever let in, Kael Martin, betrayed her trust before they could find their way together. She can't forgive him for what he's done, but letting go still feels impossible. Kael Martin's scars run deep, but the mark Karina left on him is deeper. He can't get her out of his mind or his heart. He's ready to start fresh, adjust to civilian life, and build a future outside of the Army-one he hopes could include Karina, because their spark, while it burned, was unforgettable.Now, just when it seems their world is crumbling and can't be put back together, circumstances force them to confront what they can't deny: the volatile, passionate, all-consuming love they can't live without.Karina and Kael's unlikely love story, which began in THE FALLING, grows deeper and even more intense in THE BURNING, the second book in the Brightest Stars trilogy.

 • af Anna Todd
  192,95 - 282,95 kr.

 • af Anna Todd
  102,95 kr.

  An intensely beautiful, heartwrenching new love story by the worldwide bestselling author of AFTER

 • af Anna Todd
  145,95 kr.

  From the No. 1 international bestselling author, film producer and Wattpad platform icon Anna Todd - the continuation of her bestselling love story AFTER in Volume Two of After: The Graphic Novel.Fall in love all over again in volume two of the graphic novel adaptation of the global phenomenon AFTER! Uncover Tessa and Hardin's love story as you've never seen it before . . .There was the time before Tessa met Hardin, and then there's everything AFTER . . .As good girl Tessa Young embarks on her first year of college at Washington Central University, she has direction, ambition and a new circle of friends who are always trying to push her beyond her comfort zone. Chief among them is fellow student, campus bad boy - and son of the University's Chancellor - Hardin Scott, who has simultaneously enraged and seduced her. Tessa can hardly abide Hardin's antics and ex-girlfriends yet, despite their differences, Tessa and Hardin are undeniably, passionately drawn to one other, and willing to risk a bumpy ride for a romance that will consume and change them both.Anna Todd's original story comes to life with breathtaking illustrations by Pablo Andres. Featuring twelve pages of behind-the-scenes and character profile bonus content, Volume Two of After: The Graphic Novel is the ultimate collector's item for fans everywhere!

 • af Anna Todd
  98,95 kr.

  The new epic love story from Anna Todd continues. After The Falling and The Burning, comes the highly anticipated conclusion to the Brightest Stars trilogy, from the No. 1 internationally bestselling author of the After series.'Anna Todd has done it again!' COLLEEN HOOVER'Todd is the biggest literary phenomenon of her generation' COSMOPOLITAN......................

 • af Anna Todd
  117,95 kr.

  The new epic love story from Anna Todd continues. After The Falling, comes The Burning, the second novel in the Brightest Stars trilogy, from the No. 1 internationally bestselling author of the After series.'Anna Todd has done it again!' COLLEEN HOOVER'Todd is the biggest literary phenomenon of her generation' COSMOPOLITAN......................Anna Todd's Brightest Stars trilogy continues the contemporary love story of Karina, a young woman who 'grew up military' and is living and working for the first time on her own, and Kael, a 21-year-old soldier now home after two deployments, profoundly scarred by his time in Afghanistan. The Burning picks up from the sudden and shocking disruption of Karina and Kael's developing romance at the ending of The Falling: their attraction to one another is undeniable, yet the trust they've placed in each other has been traumatically broken. To resolve what may be difficult, or impossible, to repair, Kael's closed off past (a past that unknowingly links him to Karina's family) must be opened and reconciled - demons and all. And Karina must decide whether loving someone she doesn't want to live without is worth the pain and risk of it all.Anna Todd's Brightest Stars trilogy will continue with The Infinite Light of Dust, coming soon.

 • af Anna Todd
  185,95 kr.

  "Tessa and Hardin have had enough surprises. Their bond is stronger than ever, but every new challenge they face shakes their foundation--and Hardin's impenetrable faocade--to the core. As the shocking truth about each of their families emerges, it's clear the two lovers are not so different from each other. Tessa is no longer the sweet, simple, good girl she was when she met Hardin--any more than he is the cruel, moody boy she fell so hard for. Tessa understands all the troubling emotions brewing within Hardin, and she knows she's the only one who can calm him when he erupts. He needs her. But the more layers of his past that come to light, the darker he grows, and the harder he pushes Tessa--and everyone else in his life--away. After all this time, Tessa's not sure if she really can save him--not without sacrificing herself. Is love worth losing her identity? She refuses to go down without a fight. But who is she really fighting for--Hardin or herself?" -- p. [4] of cover

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.