Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering

Bøger af Anne Østgaard

Filter
Filter
Genre
 • (5)
 • (1)
Type
 • (4)
 • (2)
Format
 • (3)
 • (2)
 • (1)
Sprog
 • (5)
Pris
DKK
Tag
 • (4)
Sorter efterSorter Populære
 • af Anne Østgaard
  302,95 kr.

  Theo tæller alt, han ser.En, to, tre – nej, meget mer’.Hundred, tusind, millioner.Han vil tælle billioner!Morfar siger: ”Rolig nu!Start fra bunden, lille du.Her er slik, som du må spise.Først så må du lige vise fine bunker, et til ti, med de ting, du bedst kan li’.Husk, at med lakridskonfekt tæller alle børn perfekt!“1 2 3 for barske børn – sjov med tal” er en illustreret samling af skøre og vilde tekster på rim om tal. Hvert opslag indeholder en lille tekst og teksten suppleres med farverige illustrationer af forskellige ting, der understøtter læsningen. Bogen indbyder til sjove udfordringer for alle børn i førskolealderen eller indskolingen, der elsker at tælle eller er igang med at lære det.“1 2 3 for barske børn – sjov med tal” er skrevet af den norske forfatter Anne Østgaard, og de sjove illustrationer er lavet af Eigil Nyhus. Bogen er oversat til dansk af Marianne Randel Søndergaard.

 • af Anne Østgaard
  123,95 kr.

  ABC-bog inklusiv opgavehæfte.Alva spiser altid alt.Appelsin, agurk og salt.Og hun gnasker store doser,ananas og små ansjoser.Albatros og abemad.Alt med A gør Alva glad!“ABC for barske børn” er en illustreret samling af skøre tekster på rim om alfabetet. Hvert opslag indeholder en lille tekst med ét dominerende bogstav og teksten suppleres med farverige illustrationer af forskellige ting, der begynder med det pågældende bogstav. Bogen indbyder til sjove læsestunder mellem forældre og børn i førskolealderen.“ABC for barske børn” er skrevet af den norske forfatter Anne Østgaard og de sjove illustrationer er lavet af Johan Reisang. Rimene er blevet gendigtet på dansk af Marianne Randel Søndergaard. Det medfølgende opgavehæfte er fyldt med skrive- og tegneopgaver om bogstaverne i alfabetet. Hæftet egner sig perfekt til førskolebørn og børn i de små klasser.

 • af Anne Østgaard
  245,95 kr.

  Et hæfte fyldt med skrive- og tegneopgaver om bogstaverne i alfabetet. Perfekt til førskolebørn og børn i de små klasser.Læs også bogen "ABC for barske børn" med sjove rim.“ABC for barske børn” er en illustreret samling af skøre tekster på rim om alfabetet. Hvert opslag indeholder en lille tekst med ét dominerende bogstav og teksten suppleres med farverige illustrationer af forskellige ting, der begynder med det pågældende bogstav. Bogen indbyder til sjove læsestunder mellem forældre og børn i førskolealderen.“ABC for barske børn” er skrevet af den norske forfatter Anne Østgaard og de sjove illustrationer er lavet af Johan Reisang. Rimene er blevet gendigtet på dansk af Marianne Randel Søndergaard.

 • af Anne Østgaard
  116,95 - 245,95 kr.

  Alva spiser altid alt.Appelsin, agurk og salt.Og hun gnasker store doser,ananas og små ansjoser.Albatros og abemad.Alt med A gør Alva glad! “ABC for barske børn” er en illustreret samling af skøre tekster på rim om alfabetet. Hvert opslag indeholder en lille tekst med ét dominerende bogstav og teksten suppleres med farverige illustrationer af forskellige ting, der begynder med det pågældende bogstav. Bogen indbyder til sjove læsestunder mellem forældre og børn i førskolealderen. “ABC for barske børn” er skrevet af den norske forfatter Anne Østgaard og de sjove illustrationer er lavet af Johan Reisang. Rimene er blevet gendigtet på dansk af Marianne Randel Søndergaard.

 • - Sjov med tal
  af Anne Østgaard
  116,95 kr.

  Theo tæller alt, han ser.En, to, tre – nej, meget mer’.Hundred, tusind, millioner.Han vil tælle billioner!Morfar siger: ”Rolig nu!Start fra bunden, lille du.Her er slik, som du må spise.Først så må du lige visefine bunker, et til ti,med de ting, du bedst kan li’.Husk, at med lakridskonfekttæller alle børn perfekt!“1 2 3 for barske børn – sjov med tal” er en illustreret samling af skøre og vilde tekster på rim om tal. Hvert opslag indeholder en lille tekst og teksten suppleres med farverige illustrationer af forskellige ting, der understøtter læsningen. Bogen indbyder til sjove udfordringer for alle børn i førskolealderen eller indskolingen, der elsker at tælle eller er igang med at lære det.“1 2 3 for barske børn – sjov med tal” er skrevet af den norske forfatter Anne Østgaard, og de sjove illustrationer er lavet af Eigil Nyhus. Bogen er oversat til dansk af Marianne Randel Søndergaard.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.