Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Asbjørnsen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Moe & Asbjørnsen
  197,95 kr.

  Denne samling indeholder 14 af Asbjørnsen og Moes mest kendte og elskede eventyr, alle med illustrationer af Tord Nygren. Indhold: Pandekagen, Kværnen som står og maler på havets bund, Askeladden som spiste om kap med trolden, Tobaksdrengen, Hvorfor bjørnen er stumprumpet, Østen for solen og vesten for månen, De tre Bukke Bruse, Per, Poul og Esben Askelad, Hønen som skulle til Dovrefjeld, for at verden ikke skulle forgå, Følgesvenden, Guldfuglen, Gudbrand på Bjerget, Hanen og hønen i nøddeskoven og Peik.

 • af Moe, P. Chr. Asbjørnsen & Asbjørnsen
  221,95 kr.

 • af H.C. Andersen, Brødrene Grimm, Moe & mfl.
  151,95 kr.

  En flot gavebog, der indeholder syv gode højtlæsningshistorier, der er nøje udvalgt til at skabe en god og hyggelig læsestund med barnet. Højtlæsning er et vigtigt og gavnligt ritual, der både styrker barnets sprogudvikling, dets forståelse af verden og den trygge tilknytning til forælderen.Bogen indeholder:H.C. Andersen: SvinedrengenAsbjørnsen & Moe: De tre Bukke BruseBrødrene Grimm: GuldgåsenH.C. Andersen: Klods-HansBrødrene Grimm: Rottefængeren fra HamelnJan Mogensen: VantenH.C. Andersen: Rasmus Klumps eventyr - Fyrtøjet Fra ca. 3 år

 • af Moe, Asbjørnsen & Moe Asbjørnsen
  58,95 kr.

  Nordmændene Peter Christen Asbjørnsen (1812-1885) og Jørgen Moe (1813-1882) var de banebrydende samlere og udgivere af norske folkeeventyr, baseret på en mundtlig fortællertradition, som satte præg på det norske sprogs udvikling.De første samlinger med Norske folkeeventyr blev udgivet i perioden 1841–1844.Norsk retskrivning lå på den tid ret tæt på den danske. Sproget var dermed dårligt egnet til en eventyrsamling som havde rod i norsk tradition, og som var fortalt i lokale dialekter. Asbjørnsen og Moe løste problemet ved at bruge det samme princip som brødrene Grimm: en enkel sprogstil i stedet for dialekter, mens de beholdt fortællingernes oprindelige form.(Wikipedia)

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.