Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Asger Røjle Christensen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Asger Røjle Christensen
  103,95 kr.

  Seikatsu - japansk hverdag er en uundværlig rejsebog for enhver, der skal besøge den opgående sols land, men bogen er også meget læseværdig for alle, der interesserer sig for asiatisk kultur, eller bare har lyst til at få et nyt perspektiv på den verden, der omgiver os.Bogen beskriver en bred vifte af kulturelle forhold i dagens Japan, og forfatteren giver desuden skildringerne sit eget personlige præg og tager læseren i hånden i en tour de force gennem den japanske hverdags både særprægede, overraskende og smukke detaljer.Man kan bruge bogen til opslag eller læse den fra ende til anden. Hvert kapitel fungerer for sig, men man vil hurtigt opleve, at det ene giver appetit på flere.Fakta om forfatterenAsger Røjle Christensen er en erfaren journalist, forfatter og foredragsholder. Han har de sidste mange år boet i Japan, hvor han har stiftet bekendtskab med japansk kultur og gjort den japanske hverdag til sin egen. Han har over årene publiceret adskillige klummer om japansk hverdag i POV International, og det er et bearbejdet udvalg af disse klummer, suppleret med nye og aktuelle emner, der nu er omsat til bogform i Seikatsu - japansk hverdag.

 • af Asger Røjle Christensen, Mette Holm & Katrine Klinken
  160,95 kr.

  Metroen kører på minuttet. Til sushi-brunch på Tsukiji. Videre. Gucci og Ginza-glamour. Manga-mania i læder, kæder og decimeterhøje hæle. Til aften skylles barernes J-pop ned med japansk årgangswhisky. Næste dag trækker shinto-templernes stilhed. Onsen-badenes hede vand lukker sig om kroppen. I horisonten hviler vulkanen Fuji. Turen Går Til Japan dækker storbyerne Tokyo, Osaka, Nagoya og Hiroshima. Desuden beskrives kulturelle hotspots som Kyoto og Nara, og naturattraktioner i baglandets bjerge og på øerne langs kysten. Fold omslagets flap ud og se bogens områder.

 • - Japansk hverdag
  af Asger Røjle Christensen
  103,95 - 247,95 kr.

  Seikatsu – japansk hverdag er en uundværlig rejsebog for enhver, der skal besøge den opgående sols land, men bogen er også meget læseværdig for alle, der interesserer sig for asiatisk kultur, eller bare har lyst til at få et nyt perspektiv på den verden, der omgiver os. Bogen beskriver en bred vifte af kulturelle forhold i dagens Japan, og forfatteren giver desuden skildringerne sit eget personlige præg og tager læseren i hånden i en tour de force gennem den japanske hverdags både særprægede, overraskende og smukke detaljer. Man kan bruge bogen til opslag eller læse den fra ende til anden. Hvert kapitel fungerer for sig, men man vil hurtigt opleve, at det ene giver appetit på flere. Fakta om forfatteren Asger Røjle Christensen er en erfaren journalist, forfatter og foredragsholder. Han har de sidste mange år boet i Japan, hvor han har stiftet bekendtskab med japansk kultur og gjort den japanske hverdag til sin egen. Han har over årene publiceret adskillige klummer om japansk hverdag i POV International, og det er et bearbejdet udvalg af disse klummer, suppleret med nye og aktuelle emner, der nu er omsat til bogform i Seikatsu – japansk hverdag.

 • - en smeltedigel af gammelt og nyt
  af Asger Røjle Christensen
  103,95 - 247,95 kr.

  Næste år skal Tokyo være olympisk værtsby for anden gang. År efter år tiltrækker storbyen flere og flere danske turister. TOKYO – en smeltedigel af gammelt og nyt er journalisten og forfatteren Asger Røjle Christensens personlige bog om den storby, hvori han har boet i tolv år af sit liv. Han introducerer en fascinerende by for sine læsere. Den er relevant, og det er interessant læsning, uanset om man har planer om at besøge byen, eller om man blot har fattet interesse for den via tv-skærmen. Bogen er velfortalt og beretter underholdende om forskellige Tokyo-bydeles historie og kulturhistorie, alle krydret med forfatterens egne oplevelser og iagttagelser. Ifølge forfatteren er Tokyo et fabelagtigt sted at bo og arbejde – og besøge. Her er tryghed i hverdagen, og her er ordentlighed mellem mennesker. Her foregår storbyens kaos på en ikke-kaotisk måde. Tokyo er som helhed bestemt ingen smuk by, men den rummer mange smukke ting. Det fascinerende ved det Tokyo, der præsenteres i Turbines nye bog om storbyen, er netop byens mange skamløse sammenstød mellem smukt og grimt, mellem æstetisk og effektivt – og mellem gammelt og nyt.

 • - Hvordan er det at leve et liv som voksen med de mange forskellige udfordringer, det kan medføre at have autisme?
  af Asger Røjle Christensen
  217,95 - 234,95 kr.

  Hvordan er det at leve et liv som voksen med de mange forskellige udfordringer, det kan medføre at have autisme? Det giver denne bog et nuanceret billede af ved at give en lang række voksne med autisme en stemme i deres egen ret. Op mod 2,8 pct. af befolkningen har autisme, og for de fleste af dem er det en stor udfordring at forstå andre menneskers sociale samspil og deltage i det, at kommunikere med andre og at sætte sig ind i andre menneskers situationer og forestille sig, hvad de tænker. I ”At være voksen med autisme” sætter de berørte ord på, hvordan de takler hverdagens mange udfordringer i forbindelse med uddannelse, job, parforhold, at få børn, at leve i en beskyttet bolig, at blive gammel og så videre. Bogen formidler således den nyeste viden om de mange aspekter af livet som voksen med autisme, fra ungdomsårene over livet som forælder og erhvervsaktiv til livet som pensionist.

 • - 100 ting, du ikke vidste om Japan og japanerne
  af Asger Røjle Christensen
  197,95 kr.

  Danske avisers bagsider har i mange år bugnet af skøre notitser om besynderlige japanere, der opfører sig anderledes, end man i det fjerne Danmark synes, de burde.Denne samling underholdende små beretninger fra det fascinerende rige langt mod øst er bundet sammen af den tanke, at selv om det på overfladen ser skørt ud, så er de færreste japanere skøre. De har en anden kultur, de er opdraget på en anden måde, men når de har indrettet sig anderledes end os andre, har det gode grunde i deres eget samfund.Vore dages japanere er kloge og dumme, de er venner og uvenner, de er kærlige og fjendske, de er stressede og dovne, de er velopdragne og nogle gange knap så velopdragne, de elsker og afskyr hinanden, de er høflige og nogle gange det modsatte, de er seriøse og pjattede, de er generte, men løsslupne, når man stiller en kop sake eller et karaokesæt foran dem. Frem for alt er de mennesker som os andre. De er hverken nutidige samuraier, dresserede mappedyr, eksotiske geishaer eller manga-figurer med orange hår.I denne bog tegner journalisten og forfatteren Asger Røjle Christensen, der har boet i Tokyo i 13 år af sit liv, sammen med tegneren Lars-Ole Nejstgaard et loyalt og venskabeligt portræt af landet og dets befolkning – med et underfundigt glimt i øjet.Asger Røjle Christensen er en erfaren dansk journalist, forfatter og foredragsholder. Han har fulgt udviklingen i Japan og Østasien i 35 år.Han har i alt boet i Tokyo i 13 år af sit liv, hvor han har arbejdet som reporter og analytiker for en række danske og skandinaviske nyhedsmedier, arrangeret studieture og fungeret som rejseleder.

 • - Japans kejserdømme i nutiden
  af Asger Røjle Christensen
  88,95 kr.

  Den 1. maj får Japan ny kejser. Kejser Akihito er blevet en gammel mand, og han har efter stor debat fået lov til at gå på pension. Kronprins Naruhito bliver Japans 126. kejser.Beretningen om kejseren, kejserfamilien og kejserdømmet er en fascinerende fortælling om nogle afgørende skift i Japans historie. I anledning af tronskiftet den 30. april udsender Turbine en fængende og letlæst bog af journalisten, forfatteren og Japan-kenderen Asger Røjle Christensen.Bogen vil have hovedvægt på de seneste generationer. Den vil handle om nogle dramatiske menneskeskæbner, og selv om det japanske kejserdømme stadig er en uhyggeligt lukket verden, vil den bringe læseren tæt på livet bag voldgraven, der omkranser kejserpaladset i Tokyo.Bogen vil kulørt, men nøgternt gennemgå kejserdømmets historie og forklare, hvorfor det på baggrund af verdenskrigen aldrig kan blive så upolitisk en institution, som et europæisk kongedømme er. Men den vil samtidig vise, hvordan den afgående kejser Akihito i de sidste tredive år har gjort en formidabel indsats for at bringe det japanske kejserdømme ind i nutiden.

 • - danske landbrugspionerer i Japan
  af Asger Røjle Christensen
  198,94 kr.

  For præcis 100 år siden rejste tre unge danske landmænd til Japan for at opbygge mønsterlandbrug på øen Hokkaido. De var udvalgte og inviterede af Japans regering, der søgte viden om dansk landbrugsdrift, andelstanke og højskolebevægelse.Emil Fenger, Morten Larsen og Peder Søndergaard var de udvalgte, der drog afsted med deres familier for at drive disse mønsterfarme og være forbilleder for udviklingen af en mejeriorienteret lokal kvægdrift. Men pionerindsatsen påvirkede de unge landmænd og deres familier, og de ofte svære og omkostningsfulde erfaringer var på både menneskeligt og økonomisk plan store.De danske pionerer skabte et stykke japansk Skandinavien, og de var medvirkende til, at den nordligt liggende japanske ø i dag er et mejericentrum i Japan.Bogen er en nybygger- og udviklingshistorie om japansk interesse for dansk og skandinavisk landbrugskultur, og om unge danske landbrugspionerer i et meget fremmed land og deres personlige livshistorier.Asger Røjle Christensen (f. 1956) er en erfaren dansk journalist, forfatter og foredragsholder. Han har fulgt udviklingen i Japan og Østasien i mere end 35 år. Han har i alt boet i Tokyo i 13 år af sit liv, hvor han har arbejdet som korrespondent, reporter og analytiker for en række danske og skandinaviske nyhedsmedier, arrangeret studieture og fungeret som rejseleder. Asger Røjle Christensen er forfatter til en række bøger, heraf flere om Japan og japansk kultur.

 • - USA, Kina, Japan, Tyskland, Indien, Brasilien, Rusland
  af Asger Røjle Christensen, Niels Bjerre-Poulsen, Lykke Friis, mfl.
  357,95 kr.

  “Generelt en af de bedste og mest grundige aktuelle globale analyser […] Bør anskaffes i de fleste biblioteker der ønsker aktuel litteratur” – Dansk Biblioteks Center om den første udgave af Verdens Magter i 2014I 2014 lancerede RÆSON bogen “Verdens Magter”, der løbende opdateres og genudgives (senest i 2017). Den nye udgave – som udkom fredag 24. marts 2023 – er skrevet af 7 eksperter, der på bogens 352 sider giver et fuldstændigt overblik over verdens syv mest magtfulde stater. Formatet er nyt: 155 x 230 mm. Ny på forfatterholdet er Flemming Splidsboel Hansen (f.1968), hvis kapitel om Rusland afslutter bogen.

 • af Asger Røjle Christensen
  157,95 kr.

  I 1965 flyttede Svend Nyboe Andersen til Japan med hele sin familie for at virke som korrespondent i Tokyo. 24 år senere gjorde denne bogs forfatter i 1989 det samme. ”Nyboe og hans Japan” er Japan-kenderen Asger Røjle Christensens biografi om sin forgænger. En spændende og forunderlig fortælling om en dygtig og nysgerrig mand og hans tid. Et tidsbillede på Japan i en voldsom forandringstid. Bogen er skrevet i et tæt samarbejde med Agnete Nyboe Andersen, Svend Nyboe Andersens datter. Hun har været såvel bagkvinde som førstehåndsresearcher på denne bog.

 • af Asger Røjle Christensen
  72,95 kr.

  I 1998 døde fire personer, inklusiv to børn, og 63 andre blev syge efter have spist af en karryret ved en sommerfestival i byen Wakayama. Sagen rystede Japan. Det viste sig senere, at det var en 47-årig kvinde, ved navn Msumi Hayashi, der boede i nabolaget, som havde puttet arsenik i karryretten, mens hun var alene i den garage, hvor retten blev lavet. Men hvad fik kvinden til at gøre det?MORD I KARRY er en del af true-crime serien MORD I JAPAN, hvor du får de sande historier om nogle af de mest opsigtvækkende mord i landet med den oprejsende sol. Du får et indblik i det mytiske land gennem nogle af de mest spektakulære drab. Research og manuskript: Asger Røjle ChristensenRedaktør: Janne AagaardIndtaling: Sara QvistLyddesign og -redigering: Gil AmadoProduktionsleder: Miguel Branco

 • af Asger Røjle Christensen
  72,95 kr.

  I årene 1988 og 1989 fandt nogle af de mest grusomme mord i Japans historie sted. Den unge mand Tsutomu Miyazaki kipnappede i perioden 4 piger, der blot var mellem 4 og 7 år gamle. Han lemlæstede og dræbte dem på brutal vis. Bagefter forgreb han sig seksuelt på ligene, og han gik så langt, at han spiste en af sine ofres hånd. Det gjorde ham til den mest forhadte skikkelse i Japan og i pressen fik han tilnavne såsom rottemanden, Dracula og den lille pigemorder.TEGNESERIEMORDEREN er en del af true-crime serien MORD I JAPAN, hvor du får de sande historier om nogle af de mest opsigtvækkende mord i landet med den oprejsende sol. Du får et indblik i det mytiske land gennem nogle af de mest spektakulære drab. Research og manuskript: Asger Røjle ChristensenRedaktør: Janne AagaardIndtaling: Sara QvistLyddesign og -redigering: Gil AmadoProduktionsleder: Miguel Branco

 • af Asger Røjle Christensen
  72,95 kr.

  Okinu var en smuk kvinde. Hun var ikke ret gammel, før hun blev forældreløs, og måtte lære at klare sig selv i en verden fyldt af magtfulde mænd. Hun overlevede ved at arbejde som geisha i Tokyo, hvor hun havde en magnetisk magt over rige mænd, men hun var ikke god til at passe på sig selv og hun endte med at blive halshugget kort tid efter, hun havde født sit første barn, da hun kun var 28 år gammel.DEN GIFTIGE GEISHA er en del af true-crime serien MORD I JAPAN, hvor du får de sande historier om nogle af de mest opsigtvækkende mord i landet med den oprejsende sol. Du får et indblik i det mytiske land gennem nogle af de mest spektakulære drab.Research og manuskript: Asger Røjle ChristensenRedaktør: Janne AagaardIndtaling: Sara QvistLyddesign og -redigering: Gil AmadoProduktionsleder: Miguel Branco

 • af Asger Røjle Christensen
  72,95 kr.

  En forårsaften i 2007 blev borgmesteren i Nagasaki, Iccho Itoh, likvideret, da han blev skudt på åben gade. Iccho Itoh var han i gang med at føre sin tredje valgkampagne, da han blev dræbt. Morderen var en mand ved navn Tesuya Shiroo, der var leder af en lokal bande med tilknytning til den japanske mafia, men det viste sig, at mordet ikke havde noget at gøre med den japanske mafia. I stedet var der tale om en personlig hævn. BORGMESTEREN I NAGASAKI er en del af true-crime serien MORD I JAPAN, hvor du får de sande historier om nogle af de mest opsigtvækkende mord i landet med den oprejsende sol. Du får et indblik i det mytiske land gennem nogle af de mest spektakulære drab. Research og manuskript: Asger Røjle ChristensenRedaktør: Janne AagaardIndtaling: Sara QvistLyddesign og -redigering: Gil AmadoProduktionsleder: Miguel Branco

 • af Asger Røjle Christensen
  72,95 kr.

  I 2008 kørte den 25-årige Tomohiro Kato ind i en menneskemængde i et shoppingområde i Tokyo. Bagefter hoppede han ud af bilen med en kniv i hånden og gik amok på alle mennesker, han løb forbi, mens han skreg og råbte. I alt syv mennesker mistede livet ved den frygtelige massakre.   MORD I DEN ELEKTRISKE BY er en del af true-crime serien MORD I JAPAN, hvor du får de sande historier om nogle af de mest opsigtvækkende mord i landet med den oprejsende sol. Du får et indblik i det mytiske land gennem nogle af de mest spektakulære drab.  Research og manuskript: Asger Røjle ChristensenRedaktør: Janne AagaardIndtaling: Sara QvistLyddesign og -redigering: Gil AmadoProduktionsleder: Miguel Branco

 • af Asger Røjle Christensen
  72,95 kr.

  I 1997 blev den 11-årige Jun Hases afhuggede hoved fundet hængt op i et gitterværk ved hovedindgangen til en skole i Kobe. I munden havde han en seddel, hvor der med rødt blæk stod, at politiet skulle prøve at finde ham. Det viste sig, at morderen var en kun 14-årig dreng, og at Jun var langt fra hans første offer.DØDEN I SKOLEGÅRDEN er en del af true-crime serien MORD I JAPAN, hvor du får de sande historier om nogle af de mest opsigtvækkende mord i landet med den oprejsende sol. Du får et indblik i det mytiske land gennem nogle af de mest spektakulære drab. Research og manuskript: Asger Røjle ChristensenRedaktør: Janne AagaardIndtaling: Sara QvistLyddesign og -redigering: Gil AmadoProduktionsleder: Miguel Branco

 • af Asger Røjle Christensen
  72,95 kr.

  En forårsmorgen i 1936 lå forretningsmanden Kichizo Ishida og i dyb søvn, da hans elskerinde Sada Abe i en tilstand af ophidselse og vanvid kvalte ham til døde med sin kimono knude. Hun lå bagefter i nogle timer med liget, hvorefter skar hans penis og testikler af. Hun pakkede kønsorganerne ind i papir og lagde dem i sin taske, hvor hun beholdt dem indtil tre dage senere, hvor hun blev anholdt for drabet.I SANSERNES VOLD er en del af true-crime serien MORD I JAPAN, hvor du får de sande historier om nogle af de mest opsigtvækkende mord i landet med den oprejsende sol. Du får et indblik i det mytiske land gennem nogle af de mest spektakulære drab.Research og manuskript: Asger Røjle ChristensenRedaktør: Janne AagaardIndtaling: Sara QvistLyddesign og -redigering: Gil AmadoProduktionsleder: Miguel Branco

 • af Asger Røjle Christensen
  72,95 kr.

  d. 20 marts i 1995 fandt det værste terrorangreb siden 2. verdenskrig sted i Tokyos undergrundbane. Det viste sig senere, at det var sektens Aum Shinrikyo, der stod bag angrebet. Sekten var ledet af den blinde og selverklærede frelserskikelse Shoko Asahara. 12 mennesker mistede livet og sårede flere tusinde mennesker. Angrebet fik store konsekvenser for det ellers meget liberale og religionsfrie Japan.GASANGREBET I UNDERGRUNDBANEN er en del af true-crime serien MORD I JAPAN, hvor du får de sande historier om nogle af de mest opsigtvækkende mord i landet med den oprejsende sol. Du får et indblik i det mytiske land gennem nogle af de mest spektakulære drab.Research og manuskript: Asger Røjle ChristensenRedaktør: Janne AagaardIndtaling: Sara QvistLyddesign og -redigering: Gil AmadoProduktionsleder: Miguel Branco

 • - Japanske skæbner i Nordkorea
  af Asger Røjle Christensen
  43,94 - 43,95 kr.

  Nordkoreanske agenter bortførte i 1970’erne og 1980’erne et ukendt antal unge japanere til Nordkorea. Det har mange år senere udviklet sig til en hårdknude i østasiatisk diplomati. En hårdknude, der ikke er løst op endnu.Beretningerne om de bortførtes skæbner har haft en voldsom menneskelig appel til folk og vælgere i Japan. Den storpolitiske kynisme, som normalt bestemmer et lands udenrigspolitik, er i en lang periode skubbet fuldkommen til side.   På avisernes udlandssider har vi i det fjerne Danmark kunnet læse rapporter om ondskabsfulde og kugleskøre nordkoreanske agenter, som bortførte folk ved at overfalde dem på en strand, putte dem i en sæk og sejle dem hen over Det Japanske Hav. Vi har på den anden side også kunnet læse hovedrystende beretninger om, hvordan den offentlige mening i Japan på grund af bortførelserne er gået helt over gevind.   Og pludselig blev Danmark midtpunkt i konflikten. Udgangspunktet for denne bog er nemlig beretningen om den naive og generte unge japanske kvinde Keiko Arimoto, der som 23-årig i 1983 i Københavns Lufthavn blev lokket ombord på et fly, der via Moskva fløj til Nordkorea. Men det er også historien om hendes tre bortførere. En stilfærdig tragedie, hvor hver eneste lille detalje bidrager til en skæbnefortælling om fire mennesker, som bestemt ikke er specielt store personligheder, men som ikke desto mindre hver især blev væsentlige små brikker i det store kyniske koldkrigs-spil.   Journalisten og forfatteren Asger Røjle Christensen (f. 1956) har beskæftiget sig med politik og samfund i Østasien i mere end 30 år. han er tidligere Tokyo-korrespondent og udlandsredaktør og udgav i 2008 bogen "Undskyld på japansk". Han er i dag forsideredaktør hos DR Nyheder.

 • af Asger Røjle Christensen, Camilla Tenna Nørup Sørensen, Jørgen Ørstrøm Møller, mfl.
  67,95 kr.

  Hvad vil Kina? Det spørgsmål stiller hele verden efter at at 15 års økonomisk turbovækst har forandret Riget i Midten og forrykket den globale magtbalance. I denne bog samler Nyhedsmagasinet RÆSON perspektiver fra ph.d. Camilla Tenna Nørup Sørensen, tidl. ambassadør og fhv. direktør i Udenrigsministeriet Jørgen Ørstrøm Møller (Singapore), journalist Asger Røjle (Tokyo) og journalist Mikkel Danielsen (Nairobi). De skriver om Kina idag, om Kina som stormagt, Kina og Afrika og Kina i Asien.Om bogen "Verdens Magter" fra RÆSON skrev Dansk BiblioteksCenter: "en af de bedste og mest grundige aktuelle globale analyser [...] bør anskaffes i de fleste biblioteker, der ønsker aktuel litteratur”

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.