Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Asta Just Schack

Bøger af Asta Just Schack

Asta Just Schack har lavet mad på stegepanden som de fleste andre det meste af hendes unge liv men de seneste år har fokus været på plantebaseret mad. Hun har igennem sin instagramprofil eatingthemplants flere tusinde følgere som hun inspirere med lækre plantebaserede retter. I foråret 2018 debuterede Asta med bogen "Et Simpelt Grønt Liv" og i 2020 med bogen "Mit Grønne Morgenbord".
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Grønne håndmadder, sandwich og burgere
  af Asta Just Schack
  148,95 - 176,95 kr.

  Tiden er til at spise grønnere, sundere og mere bæredygtigt. Og det gør du bedst ved at blive gode venner med grøntsagerne og værdsætte dem for deres uforlignelige evner. De kan meget mere, end vi går og tror! Denne bog handler om plantebaseret pålæg og de tæt på uendelige muligheder, der findes, for lækre, smagfulde kombinationer. Om hvordan du kan skifte den klassiske rugbrødsmad med leverpostej eller spegepølse ud med planter – grøntsager kan nemlig snildt spille hovedrollen på dit rugbrød eller i din sandwich, som kan få liv, farve og smag, du ellers ikke har haft kendskab til. Det skal være simpelt at spise plantebaseret. I denne bog får du opskrifter på geniale basissmørelser som hummus, guacamole og pesto, du kan have stående på køl, og som let kan tages ud og smøres på et stykke ristet surdejsbrød eller en helt frisk skive rugbrød. Du får også inspiration til mættende sandwich, de friske af slagsen, og smagfulde burgere, der skriger efter at få lov at blive præsenteret for venner og familie en fredag aften. At dykke ned i planternes univers er i virkeligheden legende let, fascinerende og giver dig plads til at udforske verden og udvide din horisont. Glæd dig til en grønnere hverdag, hvor dine smagsløg bliver udfordret, og du opdager, hvor let og herligt det er at spise plantebaseret. Om forfatteren Asta Just Schack har det meste af sit unge liv haft en stegepande i hånden. Inden for de seneste år har fokus primært været på det plantebaserede madunivers, og gennem Instagram-profilen @eatingthemplants bliver flere tusinde følgere dagligt inspireret af de plantebaserede retter, hun præsenterer på smukkeste vis. I foråret 2018 debuterede Asta Just Schack med bogen Et Simpelt Grønt Liv, som kombinerer hendes passion for økologisk, plantebaseret og bæredygtig mad med et fint, æstetisk udtryk.

 • - En plantebaseret start på dagen
  af Asta Just Schack
  207,95 kr.

  Morgenmaden i dag cirkulerer omkring mælkeprodukterne. Den sure yoghurt, komælk i kaffen og ost på håndværkeren, der først er blevet smurt med et godt lag smør. Men tænk sig engang, at man kan gøre hele morgenmadsritualet plantebaseret!Bogens tykke omslag huser over 100 opskrifter på alt fra varm grød med karamelliseret bananer, til grønne, sprøde vafler og smoothiebowls med talrige spændende toppings. Sirupper, marmelade, kanelsnegle og alt det, der både skal kunne mætte i en solid hverdagsmorgen og forkæle smagsløgene i weekenden, hvor der er tid til at bruge lang tid i køkkenet og nyde små og mindre små, sultne munde. Alt dette finder du i ”Plantebaseret morgenstund”. Der bliver bestemt ikke sparet på lysten og fantasien i bogen, der både inspirerer og gør brød- flov. Man siger, at morgenmaden er dagens vigtigste måltid, så hvorfor ikke tillade sig selv at kredse lidt mere om den? Bogen er perfekt til dem, der ønsker at udvide deres morgenmads-horisont og ønsker himmelske, plantebaserede opskrifter, der behager i alle aldre. Udover de mange gode opskrifter, sætter billedernes æstetik ikke en stopper for sulten heller. Bogen indbyder til varme kram og hyggelige stunder, familiært samvær og fantastiske smagsoplevelser. Om forfatteren Asta Just Schack har det meste af sit unge liv haft en stegepande i hånden. Inden for de seneste år har fokus primært været på det plantebaserede madunivers, og gennem Instagram-profilen @eatingthemplants bliver flere tusinde følgere dagligt inspireret af de plante- baserede retter, hun præsenterer på smukkeste vis. I foråret 2018 debuterede Asta Just Schack med bogen ”Et Simpelt Grønt Liv”, der blev fulgt op af titlen ”Plantemadder” i foråret 2019, og nu kommer så den tredje i rækken.

 • - En plantebaseret start på dagen
  af Asta Just Schack
  166,95 kr.

  Morgenmaden i dag cirkulerer omkring mælkeprodukterne. Den sure yoghurt, komælk i kaffen og ost på håndværkeren, der først er blevet smurt med et godt lag smør. Men tænk engang, man kan faktisk gøre hele morgenmadsritualet plantebaseret!Bogen indeholder flere end 100 opskrifter på alt fra varm grød med karamelliserede bananer til grønne, sprøde vafler og smoothiebowls med talrige spændende toppings. Sirupper, marmelader, kanelsnegle og alt det, der både skal kunne mætte i en solid hverdagsmorgen og forkæle smagsløgene i weekenden. Alt dette finder du i Mit grønne morgenbord.Der bliver bestemt ikke sparet på lysten og fantasien i bogen, der både inspirerer og vækker appetitten. Man siger, at morgenmaden er dagens vigtigste måltid, så hvorfor ikke tillade sig selv at kræse lidt mere om den?Bogen er perfekt til dem, der ønsker at udvide deres morgenmadshorisont og ønsker himmelske, plantebaserede opskrifter, der behager i alle aldre. Foruden de mange gode opskrifter får de æstetiske billeder mundvandet til at løbe, og der indbydes til varme kram og hyggelige stunder, familiært samvær og fantastiske smagsoplevelser.Om forfatterAsta Just Schack har det meste af sit unge liv haft en stegepande i hånden. Inden for de seneste år har fokus primært været på det plantebaserede madunivers, og gennem Instagram-profilen @eatingthemplants bliver flere tusinde følgere dagligt inspireret af de plantebaserede retter, hun præsenterer på smukkeste vis. I foråret 2018 debuterede Asta Just Schack med bogen Et Simpelt Grønt Liv, som kombinerer hendes passion for økologisk, plantebaseret og bæredygtig mad med et fint, æstetisk udtryk.E-bogen er lavet i fixed format

 • - Et madværk
  af Asta Just Schack
  184,95 - 227,95 kr.

  Det er tid til at tage en æstetisk pause og lade os udfordre på opfattelsen af mad og skønhed. For mad kan være meget mere end blot vejen til mæthed – mad kan være stimulerende, kontrastfyldt, følelsesforvirrende og kunstnerisk, når det flyttes uden for dets banale rammer. Mad er alle vegne i og omkring os; når det er dugfriskt, og når det er indbydende tilberedt og serveret for øje, næse og mund. Men også når det er rådnende eller tages ud af kontekst, dekonstrueres og omformuleres. BLIKsmag er en kunstnerisk tilgang til mad; en ny måde at illustrere forholdet mellem det visuelle og smagen. Stemningsfulde portrætbilleder med mad i ascendanten. Ud over at være et tilbageblik på tidligere tiders forståelse af middagsbordet er det også en prognose over den nærmeste fremtids tendenser inden for moderne servering. Der er gode opskrifter fra mormors køkken og samtidig imitationer af de mest interessante nutidige madkunstneres kreationer på Instagram. Denne bog er en steppesten til at fortsætte dine egne kreative tanker. Den er en stemning af sanseindtryk og nysgerrighed. En anderledes kogebog med sin egen playliste på Spotify.Om forfatterAsta Just Schack har det meste af sit unge liv haft en stegepande i hånden. Inden for de seneste år har fokus primært været på det plantebaserede madunivers, og gennem Instagram-profilen @eatingthemplants bliver flere tusinde følgere dagligt inspireret af de plantebaserede retter, hun præsenterer på smukkeste vis. I foråret 2018 debuterede Asta Just Schack med bogen Et Simpelt Grønt Liv, som kombinerer hendes passion for økologisk, plantebaseret og bæredygtig mad med et fint, æstetisk udtryk.E-bogen er lavet i fixed format

 • - Plantebaserede opskrifter, der skaber nærvær, nydelse og glæde omkring bordet
  af Asta Just Schack
  157,95 - 192,95 kr.

  Mange af os er kommet væk fra at værne om vores mad. Vi bruger hverken tid på at tilberede den eller nyde den sammen med vores nærmeste. Morgenmaden købes undervejs, frokosten indtages foran arbejdsskærmen, og aftensmaden er en færdigret akkompagneret af tv’et. Den mad, vi deler viser vejen tilbage til samværet omkring et kærligt tilberedt måltid. Med fokus på det nærværende, nærende og hyggelige har Asta Just Schack samlet de opskrifter, som hun selv laver til og sammen med sine nærmeste. Det er plantebaserede og jordnære retter, som indbyder til at gå fra femte til første gear, tage sig tid til at tilberede maden fra bunden, værdsætte råvarerne og nyde det selskab, maden laves og indtages i. Med sine enkle og æggende opskrifter er bogen perfekt til alle, der gerne vil spise mere plante­baseret og indimellem gribe det pusterum, som måltidet kan være i en travl hverdag. Om forfatteren Asta Just Schack har med stor passion lavet plan­tebaseret mad i mange år, og denne bog bliver hendes fjerde udgivelse om mad i det grønne univers. Hun viser sin æstetiske tilgang til mad og fantastiske sans for smag og minimalisme på Instagramprofilen @eatingthemplants, og udvikler samtidig opskrifter til magasiner og brands.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.