Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Aurora Rose Reynolds

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Aurora Rose Reynolds
  177,95 kr.

  Storbypigen November flygter fra New York og nogle rigtig dårlige oplevelser. Hendes far bor i en lille by i Tennessee, og November glæder sig til at lære ham bedre at kende og mærke trygheden i den lille by. Men det er, som om Novembers problemer følger efter hende. November begynder at arbejde for sin far i hans stripklub, hvor hun tager sig af regnskaberne. Hun får kun lov til at komme forbi i klubbens åbningstid en enkelt gang, og lige den dag løber hun ind i Asher Mayson. Han er den perfekte mand. Altså lige indtil han åbner munden. Ham skal November slet ikke have noget med at gøre! Men det er bare synd for hende, for skæbnen har andre planer. Asher Mayson har aldrig haft problemer med kvinder. Men da han møder November, ændrer det sig. Pludselig kan han kun tænke på, hvordan han kan gøre November til sin og sørge for hendes sikkerhed. Advarsel! Bogen indeholder sexscener og en stærk alfahan.

 • af Aurora Rose Reynolds
  177,95 kr.

  Her får du fjerde bind i fortællingen om Maysonbrødrene i Aurora Rose Reynolds’ Indtil-serie. Maysonbrødrene er virkelig lækre mænd, men der hviler også en familieforbandelse over dem. For når de først bliver forelsket i en kvinde, bliver hun den eneste ene. Også selvom hun ikke nødvendigvis er interesseret. Nico Mayson har indtil nu været familiens sorte får, og for ham er kvinder noget, man bruger og smider væk. Han er tatoveret over det hele og hele sit liv er han kun blevet bedømt på sit provokerende udseende. Han har aldrig mødt en kvinde, som kan se, hvordan han i virkeligheden er bag den barske facade. Han er trådt ud af familiens byggefirma og ernærer sig som dusørjæger, der finder kriminelle over hele USA, og det tjener han gode penge på. Han har ikke tid til - eller interesse i - kvinder. Sophie Grates er bibliotekar, forsikringsagent og lidt af en enspænder. Tidligt i sit liv har hun oplevet nogle ting, der gør hende forsigtig over for fremmede. Hun lever sit liv fra sidelinjen og har aldrig mødt en mand, som presser hende til at træde ud af det velkendte og trygge. Da Nico finder hendes telefon, er hun meget tilbageholdende med at give ham informationer om sig selv for at få den tilbage. Modvilligt fortæller hun ham, at hun har skjorte og nederdel på og brunt hår. Hun fortæller ikke om de høje hæle, hun også har på. Men de to mødes dog og Sophie får sin telefon. De to provokerer hinanden. Nico bliver sur og det gør Sophie også. Og det er jo ikke den optimale begyndelse på en kærlighedshistorie … men det er det nu alligevel.

 • af Aurora Rose Reynolds
  177,95 kr.

  Tredje bind i serien Indtil fra Aurora Rose Reynolds hånd Cash Mayson er ikke en, der har kærester. Hvis han har lyst til sex, siger han det direkte, og der er ikke mange kvinder, der siger nej. To af hans brødre har fundet deres livs kærlighed og var ikke i tvivl, da de mødte den eneste ene, men Cash tror ikke på familiemyten, der siger, at alle mænd i Mayson-familien bliver ramt af lynet, når de bliver forelskede. Den gælder ikke for ham. Lige indtil han møder Lilly. Han bliver forelsket i hende med det samme, også selvom hun spilder en hel kop kaffe ned ad ham. På trods af at de bor tre timers kørsel fra hinanden, får Cash til sidst overbevist Lilly om, at de skal være sammen. Lilly leder egentlig ikke efter en kæreste, og da slet ikke sådan en som Cash, der er lige så smuk som en filmstjerne. Hun er overbevist om, at han ikke kan være interesseret i en helt almindelig pige som hende. Men til sidst lader hun sig overtale, og de bliver kærester. Desværre viser det sig, at Cashs interesse i Lilly var for god til at være sand. Han slår op med hende på sms og beder hende om aldrig at kontakte ham igen. Selv da Lilly indrømmer over for ham, at hun er gravid, er hans svar, at det vil han ikke blandes ind i. Nogle år senere mødes Cash og Lilly tilfældigt. De er begge i trampolinland med hver deres fireårige barn. Cashs søn og Lillys datter ligner hinanden så meget, at man kunne tro, de var tvillinger. Cash bliver med det samme forelsket i Lilly igen, men Lilly har lært lektien og er ikke interesseret. Det er noget af en udfordring for Cash at forklare, hvad der egentlig skete dengang, og overbevise Lilly om, at nu er hans kærlighed ægte.

 • af Aurora Rose Reynolds
  177,95 kr.

  Trevor Mayson har en plan. Familiefirmaet skal bygges op, og om et par år, når han er færdig med at løbe hornene af sig, vil han stifte familie. Men så får han øje på hende. Liz Hayes er smuk, genert og alt, hvad han overhovedet kan ønske sig ... men hun passer ikke ind i planen. Trevor afviser og ydmyger hende, så Liz glemmer ham og kommer videre i sit liv. Men Trevor har svært ved at glemme hende. Det virker lidt, som om jo mere han prøver at holde sig væk, jo mere intense bliver hans følelser for hende. Og presset bliver sværere og sværere for ham at modstå. Liz Hayes er færdig med at vente på Trevor, og hun er ikke det mindste interesseret i at blive ydmyget igen. Men Trevor gør det svært for hende at glemme ham, med sin insisterende, kærlige og altopslugende måde at være på. Kan Trevor bevise over for Liz, at han er værd at forelske sig i igen, og er han klar til at ændre sine planer for at gøre plads til hende i sit liv? Aurora Rose Reynolds er NEW YORK TIMES, USA TODAY & WALL STREET JOURNAL BESTSELLER Aurora er en rigtig navy brat. Hendes mand arbejder i USA Navy, og sammen med ham har hun boet over næsten hele USA – for tiden bor de i Tennessee. Hun er gift med en alpha­mand, der elsker hende så meget som mændene i hendes bøger elsker deres kvinder. Han giver hende alt den inspiration hun har brug for. Når Aurora ikke skriver, så læser hun, eller går i biografen med sin mand. Ind imellem tager de på en weekendtur ud i det blå, eller hænger ud sammen med familien og vennerne: Hun holder af hverdagen og beundrer dens skønhed.

 • af Aurora Rose Reynolds
  147,95 kr.

  Storbypigen November flygter fra New York og nogle rigtig dårlige oplevelser. Hendes far bor i en lille by i Tennessee, og November glæder sig til at lære ham bedre at kende og mærke trygheden i den lille by. Men det er, som om Novembers problemer følger efter hende. November begynder at arbejde for sin far i hans stripklub, hvor hun tager sig af regnskaberne. Hun får kun lov til at komme forbi i klubbens åbningstid en enkelt gang, og lige den dag løber hun ind i Asher Mayson. Han er den perfekte mand. Altså lige indtil han åbner munden. Ham skal November slet ikke have noget med at gøre! Men det er bare synd for hende, for skæbnen har andre planer. Asher Mayson har aldrig haft problemer med kvinder. Men da han møder November, ændrer det sig. Pludselig kan han kun tænke på, hvordan han kan gøre November til sin og sørge for hendes sikkerhed. Advarsel! Bogen indeholder sexscener og en stærk alfahan. Aurora Rose Reynolds NEW YORK TIMES, USA TODAY & WALL STREET JOURNAL BESTSELLER Aurora er en rigtig navy brat. Hendes mand arbejder i USA Navy, og sammen med ham har hun boet over næsten hele USA – for tiden bor de i Tennessee. Hun er gift med en alpha-mand, der elsker hende så meget som mændene i hendes bøger elsker deres kvinder. Han giver hende alt den inspiration hun har brug for. Når Aurora ikke skriver, så læser hun, eller går i biografen med sin mand. Ind imellem tager de på en weekendtur ud i det blå, eller hænger ud sammen med familien og vennerne: Hun holder af hverdagen og beundrer dens skønhed.

 • af Aurora Rose Reynolds
  138,95 kr.

  June Mayson and Evan Barrister's whirlwind courtship resulted in a secret marriage right before he left for boot camp. Evan knows deep in his gut that June is too good for him, but after getting a taste of the beautiful life they can have together, he's unwilling to let her go. June promises to wait for him, knowing neither time or distance will ever change her feelings for Evan-that is until she's served with divorce papers while he's overseas and she's forced to let him go. Her marriage and divorce a well-kept secret, the last person June expects to run into when she moves back to her hometown is Evan. Angry over the past, she does everything within her power to ignore the pull she feels whenever he is near. But how can she ignore the pain she sees every time their eyes meet? How can she fight the need to soothe him even if she knows she's liable to get hurt once again? Is it possible for June and Evan to find their way back to each other again? Or will they be stopped by an outside force before they ever have a shot?

 • af Aurora Rose Reynolds
  157,95 kr.

  Wes Silver wasn't looking for love, but when July Mayson literally knocks him on his ass during their first encounter, his world is turned upside down by the quirky blonde, and every moment with her makes him more determined to protect her. July Mayson doesn't understand the pull she feels toward the bad boy biker Wes Silver, but she knows being with him is like nothing she's ever felt before. Now all she has to do is tell her overprotective father, Asher Mayson, that she's found her boom.

 • - Underground Kings
  af Aurora Rose Reynolds
  127,95 kr.

  as-sump-tion: a thing that is accepted as true or as certain to happen, without proof They say when you assume that you make an ass out of you and me. Kenton Mayson learned this lesson firsthand when he made assumptions about Autumn Freeman and the kind of woman she is based on what little information he had. What he finds out is she's not only beautiful, but also smart, funny, a fighter, and exactly the kind of woman he wants to share his life with. Autumn made assumptions of her own about Kenton, and now he needs to prove her wrong in order to protect her and their future.

 • af Aurora Rose Reynolds
  152,95 kr.

  Cobi Mayson knows exactly who Hadley is to him the moment he sees her for the very first time. That doesn't mean it will be easy for him to convince her to take a chance on him. Hadley Emerson knows she could fall hard and fast for a guy like Cobi. A man who seems to show up every time she needs him, but she knows better than to just hand over her heart.Knowing his future with Hadley is on the line, Cobi begins to tie their lives together. As the invisible rope that connects them tightens and things between them heat up, an unknown threat emerges threatening to to take away their happily ever after and send them both into darkness.

 • af Aurora Rose Reynolds
  130,95 kr.

  Lea Lamb and Austin Wolf were young when they fell in love. They never imagined the future could hold anything other than together-forever. When Lea's father dies in a tragic fishing accident, she's crushed under the weight of her grief and catches a glimpse of another type of future, one she knows she's not strong enough to face. Austin is angry. For the past fifteen years, he's believed the woman he loved with every ounce of his soul left him without so much as a backwards glance. When Lea unexpectedly returns to their hometown, all the years of heartache inside Austin bubbles to the surface and presents itself as blinding rage. Faced with the truth about the past, a newly discovered secret, these former lovers will learn that if they want to have any chance at the future they'd given up on all those years ago, they will have to rescue one another from drowning in pain so debilitating it will leave them both fighting to breath. Warning this book is intended for mature audiences and may contain triggers for some. Natasha Gentile said This book, this book, killed me. I was so surprised when Aurora announced that Austin was getting a book. I mean we met Austin in Until Lilly where we didn't really want to like him, but we fell for him hook line and sinker. From the first page of this book your heart is beating a little bit faster than normal. Read More Sleep Less blog said highly recommend this story!!I found this book different from Aurora Rose Reynolds's other books!I'm really sad this story ended because I devoured it!! I can't wait to read Zach and Shelby's story!! Forever reading book blog said. I love Aurora Rose Reynolds and when you add in a second chance love story with an alpha male then I'm sold! Nichole from Sizzling pages said devoured this read as I always do anything this author writes. Wendy at CCBH Blog said What I love about Aurora's writing is that she sets the scene perfectly in order to hit you right in the gut. This story was so raw, sad, intense, beautiful, and real! Dawns Book Buzz said Sometimes in life all we need is to curl up somewhere comfortable, grab a glass of wine and dive into a book you know you're going to love. Ms. Reynolds is able to make this happen for me time and time again. Shayna Renee's spicy reads said Reynolds gives us page after page of heartbreaking, chest tightening, heart warming, and intensely passionate goodness. Carmen's Confessions said Since the moment I first picked up Until November, Aurora has been a must read author for me. I just love her novels so much. And this book was just further proof of her right to be on the very high pedestal I have her placed on. Michel From Smut book Junkie reviews said There are certain authors that each reader puts on their personal favorites list because they seem to touch the reader on a personal level. Whether it be the characters, the series, the writing style, or the entertainment value, the author finds a way into the reader's heart. For me Aurora Rose Reynolds is one of those authors. Megan Gartin Said I absolutely adore Aurora Rose Reynolds. I feel in love with her writing when I was reading Until November. I love her heroes and Heroines. I love that her Guys are extreme alpha males. And her heroine's don't take no crap and their strong and not whiney. Lkay ❇✾Dirty Girl Romance❇✾ said What's better than a second chance romance? A second chance romance with an Aurora Rose Alpha. *swoon* Reading is sexy book blog said I highly recommend if you are in the mood for second chance romance with lots of heart and steamy scenes. Carol (StarAngel's Reviews) Allen said Ms Reynolds never disappoints in engaging the reader and her character development is right on target. The hurt, anger, love, and hesitation are eminent throughout. Kitty cats crazy about books said So beautifully written, a story that just sucks you in, a second chance at love.

 • af Aurora Rose Reynolds
  167,95 kr.

  When Mia Allenton's sister calls, asking her for help after finding out her husband cheated, Mia packs up her life in Montana and moves to Tennessee to be there for her and her three girls. As Mia begins to settle in, a tornado comes through, bringing along with it Talon Mayson, a man determined to prove to her that good men do exist.Talon knows he's got his work cut out for him when it comes to earning Mia's trust, but slowly her walls start to crumble, and they begin to build something beautiful. Unfortunately, someone from Talon's past isn't happy about him being back in Tennessee, and they're willing to do anything to prevent him from ever being happy.Is the Boom between Talon and Mia strong enough to weather the storm that's coming?

 • - Until Her/ Until Him book 6
  af Aurora Rose Reynolds
  142,95 kr.

  Harmony Mayson isn't the kind of girl to take unnecessary risk, but after meeting Harlen MacCabe, she starts to wonder if maybe she should be. The more time she spends with the wild and free biker, the more she starts to crave the freedom he gives her... And even more, she starts to crave him. Harlen lives his life on his own terms. After losing both his parents at an early age to a robbery gone bad, he knows how precious life is, and he's determined to get as much out of it as he can. When he runs into the beautiful Harmony and finds out she's moving to town, he knows it's time to take his shot. She thinks he only wants to be friends, but she couldn't be more wrong. What Harmony and Harlen don't know is that their time might be cut short. Revenge is in the air, and someone won't stop until a debt is settled.

 • - Box set
  af Aurora Rose Reynolds
  386,95 kr.

  Complete Until Series Until November Until Trevor Until Lilly Until Nico

 • af Aurora Rose Reynolds
  107,95 kr.

  After the first sighting, he's fascinated. After the first smile, he's infatuated. By the first kiss, he's obsessed. Nolan sees Chloe through a window of a bakery in downtown Manhattan. At first sight, something about her calls to a piece of him he thought was lost. Without thinking, he begins watching her, and when the moment presents itself, he strikes, claiming Chloe for himself. For a man who is used to getting what he wants Nolan wont let anyone or anything stand in his way.

 • af Aurora Rose Reynolds
  136,95 kr.

  That moment your life changes. That moment that changes your life. That moment you love someone more than you love yourself. That was the moment we gave our son up for adoption and the moment I was left bare. A wide-open space that would forever be empty. There are moments that define you as a person, moments that prove just how strong you are, moments you push yourself to keep going forward when all you really want to do is give up. It was in one of those moments when I reached out and found him waiting for me. When Shelby Calder left home fifteen years ago, she never planned on returning to the Alaskan town she left behind. But after the death of her grandfather and a bitter divorce, she hopes going home will be a fresh start for her and her ten-year-old son. Zach Watters has made a lot of mistakes in his life. But when he sees Shelby Calder, looking more beautiful than ever, standing outside her childhood home, he promises himself that letting her go won't be a mistake he ever makes again. Some things never change and love is one of them.

 • af Aurora Rose Reynolds
  96,95 kr.

  Mike Rouger isn't looking for love. He decided long ago that he would rather stay single than get mixed up with a woman again. Then Kathleen Mullings comes back into his life with her teenage son and changes everything. What happens when a man set in his ways meets a sassy woman who knows what she wants? Mix in the Mayson clan and the Christmas season and you're sure to enjoy the ride of Second Chance Holiday.

 • af Aurora Rose Reynolds
  157,95 kr.

  When Cash Mayson was forced to choose between the love of his life and his unborn child, he knew exactly what he had to do. No matter how broken it left him. When Lilly Donovan was forced to accept that the guy she loved wasn't who she thought he was and became a single mother, she knew exactly what she had to do. Proving just how strong she was. What happens when years later you find out that everything you thought you knew was a lie? Can two people who once loved each other overcome the obstacles that are thrown at them and fall in love all over again? Cash Mayson had forgotten how it felt to be loved Until Lilly came back into his life. And now that he remembers, he will do everything within his power to keep not only the woman that he loves, but also his children. The power of love is a beautiful thing.

 • - Until Him/Her
  af Aurora Rose Reynolds
  407,95 kr.

  Until AshlynDillon Keck knew Ashlyn Mayson was drunk when she suggested they get married. He knew he should have taken her back to their hotel room and put her to bed. Instead, he did what he had been craving to do since the moment they met. Claim her as his. Waking up married in Vegas isn't something Ashlyn Mayson ever thought would happen to her. Having Dillon, her boss, a man she thinks is a dick, insist they stay married is absurd, but every time he touches her, she gets lost in him and wonders if maybe they are meant to be together. But someone isn't happy for Dillon and Ashlyn and their new found romance, and they're willing to do anything to keep them apart. Even commit murder.Until Sage Sage Mayson had Kimberly Cullen once, and the memory of that brief encounter has tortured him since the moment he pushed her away. He should have followed his gut, but he didn't, and now he's left watching the woman he wants more than anything from afar. Kimberly vowed to protect her heart from Sage, but when her sister is murdered and her world starts to fall apart, he's the one person she finds herself leaning on. Getting a second chance is something Sage knows is rare. He's not going to squander the one he's been given, and he won't take no for an answer when it comes to making Kim his.But what Sage doesn't know is Kim has a secret that could leave them both devastated and heartbroken.Until Harmony Harmony Mayson isn't the kind of girl to take unnecessary risk, but after meeting Harlen MacCabe, she starts to wonder if maybe she should be. The more time she spends with the wild and free biker, the more she starts to crave the freedom he gives her... And even more, she starts to crave him.Harlen lives his life on his own terms. After losing both his parents at an early age to a robbery gone bad, he knows how precious life is, and he's determined to get as much out of it as he can. When he runs into the beautiful Harmony and finds out she's moving to town, he knows it's time to take his shot. She thinks he only wants to be friends, but she couldn't be more wrong.What Harmony and Harlen don't know is that their time might be cut short. Revenge is in the air, and someone won't stop until a debt is settled.

 • af Aurora Rose Reynolds
  142,95 kr.

  [ob-li-gey-shuh n] An obligation is a course of action that someone is required to take, whether legal or moral. At six years old, Myla was sent to a family her father and mother had chosen for her when they knew their time on earth was almost up. What they were unaware of was what they thought would be her safe haven would become her living hell. Kai has been watching Myla from afar since he took over the family business from his father and inherited the responsibility of keeping her safe. When word gets back to Kai that Myla is not only in danger, but that his assets are being compromised, he immediately jumps into action and does the only thing that can be done at the time by marrying her. Neither Myla nor Kai would have thought that something that started off as a farce would become the most important thing either of them could've ever done.

 • af Aurora Rose Reynolds
  157,95 kr.

  Trevor Mayson had his life planned out - make the family business successful and play the field for a few more years before eventually settling down. Then he sees her. Liz Hayes was beautiful, shy and everything that he could ever want...but she didn't fit into his plans. After Trevor painfully rejects her, Liz finally starts to move on, but Trevor is finding it difficult to truly let her go. It seems the more he tries to stay away, the more intense his feelings for her become. Like a stretched rubber band, he can only take so much before snapping. Liz Hayes is done waiting for Trevor and isn't interested in getting her heart broken by him again, but Trevor is making it difficult for her to forget him when he shoves his way back into her life. Can Trevor prove to her that he is worth falling in love with again, and is he ready to change his life plan to let her into his heart?

 • af Aurora Rose Reynolds
  152,95 kr.

  Ellie Anthony isn't looking for love. She isn't even looking for a man, but when Jax Mayson insists on keeping her and her daughter safe, she's left with no choice but to trust him. Now she just hopes she doesn't get hurt when she falls hard for a guy who's known for breaking hearts. Jax Mayson knows that Ellie is his BOOM the moment he sees her. When he finds out she has a daughter, he realizes he wants a family, and he will do whatever is necessary to keep both of his girls safe, even if that means facing the demons from his past.

 • af Aurora Rose Reynolds
  162,95 kr.

  Colton and Gia are from Until June Colton Allyster is relieved to be back home. After a year of rehabilitation, losing his career as a Marine along with his fiancé, he's had to learn quickly what's really important. Colton grew up wanting to serve his country. Managing his parents' biker bar was never part of his plan, but after meeting Gia Caro, he's beginning to think that's exactly where he's meant to be.Ever since Gia Caro arrived in the small, sleepy town of Ruby Falls, Tennessee, her life has spiraled out of control. Between losing her grandmother a little more each day to dementia, and her hot boss's constant attention, her once quiet existence isn't so quiet anymore.After weeks of sidestepping Colton, things get out of hand, and before Gia knows what's happening, she's spending her nights in his bed and her mornings in his kitchen. And as he cleans out drawers and makes room in his closet, she starts to wonder if she's falling too fast.

 • af Aurora Rose Reynolds
  137,95 kr.

  Sophie Grates has never had it easy, but she's finding her way through life one step and one day at a time. That is, Until Nico comes in and flips her world upside-down. He forces her to see you cannot live life from the outside looking in, and sometimes you have to step out onto the ledge so you can really enjoy the view.Nico Mayson knew the moment he saw Sophie Grates that she was the one. His whole life, he has been judged by what's on the outside, so finding a beautiful woman who sees the real him only makes his feelings that much stronger.Nico knows the kind of man he is, and the things he is capable of, and he will do everything in his power to help Sophie fight her demons so they can have their happily ever after. Everything in life worth having is worth fighting for.

 • af Aurora Rose Reynolds
  157,95 kr.

  November is looking forward to getting to know her father and the safety of a small town. After leaving the big apple and her bad memories for Tennessee, November starts working for her dad at his strip club doing the books. The one time she's allowed there during club hours she runs into Asher Mayson. He's perfect until he opens his mouth and makes assumptions. November wants nothing to do with Asher but too bad for November fate has other plans. Asher Mayson has never had a problem getting a woman that is until November. Now all he can think about is making November his and keeping her safe.

 • af Aurora Rose Reynolds
  152,95 kr.

  Sage Mayson had Kimberly Cullen once, and the memory of that brief encounter has tortured him since the moment he pushed her away. He should have followed his gut, but he didn't, and now he's left watching the woman he wants more than anything from afar. Kimberly vowed to protect her heart from Sage, but when her sister is murdered and her world starts to fall apart, he's the one person she finds herself leaning on. Getting a second chance is something Sage knows is rare. He's not going to squander the one he's been given, and he won't take no for an answer when it comes to making Kim his. But what Sage doesn't know is Kim has a secret that could leave them both devastated and heartbroken.

 • af Aurora Rose Reynolds
  157,95 kr.

  Dillon Keck knew Ashlyn Mayson was drunk when she suggested they get married. He knew he should have taken her back to their hotel room and put her to bed. Instead, he did what he had been craving to do since the moment they met. Claim her as his. Waking up married in Vegas isn't something Ashlyn Mayson ever thought would happen to her. Having Dillon, her boss, a man she thinks is a dick, insist they stay married is absurd, but every time he touches her, she gets lost in him and wonders if maybe they are meant to be together. But someone isn't happy for Dillon and Ashlyn and their new found romance, and they're willing to do anything to keep them apart. Even commit murder.

 • - Underground kings
  af Aurora Rose Reynolds
  142,95 kr.

  Distraction: The great intensity, novelty, or attractiveness of something other than the object of attention. Sven is a man who takes pride in his ability to separate himself from his emotions. He's a man who knows who he is and where he's going in life, a man who needs no one, because needing someone, anyone, is a weakness. His past taught him love isn't enough. Maggie wants the happily ever after, but has never picked the right men, or stuck around long enough, to build a forever. It's always been easier to get out early, before emotions make things messy. When Maggie wakes up naked in Sven's bed, with no memory of the night before, these two must be honest about their feelings and face their fears, so they can build a future together. Will love be enough for them to get their happy ending together, or will a threat from outside strike them down before they ever have a chance? This book contains an over the top alpha who knows what he wants, it also contains sexual situations that may not be suitable for younger audiences.

 • af Aurora Rose Reynolds
  162,95 kr.

 • af Aurora Rose Reynolds
  162,95 kr.

 • af Aurora Rose Reynolds
  157,95 kr.

  Dyrlæge og motorcykelentusiast, July Mayson, kan ikke forklare sin intense tiltrækning til Wes Silver. Han er ærligt talt noget af en bad boy, der tilsyneladende bruger det meste af sin tid enten på værkstedet eller i bikerklubbens hovedkvarter. July ved godt, at det kan være farligt at være sammen med Wes, men hun ved også, at hun ikke kan modstå ham … og det skal hun fortælle sin overbeskyttende far, Asher Mayson.Wes Silver er ikke på jagt efter kærlighed, men det ændrer sig, første gang han møder July Mayson. Hun giver ham bogstaveligt talt et elektrisk stød, og Wes falder fuldstændigt for den selvstændige og uafhængige Julys charme. Da han opdager, at July er rodet ind i alvorlige problemer, bliver han mere og mere besluttet på at beskytte hende.Indtil July er første bind i serien Indtil hende, der sammen med serien Indtil ham udgør fortsættelsen af Aurora Rose Reynolds' succesfulde Indtil-serie om November, Trevor, Lilly og Nico.I de to nye serier følger vi nogle af de døtre og sønner, der kom ud af de legendariske kærlighedsmøder mellem November & Asher, Trevor & Liz, Lilly & Cash og Nico & Sophie.Advarsel: Bogen indeholder sexscener og en stærk alfa-han!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.