Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Barroux

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Barroux
  82,95 kr.

  The follow-up to Barroux's stunning and critically acclaimed Where's the Elephant? and Where's the Starfish?When Polar Bear and his friends are swept away from their icy home, they hope to find refuge in a new land.

 • af Barroux
  167,95 kr.

 • af Barroux
  128,95 kr.

  A terrifically twisty tale that children will devour with relish - with a pop-up surprise!

 • af Barroux
  129,95 kr.

  A boy dawdling in the bathroom to read is taken by surprise when the characters in his book come to life in this quirky picture book perfect for young readers with a silly sense of humour or beginning potty training!

 • af Barroux
  210,95 kr.

  Skovens dyr diskuterer, hvor mange træer, der skal til, før man kan kalde det en skov. Skovens konge udråber sig selv til den, der bestemmer, men de andre dyr protesterer og har alle et bud på antallet af træer. Dyrene bliver mindre og mindre i størrelse, og antallet af træer falder i takt med dyrenes størrelse. Den sidste, der har et bud, er myren. Og den er helt nede på ét frø, for, som den argumenterer, selv den største skov begynder med et frø fra ét træ. De andre dyr er imponerede, og skovens konge udråber myren til konge, altså kun for én dag!

 • af Barroux
  82,95 kr.

  A funny and thoughtful story about the power of little voices, from the creator of Where's the Elephant? and Welcome. How many trees make a forest? Each animals thinks they know the answer but they just can't agree ... Could a tiny, quiet voice have the answer?

 • af Barroux
  111,95 kr.

 • af Barroux
  210,95 kr.

  Isen ved Nordpolen smelter og isbjørnene sejler af sted på deres isflage for at finde et nyt sted at bo. Men det er lettere sagt end gjort, for de bliver afvist alle steder. Heldigvis finder de en øde ø, hvor de slår sig ned i fred og ro. Men roen varer kort, da aberne også mangler et nyt sted at bo. Men isbjørnene kender problemet og ønsker dem velkommen.

 • af Barroux
  209,95 kr.

  Bogen er mere end en find-Holger-bog. Barroux tegner i klare farver havet fuld af liv, men for hvert opslag er der færre fisk og mere affald. Til sidst er havet fuldt af affald.Med hvalen som bulldozer skubbes alt affald tilbage til byerne, hvor det kom fra. Bæredygtighed for de mindste.

 • af Barroux
  210,95 kr.

  Der er masser af træer, og det er næsten svært at finde elefanten, slangen og papegøjen. Men som bogen skrider frem, forsvinder der flere og flere træer, og til sidst er der kun et sted at være for dyrene: i zoologisk have. Men dyrene bryder ud og det sidste træ med til et sted, hvor der træer tilbage. Bæredygtighed for de mindste.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.