Udvidet returret til d. 31. januar 2024

Bøger af Birgitte Dyrekilde

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Birgitte Dyrekilde & Johan Christensen
  92,95 - 297,95 kr.

  Vestas er historien om Danmarks største industrieventyr siden 2. Verdenskrig, som mere end 100.000 danskere har aktier i. Men historien handler også om en nådesløs kamp for overlevelse i den milliardstore vindindustri, der gennem årene flere gange har ført selskabet ud på kanten af loven. I denne bog fortælles om de mennesker og begivenheder, der – på godt og ondt – udgør den virkelige historie om Vestas. Bogen bygger på informationer fra tidligere og nuværende Vestas-medarbejdere, samarbejdspartnere og industrifolk, internt materiale fra Vestas, Bagmandspolitiets afhøringer af en stribe topfolk og dokumenter fra udenlandske retssager. Tilsammen fortæller det en historie om spionage, bestikkelse, sminkede regnskaber og et ledelsesopgør uden sidestykke i dansk erhvervshistorie.

 • af Michael Teschl & Birgitte Dyrekilde
  137,95 - 277,95 kr.

  AFSLØRET er den dramatiske historie om Danmarks mest kontroversielle erhvervsmand gennem fem årtier. Jan Bonde Nielsen ligner en succesfuld og hovedrig forretningsmand, der er gået fra den ene kæmpehandel til den anden i Danmark, England, Rusland, Kasakhstan, Georgien, Nigeria, Den Centralafrikanske Republik og andre dele af verden. Han fører sig frem i selskab med kongelige, milliardærer og andre prominente personligheder i både Danmark og udlandet. Men under overfladen lurer historierne om stribevis af sagsanlæg, hemmelige forlig og million- og milliardforretninger, som gerne udføres for andres penge og med en fod i en underverden af fallenter og kriminelle.

 • - Historien om Danske Bank, hvidvask og manden, der bedrog verden
  af Lars Abild & Birgitte Dyrekilde
  237,95 kr.

  Nogle kalder hvidvask-skandalen i Danske Bank for verdens største. Men i skyggen af den mere end to år lange kampagne i både Danmark og internationalt står en forhenværende amerikansk statsborger ved navn Bill Browder. Han var indtil 2005 den største udenlandske kapitalfondschef i Rusland. Han var i årevis en stor fan af Ruslands præsident Vladimir Putin, indtil adskillige skattesager, et indrejseforbud og en død skatterådgiver, ændrede historien. Siden har Browder udnævnt sig selv til Putins fjende No. 1. Han har de seneste 10 år med kolossal succes kørt en verdensomspændende mediekampagne under dække af sin døde skatterådgiver, Sergej Magnitskij. Om hvidvask, menneskerettigheder og lejemord. Han har sin egen hær af advokater, sin egen lov i USA og sin egne partnere i den etablerede medieverden. Bogen afslører, hvordan hans historier i bedste fald er fordrejede og til tider helt og aldeles falske. Og hvordan han er blevet en af de centrale figurer i den nye kolde krig mellem Vesten og Rusland. Danske Bank har de seneste år været en central brik i Bill Browders kyniske spil om opmærksomhed, der handler om alt mulig andet end hvidvask.

 • af Lars Abild & Birgitte Dyrekilde
  257,95 kr.

  This is a story about the American financier and PR genius, Bill Browder. In the 1990s and through the 2000s, Bill Browder built the largest foreign investment fund in Russia. He was a keen fan of Russia's president Vladimir Putin, until several tax issues, a ban from Russia and a dead tax advisor changed all that. For more than a decade, Bill Browder has pushed the story of his dead “lawyer” Sergei Magnitsky worldwide; a story, which is distorted at best, at worst entirely false. With huge fanfare, he has created a US human rights law in the name of his dead tax advisor.Bill Browder has been a central figure in the worldwide stories about laundering of Russian money, which have been filling pages in the Western media for almost 10 years. Those stories have had major repercussions in the financial industry - including in the Nordic countries - and have made the prevention of Russian money laundering a top priority in the Western world.Bill Browder’s story is a sensational tale of lies, murder, billionaires and the manipulation of Western media by a single man who loudly claims to be “Putin’s enemy No. 1”.At the time of publication, Browder has become a vocal advocate of an aggressive and uncompromising stance towards Moscow, and is playing a central role in the new cold war between Russia and the West.

 • - frie penge
  af Bo Elkjær & Birgitte Dyrekilde
  237,95 kr.

  Verden har fået nye penge. Tech-nørder og anarkister har skabt deres egen seddelpresse. Teknologien bag bitcoin og andre, nye digitale penge bliver kaldt en revolution på størrelse med internettet. Centralbanker og regeringer verden over ser bekymret på den nye udvikling, mens millioner af mennesker har omfavnet den nye teknologiske landvinding. Er det her opgøret, der vil ændre verden?

 • af Birgitte Dyrekilde & Johan Christensen
  1.378,95 kr.

  Vestas er historien om Danmarks største industrieventyr siden 2. Verdenskrig, som mere end 100.000 danskere har aktier i. Men historien handler også om en nådesløs kamp for overlevelse i den milliardstore vindindustri, der gennem årene flere gange har ført selskabet ud på kanten af loven. I denne bog fortælles om de mennesker og begivenheder, der – på godt og ondt – udgør den virkelige historie om Vestas. Bogen bygger på informationer fra tidligere og nuværende Vestas-medarbejdere, samarbejdspartnere og industrifolk, internt materiale fra Vestas, Bagmandspolitiets afhøringer af en stribe topfolk og dokumenter fra udenlandske retssager. Tilsammen fortæller det en historie om spionage, bestikkelse, sminkede regnskaber og et ledelsesopgør uden sidestykke i dansk erhvervshistorie.Udgivelsen er en storskrift-udgave i 2 bind til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

 • af Michael Teschl & Birgitte Dyrekilde
  1.378,95 kr.

  AFSLØRET er den dramatiske historie om Danmarks mest kontroversielle erhvervsmand gennem fem årtier.Jan Bonde Nielsen ligner en succesfuld og hovedrig forretningsmand, der er gået fra den ene kæmpehandel til den anden i Danmark, England, Rusland, Kasakhstan, Georgien, Nigeria, Den Centralafrikanske Republik og andre dele af verden. Han fører sig frem i selskab med kongelige, milliardærer og andre prominente personligheder i både Danmark og udlandet.Men under overfladen lurer historierne om stribevis af sagsanlæg, hemmelige forlig og million- og milliardforretninger, som gerne udføres for andres penge og med en fod i en underverden af fallenter og kriminelle.Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagsynede i 2 bind i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.