Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Bjarke Schjødt Larsen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Nicole Boyle Rødtnes & Bjarke Schjødt Larsen
  152,95 kr.

  Zombierne er her – hvad gør du? Denne ultimative zombie-guide gør dig 100 % klar til at overleve et zombie-angreb. Læs om de forskellige slags zombier, om deres styrker og svagheder – og vigtigst af alt: Hvordan du bekæmper de levende døde.Slå dig løs i tests, som viser, om du kan overleve i en zombie-inficeret verden, og dyk ned i fede overlevelsesguides om våben og gemmesteder. Læs også om zombier i bøger, spil og tv-serier, samt om virkelighedens zombier.Er du klar til at dykke ned i zombiernes bloddryppende verden? Eller er du bange for at blive bidt af det?FULD AF KLAMME BILLEDER!

 • af Nicole Boyle Rødtnes & Bjarke Schjødt Larsen
  61,95 - 276,95 kr.

  Danmark er truet! Den onde organisation PYRE har besat landet, og nu må fire unge helte stå sammen for at redde det. Medusa, Nordlys og Skjold er på flugt fra den onde organisation PYRE, som for at kunne tage magten i Danmark sender superhelte-dræberen DRAUG efter de unge helte. Heltene har en plan, spørgsmålet er bare, om de kan nå at redde landet, eller om de vil lide samme skæbne som GHOST … DE UNGE HELTE er en selvstændig serie om superheltene GHOST, Nordlys, Medusa og Skjold.

 • af Nicole Boyle Rødtnes & Bjarke Schjødt Larsen
  61,95 - 276,95 kr.

  Danmark er truet! Den onde organisation PYRE har besat landet, og nu må fire unge helte stå sammen for at redde det. Fire superhelte, der alle på hver sin måde har oplevet PYREs ondskab, slutter sig sammen i kampen mod organisationen. En kamp, der ikke bliver lettere af, at de pludselig tvinges til at kæmpe mod en af deres egne … DE UNGE HELTE er en selvstændig serie om superheltene GHOST, Nordlys, Medusa og Skjold.

 • af Bjarke Schjødt Larsen
  61,95 - 276,95 kr.

  Akajik, kalder stemmen igen. - Det er ikke sjovt, siger jeg og vender mig om. Pludselig står en gammel kone med viltert hår foran mig. Hun er klædt i en tyk sælskindskappe. Alt i mig skriger på at flygte, men jeg kan ikke. Jeg stirrer bare på hende, mens hun slår kappen til side og afslører en kæmpe mund med sorte, sylespidse tænder midt på maven. Tænderne skyder ud mod mig som pile. Jeg skriger. Malou er den eneste overlevende efter en mystisk eksplosion i en grønlandsk mine. Da hun vågner efter eksplosionen, har hun mistet sine forældre, og hendes krop er ændret for altid. Hun har fået superkræfter. Da et mytisk væsen pludselig dukker op og truer både hende og alle andre i byen, må Malou samle alt sit mod og gå i kamp som Nordlys.

 • af Bjarke Schjødt Larsen
  61,95 - 276,95 kr.

  “Inspektør Crone,” siger jeg. “Fyrens ansigt ...”Crone nikker og rømmer sig. “Der er noget under opsejling. Det er ikke det første mord af den slags.”“Der har været flere?” Jeg synker en klump ved tanken. En eller anden bindegal morder skærer satanstjerner i folks ansigter. “Ja,” siger Crone. “Det tyder på, at der er en seriemorder på spil.”En aften finder GHOST tilfældigvis et lig i en skraldespand. Et lig med en stjerne skåret ind i ansigtet. Kort efter bliverhan hvirvlet ind i en sag, der rummer tryllekunstnere, satanstjerner, mænd med gedebukkemasker og en uhyggelig kult. GHOST er på sporet af en seriemorder, og for at fange ham må han helt tæt på ham. Helvedespræsten er anden GHOST-bog i De unge heltes NYE EVENTYR, hvor PYRE er besejret, men de unge heltebliver mødt af nye udfordringer.

 • af Bjarke Schjødt Larsen
  61,95 - 276,95 kr.

  “Det er for sent ...” mumler hun. Lyset fra gaden forsvinder, og der bliver bælgmørkt. Kun hun lyser op med et næsten magisk lilla og grønt skær. “Flygt. Beskyt dig selv,” siger hun og kigger på mig. Der står gnister ud fra hendes hud, og farver og stjerner hvirvler omkring hende. Så følger en eksplosion af lys. Murene smuldrer og bliver til støv for vores øjne. Da GHOST opdager, at Staal holder en pige fanget i en kasse, beslutter han sig for at befri hende. Pigen hedder Malou. Hun har stærke, destruktive kræfter, og i forsøget på at hjælpe hende kommer Danny endnu en gang til at stå ansigt til ansigt med Staal … PIGEN, DER VAR EN BOMBE er tredje bind i serien om GHOST. Spænding og action - primært for drenge mellem 10 og 13 år.

 • - Dystopiske noveller
  af Nicole Boyle Rødtnes, Bjarke Schjødt Larsen, Nanna Foss, mfl.
  74,95 kr.

  “Vandet stod højt. Det dækkede næsten halvdelen af højen, så højt kunne Otto ikke huske, at det havde stået længe, og det regnede endnu.”Det hele sejler, og regeringen tænker kun på vækst. Kongens Have er blevet omdannet til høje, man kan søge op på, når skybruddene rammer. Alle ser bare til, og Otto har givet op – indtil han møder papegøjepigen.I novellen Skybrud står København under vand. Ligesom de ti andre noveller udspiller den sig i en verden, de færreste ville have lyst til at leve i – en dystopisk verden. Tit er verden resultatet af et velmenende forsøg på at gøre den til et bedre sted, og der skal ske noget ekstraordinært, før nogen overhovedet overvejer, at noget kunne være anderledes. At det ikke er en selvfølge, at man bliver henrettet, når 1000 mennesker har klaget over en på Facebook. At det ikke er en selvfølge, at alle skal kende ens tanker. At det ikke er en selvfølge, at man er forpligtet til at opdrage en klon af sig selv, når man fylder 26.Alle forfatterne er fra foreningen Håbefulde Unge Forfattere, hvor både unge aspirerende forfattere og de mere etablerede kan mødes for at udveksle erfaringer og give respons på hinandens tekster – og på den måde blive bedre til at skrive.Benni Bødker har skrevet forordet, og Christian Guldager har lavet omslaget.

 • af Bjarke Schjødt Larsen
  61,95 kr.

  ”Du ved, hvem jeg er, Danny-drengen,” siger stemmen bag masken. ”Jeg er GHOST. Superskurken.” Han retter pistolen mod mig. Der går et gisp gennem forsamlingen bag mig, og folk begynder at trække sig væk.” Danny er ikke længere superhelt, men bare en ganske almindelig skoleelev, der prøver at leve et normalt liv. Det er bare svært, når GHOST samtidig begår kriminalitet flere steder i byen. En anden GHOST! Nu er det op til Danny at finde sin gamle dragt, rense sit superheltenavn og finde ud af, hvem der gemmer sig bag copycat’ens maske! Copycat er tredje bog i De unge heltes NYE EVENTYR, hvor PYRE er besejret, men De unge helte bliver mødt af nye udfordringer.

 • af Nicole Boyle Rødtnes & Bjarke Schjødt Larsen
  61,95 kr.

  Gemt bag skyerne på himlen venter en trussel mod Jorden. Der er brug for De unge helte – men hvor er de? Den unge superhelt Blitz må finde De unge helte! Jorden står over for en invasion fra rummet, og der er brug for alle superheltene. Men regeringen har vedtaget en lov mod De unge helte, så de er gået under jorden. Når Blitz at finde dem, før militæret får fat i dem?DE UNGE HELTE er en selvstændig serie om superheltene GHOST, Nordlys, Medusa, Blitz og Skjold.

 • af Nicole Boyle Rødtnes & Bjarke Schjødt Larsen
  61,95 kr.

  Gemt bag skyerne på himlen venter en trussel mod Jorden. Der er brug for De unge helte – nu mere endnogensinde før!De unge helte er blevet lokket i en fælde. Rumvæsnerne virker uovervindelige. Hvis Jorden skal have en chance, er militæret nødt til at arbejde sammen med De unge helte, ikke imod dem. Men kan alliancen bære? Ét er hvert fald helt sikkert: Verden vil ikke være den samme igen efter denne kamp.DE UNGE HELTE er en selvstændig serie om superheltene GHOST, Nordlys, Medusa, Blitz og Skjold.

 • af Bjarke Schjødt Larsen
  61,95 kr.

  Hvad sker der?” spørger jeg. ”Du sagde, at politiet ville anholde mig? Det giver slet ikke mening!”Emine giver mig et kram. Hun siger ikke noget.”Emine, du gør mig lidt bekymret. Hvad sker der?””De holder et pressemøde om lidt. Det er ret alvorligt. Du kan ikke være Skjold længere.”Der er blevet vedtaget en ny lov, som gør det ulovligt at være superhelt, medmindre man samarbejder med regeringen. Nordlys vælger at samarbejde, Ghost forsvinder, og Skjold føler sig tvunget til at smide bæltet og holde lav profil. Men hvad gør en ægte superhelt, når landet igen trues af skurke? Og formår de unge helte at holde sammen?

 • af Bjarke Schjødt Larsen
  61,95 - 276,95 kr.

  Kevins hud er blevet blåsort og glinsende. Fra hænder og arme drypper der sorte, tykke klatter af et eller andet flydende.Han smiler. ”Ikke lige hvad du havde regnet med, hva’?” Så smelter hans ben sammen i en sort stråle under ham, og han skyder sort, tyktflydende væske mod mig. Noget, som man ikke kan komme fri af.Jeg har ikke en chance mod den her freak, hvad han så end er.Danny prøver på at leve et normalt og roligt liv, men pludselig møder han kæresteparret Ida og Kevin. Først tror han, at GHOST skal redde Ida fra Kevins enorme vrede, men han opdager hurtigt, at deres fælles historie er fuld af overraskelser – og dødelig alvor. Og snart er han også på sporet af en ny, farlig fjende …Sort sind er første GHOST-bog i De unge heltes NYE EVENTYR, hvor PYRE er besejret, men de unge helte bliver mødt af nye udfordringer.

 • af Bjarke Schjødt Larsen
  61,95 - 276,95 kr.

  ”Du blev bedt om at blande dig udenom.” Det er den forvrængede stemme igen.”Du har bortført Emine,” siger jeg og forsøger at gøre min stemme dybere ligesom Skjolds. ”Slip hende fri, eller du får med mig at bestille.””Hvad skulle du kunne stille op mod Hacker? Hvem tror du, du er?”Simons værste mareridt går i opfyldelse, da Emine bliver bortført af den mystiske Hacker. Nu må han stå på egne ben som Skjold og forsøge at redde hende. Det bliver en kamp mod tiden, mens han lidt efter lidt finder ud af, at både Hacker og Emine gemmer på mørke hemmeligheder. Og hvorfor opfører alle omkring ham sig så mærkeligt? Aldrig har der stået så meget på spil for Skjold …Hacker er første SKJOLD-bog i De unge heltes Nye eventyr, hvor PYRE er besejret, men de unge helte bliver mødt af nye udfordringer.

 • af Bjarke Schjødt Larsen
  61,95 - 276,95 kr.

  Jeg lander på dækket og kikker mig omkring. “Hvorfor sejler I ikke hjem?” spørger jeg. Manden synker en klump. “Akhlut.”“Er Akhlut taget ind til byen?”Alle gidslerne ser frygtsomt ned mod havet.“Han er her i hvert fald ikke lige nu,” siger jeg så. “Lad mig nu hjælpe jer!”Jeg når kun lige at vende mig om, inden en stor, sort skygge flyver gennem luften og direkte mod mig.Nordlys bliver sat på en hård prøve, da hun skal redde en flok gidsler fra det mystiske væsen Akhlut midt ude i det koldeishav. Akhlut er ikke som andre onde væsener. Han har været udsat for noget slemt, og han kæmper for en særlig sag. Det bliver en kamp på liv og død, mellem hav og himmel, og den vil ændre Nordlys for altid.Havets herre er første Nordlys-bog i Den unge heltes Nye eventyr, hvor PYRE er besejret, men de unge helte blivermødt af nye udfordringer.

 • af Bjarke Schjødt Larsen
  61,95 - 276,95 kr.

  ”Mikkel, få det bæst væk!” ”Ja, ja,” siger Mikkel. I hånden har han stadig den lille sprøjte, som han har brugt til at fodre mit marsvin med sin nyeste opfindelse. ”Han er jo bare glad for at se dig.” Antons liv er ikke let. Det ville dit heller ikke være, hvis din bror var en gal videnskabsmand. Antons bror Mikkel har opfundet en monsterjuice, der kan forvandle dyr til søde enhjørningekatte og frådende marsvinemutanter. Men andre er også ude efter drikken, og Anton og Mikkel må samarbejde, hvis det ikke skal ende helt galt.

 • af Bjarke Schjødt Larsen
  61,95 kr.

  “Så kom du, Danny. Jeg troede faktisk, din søster var vigtigere.”“Darla er i sikkerhed,” siger jeg og håber, at jeg har ret.Staal holder en maske i hænderne. Den ser ud som en sort djævel. Så går det op for mig, hvad hans dragt ligner: enmoderne samurai blandet med en robot. “Så må det ende her,” smiler han og tager masken på. Lange sværd springer ud fra ærmerne.Mens Darla kæmper for sit liv på hospitalet, bryder GHOST og Nordlys ind i Staal Industri. De skal finde de oplysninger, der kan fælde Staal og redde Dannys far. Men Staal har forberedt sig på deres besøg, så GHOST må kæmpe mod dræberrobotter og drabeligt slim for at skaffe det, han søger – og som til sidst leder ham i armene på Staal og det endelige opgør!Opgør er femte bind i serien om GHOST, en superhelteserie for de 10-13-årige.

 • - Hyænens spil
  af Bjarke Schjødt Larsen
  61,95 kr.

  ”Du har ikke mødt ham, Danny. Han er gal. Mine skader …”Han peger ned ad sig selv. ”Det er ingenting. Nogle af de andre er kommet ud i flere dele, andre i sække.” ”Fuck,” siger jeg. Khalid nikker. ”Præcis. Du bliver nødt til at hjælpe, Danny. Vi er virkelig på røven.””Jeg er superhelt nu. Jeg kan ikke …””Danny …””Okay,” mumler jeg. ”Fortæl mig mere.”Dannys gamle bande har fået ny leder, Hyænen. Han er vild og gal, og han har en helt særlig plan med GHOST. Da Khalid beder om hjælp til at klare Hyænen, bliver GHOST en brik i Hyænens farlige spil – han ved nemlig præcis, hvad han skal gøre for at ramme GHOST, hvor det gør allermest ondt! HYÆNENS SPIL er fjerde bind i serien om GHOST, en superhelteserie for de 10-13-årige.

 • af Bjarke Schjødt Larsen
  118,95 - 144,95 kr.

  Serie af Bjarke Schjødt Larsen om to drenge, der en dag søger tilflugt i en mærkelig butik ejet af en meget excentrisk mand, der tilbyder drengene et magisk ur. Da de åbner uret, bliver de transformeret til en anden verden - en verden, hvor frygten råder. Vil de to drenge klare skærene og komme tilbage? Meget flot illustreret af Rasmus Jensen.

 • af Bjarke Schjødt Larsen
  118,95 - 144,95 kr.

  Serie af Bjarke Schjødt Larsen om to drenge, der en dag søger tilflugt i en mærkelig butik ejet af en meget excentrisk mand, der tilbyder drengene et magisk ur. Da de åbner uret, bliver de transformeret til en anden verden - en verden, hvor frygten råder. Vil de to drenge klare skærene og komme tilbage? Meget flot illustreret af Rasmus Jensen.

 • af Bjarke Schjødt Larsen
  118,95 - 144,95 kr.

  Serie af Bjarke Schjødt Larsen om to drenge, der en dag søger tilflugt i en mærkelig butik ejet af en meget excentrisk mand, der tilbyder drengene et magisk ur. Da de åbner uret, bliver de transformeret til en anden verden - en verden, hvor frygten råder. Vil de to drenge klare skærene og komme tilbage? Meget flot illustreret af Rasmus Jensen.

 • af Bjarke Schjødt Larsen
  88,95 - 198,95 kr.

  ”Er du klar?” Jeg ser på Julie.Hun nikker. ”Jeg er vildt nervøs.””Det skal nok gå,” siger jeg og tager hendes hånd. ”Det bliver ikke ligesom i folkeskolen.””Det håber jeg ikke, Nanna.”Julie smiler. Men jeg kan se, at det ikke er et ægte smil.Julie og Nanna skal på rustur med deres nye klasse. Det første år i gymnasiet!Nu bliver alt godt. De vil nemlig lægge fortiden bag sig.Men kan man det? Eller vil ens fortid altid indhente en?

 • af Bjarke Schjødt Larsen
  88,95 - 198,95 kr.

  ”Hvad var det?” spørger jeg.Han ser mig an. ”Det er bare nogle piller. Lidt hjælp til studiet, du ved.””Hvad?” mumler jeg og prøver ikke at lyde alt for fuld.”De gør det lettere at holde fokus. Gør en skarp. Ikke noget vildt. Alle tager dem.”Jeg nikker. Mit hoved summer, men jeg kan ikke slippe tanken om pillerne. Pillerne, der giver fokus.Emil er ved at bukke under for presset i gymnasiet. Men så møder han Elias, der sælger piller, der kan hjælpe én med at fokusere. Emil har brug for de piller ...LIX 10

 • af Bjarke Schjødt Larsen
  88,95 - 276,95 kr.

  ”Du ved, hvem jeg er, Danny-drengen,” siger stemmen bag masken. ”Jeg er GHOST. Superskurken.” Han retter pistolen mod mig. Der går et gisp gennem forsamlingen bag mig, og folk begynder at trække sig væk. ”Danny er ikke længere superhelt, men bare en ganske almindelig skoleelev, der prøver at leve et normalt liv. Det er bare svært, når GHOST samtidig begår kriminalitet flere steder i byen. En anden GHOST! Nu er det op til Danny at finde sin gamle dragt, rense sit superheltenavn og finde ud af, hvem der gemmer sig bag copycat’ens maske!Copycat er tredje bog i De unge heltes NYE EVENTYR, hvor PYRE er besejret, men De unge helte bliver mødt af nye udfordringer.

 • af Nicole Boyle Rødtnes & Bjarke Schjødt Larsen
  88,95 - 276,95 kr.

  Gemt bag skyerne på himlen venter en trussel mod Jorden. Der er brug for De unge helte – nu mere end nogensinde før!De unge helte er blevet lokket i en fælde. Rumvæsnerne virker uovervindelige. Hvis Jorden skal have en chance, er militæret nødt til at arbejde sammen med De unge helte, ikke imod dem. Men kan alliancen bære? Ét er hvert fald helt sikkert: Verden vil ikke være den samme igen efter denne kamp.DE UNGE HELTE er en selvstændig serie om superheltene GHOST, Nordlys, Medusa, Blitz og Skjold.

 • af Nicole Boyle Rødtnes & Bjarke Schjødt Larsen
  88,95 - 276,95 kr.

  Gemt bag skyerne på himlen venter en trussel mod Jorden. Der er brug for De unge helte – men hvor er de? Den unge superhelt Blitz må finde De unge helte! Jorden står over for en invasion fra rummet, og der er brug for alle superheltene. Men regeringen har vedtaget en lov mod De unge helte, så de er gået under jorden. Når Blitz at finde dem, før militæret får fat i dem?DE UNGE HELTE er en selvstændig serie om superheltene GHOST, Nordlys, Medusa, Blitz og Skjold.

 • af Bjarke Schjødt Larsen
  88,95 - 198,95 kr.

  ”Jeg synes, han var lidt hård ved dig,” siger jeg.”Er du okay? Han hev ret voldsomt i dig.”Hun nikker, men hun ser ikke på mig.”Han er bare …” sukker hun. ”Han er meget jaloux. Men det er tit min egen skyld. Han blev bare sur. Han følte, du var efter ham. Som om han ikke var god nok.””Marie … Er du okay?””Clara,” siger hun og ser træt på mig. ”Liam er sød. Han er god for mig. Kan vi ikke snakke om noget andet?”Clara er bekymret for sin veninde. Maries kæreste virker nemlig ret kontrollerende. Men Marie kan ikke selv se det. Hvordan kan Clara hjælpe Marie uden at ødelægge deres venskab?LIX 10SPOT-serien – en række letlæste bøger for unge i aldersgruppen 13-17 år om vedkommende og aktuelle emner. De er fortalt i et enkelt og mundret sprog med lavt lix-tal. Spændende og medrivende historier, som får dig til at sige WOW!

 • af Bjarke Schjødt Larsen
  203,95 - 219,95 kr.

  Wizard har gemt sig ude i skoven. Han pønser på noget ondt. Sajid og Kara drager ud for at finde ham. Men i skoven venter også Bodak. Han er et uhyre fra et spil, og nu skal Sajid og Kara finde Bodaks runer. Når de det ikke, bliver de hans næste ofre!

 • af Nicole Boyle Rødtnes & Bjarke Schjødt Larsen
  119,95 kr.

  DE UNGE HELTE er en selvstændig serie om superheltene GHOST, Nordlys, Medusa og Skjold.I tredje del møder du Skjold og alle heltene samles for første gang!Fire superhelte, der alle på hver sin måde har oplevet PYREs ondskab, slutter sig sammen i kampen mod organisationen. En kamp, der ikke bliver lettere af, at de pludselig tvinges til at kæmpe mod en af deres egne …Dette samlebind indeholder Medusa 4, Skjold 1-2 og De unge helte 1-2. Serien har lix 15-20.

 • af Nicole Boyle Rødtnes & Bjarke Schjødt Larsen
  119,95 kr.

  DE UNGE HELTE er en selvstændig serie om superheltene GHOST, Nordlys, Medusa og Skjold.I anden del møder du Nordlys – og GHOST og Medusas eventyr fortsætter.Malou er den eneste overlevende efter en mystisk eksplosion i en grønlandsk mine. Da hun vågner efter eksplosionen, har hun mistet sine forældre og fået superkræfter. Da et mytisk væsen pludselig dukker op og truer både hende og alle andre i byen, må Malou samle alt sit mod og gå i kamp som Nordlys.Dette samlebind indeholder GHOST 4-5, Medusa 3 og Nordlys 1. Serien har lix 15-20.

 • af Nicole Boyle Rødtnes & Bjarke Schjødt Larsen
  119,95 kr.

  DE UNGE HELTE er en selvstændig serie om superheltene GHOST, Nordlys, Medusa og Skjold.I første del møder du GHOST og Medusa. Danny er tyv. Da han bryder ind hos firmaet Staal Industri, får han fingre i en dragt, der er ud over det sædvanlige, og superhelten GHOST er født …Siri har været ude for et mystisk uheld i zoologisk have. Hun blev angrebet af giftslanger og efter at have ligget i koma i et halvt år vågner Siri til en helt ny virkelighed: Hendes hår er væk, og der vokser slanger frem i hendes hovedbund!Dette samlebind indeholder GHOST 1-3 og Medusa 1-2. har lix 15-20.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.