Udvidet returret til d. 31. januar 2024

Bøger af Bjarne Stigsby

Bjarne Stigsby er en dansk speciallæge i gynækologi og obstetrik. Han er derudover også forfatter til en række bøger, der er skrevet med henblik på at hjælpe kvinder, der har gynækologiske problemer og spørgsmål. Bjarne Stigsby har arbejdet inden for hospitalsvæsenet i 11 år, hvilket har givet ham en stor viden og mange kvalifikationer inden for emnerne om gynækologi og obstetrik. Han har således arbejdet på blandt andet Herlev og Gentofte Sygehuse. Bjarne Stigsby blev i 2002 ejer af ”Gynækologisk Klinik Taastrup”, hvor han den dag i dag stadigvæk er til at finde. Derudover har han været Nordisk Medicinsk Rådgiver og Klinisk Projektleder for Bayer A/S i løbet af 4 år, samt publiceret 23 artikler i internationale tidsskrifter. I 2009 udgav Bjarne Stigsby sin første bog ”Spis dig gravid” sammen med Charlotte Hartvig, der er uddannet Klinisk Diætist. Bogen handler om hvordan man ved hjælp af den rigtige kost kan blive mere fertil. Med fokus på kostplaner, opskrifter og livsstilsændringer, guider bogen læseren på rette vej – vejen ud af barnløshed. Bogen blev en så stor succes at den i 2014 blev genudgivet i en ny revideret udgave. Udover ”Spist dig gravid”, har Bjarne Stigsby også udgivet bogen ”Spis dig rask” sammen med diætisten Hanne Juul. Bogen indeholder lækre opskrifter og videnskabeligt dokumenteret viden om, hvordan man bliver rask ved at sammensætte den helt rigtige kost. Bjarne Stigsby store viden og erfaring, har gjort ham til et populært valg blandt mange danskere.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Få stabilt blodsukker og sænket insulinbehov med KISS-Kost
  af Bjarne Stigsby & Maria Falck Stigsby
  102,95 kr.

  Denne bog henvender sig til dig, der gerne vil slippe af med din type-2 diabetes, og til dig med type-1 diabetes, der gerne vil sænke forbruget af insulin, for at mindske risikoen for følgesygdomme, og endelig til dig, der gerne vil forebygge sukkersyge. Der er rigtig meget, du selv kan gøre, også selvom du allerede har fået konstateret diabetes. Indtil i dag har man fokuseret på at opnå et normalt blodsukker, men det har vist sig, at det er insulin og ikke blodsukkeret, der øger risikoen for diabetes følgesygdomme. Den nyeste videnskabelige forskning viser, at de hidtidige anbefalede kostråd til diabetikere, er uhensigtsmæssige og risikerer at fastholde folk i sygdommen. I denne bog indføres du i KISS-kost, der er videnskabeligt funderet og virker medicinsk ved at sænke insulinbehovet. KISS-kost står for Klinisk InSulin Sænkende kost. Spis dig fra diabetes forklarer, hvad diabetes er, hvordan det påvirker din krop, hvad du selv kan gøre med ændret livsstil, og hvad der er den optimale kost. I bogen får du videnskabelige fakta på, hvordan KISS-kost og motion kan bedre eller ligefrem helbrede diabetes-2 og sænke dit forbrug af insulin, hvis du har diabetes type 1. Du får information, gode råd og en KISS-kost-plan med masser af opskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider, der kan sammensættes på mere end 1000 måder, der alle er optimale at spise, hvis du har diabetes. Har du fået konstateret diabetes, og kunne du tænke dig selv at gøre noget ved det, så er denne bog noget for dig. Om forfatterne: Bjarne Stigsby er gynækolog. Han har gennem 11 år arbejdet i det offentlige sygehusvæsen i Gentofte, Glostrup, Herlev og Roskilde og har i 4 år været nordisk medicinsk rådgiver og klinisk projektleder for et internationalt medicinalfirma. Siden 2002 har han haft sin egen klinik i Taastrup. Han er forfatter eller medforfatter til mere end 20 videnskabelige artikler i internationale tidsskrifter, er ophavsmand til sukkerindekset, SI, og KISS-kost, der første gang blev publiceret i 2009 i "Spis dig gravid", og er forfatter til "Spis dig rask". Maria Falck Stigsby er oprindeligt shippingassistent fra A. P. Møller og efterfølgende nordisk logistikchef for Hewlett Packard. I 2002 Startede hun sammen med Bjarne Stigsby Gynækologisk Klinik Taastrup og gennemførte en Diplomuddannelse i Ernæring og Sundhed fra Metropolitan University College (tidligere Suhrs). Uddannelsesforløbet var fokuseret omkring insulinrelaterede tilstande. De sidste 3 år har Maria via KISS-kost Klinikken ydet personlig vejledning til personer med insulinproblemer.

 • af Charlotte Hartvig & Bjarne Stigsby
  187,95 kr.

  FÅS I NY REVIDERET UDGAVE ISBN 9788712050247 Nu i 7. oplag! Årsagerne til barnløshed kan være mange, men én af de hyppigste er noget så simpelt som den kost, vi spiser. Kort sagt: en fertil livsstil kan i mange tilfælde gøre sit for at øge sandsynlgheden for succes, når man gerne vil blive gravid. Både diætist Charlotte Hartvig og speciallæge i gynækologi Bjarne Stigsby har hver dag kvinder i konsultatiionen, som næsten har opgivet drømmen om at blive mor. Men mange af dem kan hjælpes med en kost, der bl.a. sikrer protein, mindsker indtaget af kulhydrat - og indeholder et minimum af sukker. Spis dig gravid indeholder en massse kontante råd, ny viden, opskrifter, kostplaner mm. Alt sammen formidlet i et let forståeligt sprog til en bred målgruppe.

 • af Charlotte Hartvig, Bjarne Stigsby & Maria Falck Stigsby
  207,95 kr.

  NY REVIDERET UDGAVEEn gennemgribende revidering af bestselleren Spis dig gravid, der har solgt i over 17.000 eksemplarer. Med nye opskrifter, nye kapitler og nyt layout. Årsagerne til barnløshed kan være mange, men én af de hyppigste er den kost, vi spiser. I denne nye og gennemgribende reviderede udgave af Spis dig i gravid, beskrives principperne for Klinisk InSulinSænkede kost (KISS-kost) før, under og efter graviditet. Desuden præsenteres andre livsstilsændringer, der kan øge chancen for graviditet, for såvel kvinden som manden. Bogen fortæller om årsager til barnløshed og livsstilens betydning og indeholder opskrifter, kostplaner, kontante råd og en vigtig indsigt i, hvorfor KISS-kost kan være lige så vigtigt som sex på det rigtige tidspunkt.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.