Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Bo Christiansen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Bo Christiansen
  147,95 kr.

  Findes der noget mere lækkert end duften og smagen af nybagt brød? Personligt elsker jeg nybagt brød, men har aldrig været vild med selv at bage, eftersom det altid efterlod mit køkken i et stort rod og med en masse opvask. Men nu, hvor jeg har fået fingrene i en bagemaskine, elsker jeg at bage. Det er nemt, og det sviner ikke! Det eneste jeg skal gøre, er, at fylde maskinen op med de ingredienser, der hører til den valgte opskrift, og i løbet af nogle timer har jeg det lækreste nybagte brød uden besvær, rod eller opvask! Denne bog indeholder 23 spændende og lækre opskrifter udelukkende til bagemaskiner. Med denne bog er der derfor altid mulighed for at lave spændende brød til enhver situation. Bogen indeholder opskrifter på brød, som f.eks. jordnøddebrød, olivenbrød, baileysbrød, tobleronebrød, bacon- & løgbrød, peberbrød, appelsinbrød, kokosbrød med pistacienødder, karrybrød og sennepsbrød.Bo Christiansen har bl.a. testet bagemaskiner og lavet brød i DR1 programmet KONSUM. Bo har også skrevet bogen, Lækkert brød hver dag - med bagemaskine, isbn 87-90958-64-0God bagning!

 • af Bo Christiansen
  147,95 kr.

  Lækkert brød hver dag - med bagemaskine er en af de første bøger på dansk med opskrifter udelukkende til bagemaskiner. Bogen er fyldt med opskrifter på spændende, lækre og velsmagende brød og kager. Den indeholder 20 opskrifter på brød og 5 opskrifter på kager. Opskrifterne er f.eks. rugbrød med solsikkekerner,franskbrød, grahamsbrød, bananbrød med hasselnødder, urtebrød, foccaciabrød, speltbrød, valnøddebrød, gulerodsbrød og mange flere.

 • af Bo Christiansen
  118,95 kr.

  Denne bog er opdelt i to afsnit – et med hovedretter og et med supper ogsalater, hvilket giver flere variationsmuligheder og idéer til, at sammensættede forskellige retter. Derudover giver det også flere muligheder for at tilpassemaden ens humør og smagsløg samt at lave noget let og lækkert – til hverdagog fest. Derudover er der udregnet kalorietal for hver ret, så man kanse hvor mange kalorier retterne i alt indeholder. Der er lavet et grønt, gultog rødt mærke, så man kan se om retten indeholder få eller mange kalorier.Kalorietallet er beregnet ud fra et dagligt indtag på 2500 kalorier og ud fra,at man skal indtage cirka 30 % af dagens kalorier ved aftensmåltidet. Rettermed mindre end 800 kalorier pr. person er markeret med grønt, retter medkalorier mellem 800 og 1000 er markeret med gult – og retter med mere end1000 kalorier pr. person er markeret med rødt.9Det har været en spændende proces at lave denne bog, inspirationen til retterneer kommet mange steder fra – men primært fra min hustru og venner.De har alle været prøveklude uden altid at vide det. Det har derfor været enfornøjelse at lave denne bog. Jeg håber, at I vil få lige så mange gode madoplevelsermed denne kogebog, som jeg har haft, mens jeg lavede den – og medgaranti også vil få fremover.123 sider med farvefotos.God fornøjelse og velbekomme!Bo Christiansen har tidligere udgivet følgende kogebøger:"Aftensmad - til hverdag og fest""Det er ikke så svært - at lave lækker mad""Friskbagt brød - med bagemaskinen""Lækker mad på 30 min. - Det er ikke så svært""Lækkert brød hver dag - med bagemaskine""Nemt og lækkert - til hverdag""Pasta, ris og nudler - på 30 minutter""Let og lækkert - til hverdag"

 • af Bo Christiansen
  147,95 kr.

  Findes der noget mere lækkert end duften og smagen af nybagt brød? Personligt elsker jeg nybagt brød, men har aldrig været vild med selv at bage, eftersom det altid efterlod mit køkken i et stort rod og med en masse opvask. Men nu, hvor jeg har fået fingrene i en bagemaskine, elsker jeg at bage. Det er nemt, og det sviner ikke! Det eneste jeg skal gøre, er, at fylde maskinen op med de ingredienser, der hører til den valgte opskrift, og i løbet af nogle timer har jeg det lækreste nybagte brød uden besvær, rod eller opvask.Denne bog indeholder 23 spændende og lækre opskrifter udelukkende til bagemaskiner. Med denne bog er der derfor altid mulighed for at lave spændende brød til enhver situation. Bogen indeholder opskrifter på brød, som f.eks. jordnøddebrød, olivenbrød, baileysbrød, tobleronebrød, bacon- & løgbrød, peberbrød, appelsinbrød, kokosbrød med pistacienødder, karrybrød og sennepsbrød.God bagning!

 • af Bo Christiansen
  207,95 kr.

  Lækkert brød hver dag - med bagemaskine er en af de første bøger på dansk med opskrifter udelukkende til bagemaskiner. Bogen er fyldt med opskrifter på spændende, lækre og velsmagende brød og kager. Den indeholder 20 opskrifter på brød og 5 opskrifter på kager.Lækkert brød hver dag - med bagemaskine indeholder flere klassiske brød, men også nye, inspirerende og mere utraditionelle opskrifter. Bogen indeholder opskrifter, som fx rugbrød med solsikkekerner, franskbrød, grahamsbrød, bananbrød med hasselnødder, urtebrød, foccaciabrød, speltbrød, valnøddebrød, gulerodsbrød og mange flere. Kort sagt, er det med denne bog altid muligt at lave lækre brød og kager til enhver lejlighed.God bagning!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.