Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Bo Paulsen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Bo Paulsen, Hans Birger Jensen, Jørgen Mogensen & mfl.
  382,95 kr.

  Lægemiddelkemi beskriver lægemidlernes udvikling og virkningsmekanismer. Eksempelvis er psykofarmaka, antihistaminer, bedøvelsesmidler, smertemedicin, vitaminer og mineraler behandlet. Derudover beskæftiger bogen sig også med kontrollen af lægemidler og lægemiddelmarkedet.Udgivelsen indeholder en lang række opgaver og ikke mindst øvelsesvejledninger, som kan anvendes i den daglige undervisning eller til eksperimentelt arbejde knyttet til større skriftlige opgaver i kemi.Bogen er først og fremmest beregnet på undervisningen i kemi på gymnasiet og hf, men vil også kunne bruges i andre sammenhænge, fx biologi og fysik.

 • af Bo Paulsen
  129,95 kr.

  I den første bog af Bo Paulsen med titlen “Begraver døden sandheden” føres læseren gennem en spændende handling frem til en slutning, som også rummer nogle uafklarede spørgsmål. Dem får læseren svaret på i bog nummer to, hvis titel ”Sandhedens time” antyder, at noget mere må være sket, og så skal mere i øvrigt ikke røbes her. Med fortsættelsen af sin første bog bekræfter Bo Paulsen sit store talent for at fortælle en god og spændende historie, tilsat professionel viden fra en karriere i det danske politi.Læsningen lettes af, at “Sandhedens time” er delt ind i over 50 korte kapitler. Det er svært ikke lige at tage næste og næste og næste kapitel med, når man læser bogen, for Bo Paulsen formår også denne gang at holde spændingen i live til det allersidste.“Sandhedens time” opleves naturligt nok ekstra værdifuld, hvis man også har læst Bo Paulsens første bog, fordi persongalleriet går igen herfra. Med udbytte kan man inden egentlig læsning studere oversigten over de personer, der optræder i bogen.

 • af Bo Paulsen
  129,95 kr.

  I Danmark skal politiet opretholde ro og orden, og de skal stå mål for befolkningens forventninger, men hvorvidt overskrider de deres beføjelser? Hvad er etisk forsvarligt og hvad er etisk uforsvarligt? Hvor meget foregår der internt? Forfatteren tager med denne krimi hul på de problematikker, man kan havne i, som ansat indenfor efterretningstjenesten. ”Kisten var meget let. Som han huskede det, blev der på ulykkesstedet indsamlet ca. 1200 g aske og det var inklusiv ofrets fingerring, som ret beset var det eneste han kunne identificeres på. Det var nok nyere tids mest effektive ligbrænding. ” Forfatteren formår at holde tråden – og spændingen – fra start til slut. Vi følger Jens Ole, oplever hans dilemmaer og angst for at fejle i jobbet og privatlivet, og vi får et indblik i efterretningstjenestens arbejdsmetoder, og hvordan folk i store stillinger, kan skalte og valte med andre mennesker, uden hensyntagen til deres behov og meninger.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.