Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Bodil Jeppesen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Bodil Jeppesen & Grethe Maribo
  434,95 kr.

  I en omfattende revidering af klassikeren DET KOMMER! har vi:optaget helt nye videoer med autentiske interviews (samt bibeholdt de bedste af de gamle)tilføjet helt nye opgaverført ældre øvelser ajour med tal og fakta anno 2017givet grundbogen og øvebogen nyt grafisk layoutfornyet grundbogen med nye fotos.DET KOMMER! er et grundbogsmateriale til undervisning på Danskuddannelse 3, modul 3.Det består af:Grundbog med tilhørende videoer og lydLæseteksterØvebogLærervejledning.Grundbogen er inddelt i 11 kapitler. Hvert kapitel indeholder episoder, dialoger, tekster og grammatik med tilhørende opgaver og øvelser samt opgaver til alle lyd- og videooptagelser. Gennem bogens kapitler kommer kursisterne bl.a. til at arbejde med temaer som "Hvad siger man? og "Hvad gør man?" (kapitel 2), "Frivilligt arbejde" (kapitel 6) og "Held og uheld" (kapitel 11).Øvebogens opgaver følger indholdet i grundbogens kapitler og repeterer stof fra forudgående kapitler.Lærervejledningen indeholder forslag til arbejdsformer, ekstra opgaver, udskrifter af lydfilerne samt kopiark.EkstramaterialeTil materialet hører lyd, video, læsetekster og en rettenøgle. Du finder alle ekstramaterialer frit tilgængeligt her.Lydfilerne indeholder grundbogens episoder, dialoger, monologer og udtaleøvelser.Videoerne består af autentiske samtaler, interviews og voxpops.De mange artikler og historier fordeles blandt kursisterne som individuelle læseopgaver til efterfølgende præsentationer og diskussion i grupper.

 • af Bodil Jeppesen & Grethe Maribo
  743,95 kr.

  DET KOMMER! er et grundbogsmateriale til undervisningen på Danskuddannelse 3, modul 3. Denne lærervejledning passer til den reviderede grundbog.Materialet består af:Grundbog med tilhørende videoer og lydLæseteksterØvebogLærervejledningLærervejledningen indeholder forslag til arbejdsformer, ekstra opgaver, udskrifter af lydfiler samt kopiark. Til den reviderede udgave af DET KOMMER! er der optaget nye videoer. Bøgerne har fået nyt grafisk udtryk og nye fotos. Desuden er grundbogen tilføjet nye opgaver og ældre øvelser er ført ajour med tal og fakta anno 2017.

 • - Dansk for udlændinge grundbog
  af Bodil Jeppesen & Grethe Maribo
  552,95 kr.

 • - dansk for udlændinge grundbog
  af Bodil Jeppesen
  727,95 kr.

 • af Bodil Jeppesen & Grethe Maribo
  772,95 kr.

  Et nyt materiale til danskuddannelse 3, modul 4 i dansk som andetsprog. Med udgangspunkt i seks emner fra dagligdagen, årets tolv måneder, noget om arbejde, noget om uddannelse osv. opøves elevernes kommunikative kompetencer i dansk. Med øvelser, skriftlige og mundtlige opgaver, læsetekster og øvrige elevaktiviteter samt inddragelse af dialoger fra hverdagen på elevsite. Materialet består af grundbog til eleven, en øvebog til engangsbrug, lærervejledning med kopiark samt læsetekster til download fra hjemmesiden. Selvstændigt elevsite med lyttetekster i form af monologer, dialoger og episoder, videoer med interviews og samtaler samt supplerende materiale.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.