Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Bodil Margrethe Bang Thomsen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Din vej til selvudvikling
  af Bodil Margrethe Bang Thomsen
  187,95 kr.

  Clairvoyancens ABC, er et opslag og en bog, som vil kunne hjælpe dig i din selvudvikling.Giver dig en forståelse for, hvordan jeg bruger ordene, lydene, hørelsen og fornemmelserne.Bogen giver dig indsigter i clairvoyance, i afdødekontakt og i læringen om at stå ved dig selv.At vide at intet er forkert og at alt kan ske, på alle mulige måder.Få redskaber til, hvordan du med dine ord, kan danne din helt egen clairvoyance på dig selv, eller på dine kære.Rigtig god fornøjelse.Tak for dig.

 • - Din grønne hjerteenergi
  af Bodil Margrethe Bang Thomsen
  197,95 kr.

  Livstræets Krone – din grønne hjerteenergi, giver indblik i dagligdags-hamsterhjulet og den viser dig en ny vej, ved at tilgive dig selv og blive en bedre udgave af dig.Bogen får dig til at reflektere over mange ting, sætter spørgsmål som normalt ingen tør stille.Sætter ord på det som gjorde ondt og som pludselig var en del af livet.Du bliver kigget efter i alle kroge, og ja det kan gøre ondt.Fortællinger, eventyr og meditationer vil skabe ro, balance, forståelse og vil fylder dig op med fornyet hjerteenergi.Du får overskud til dig selv i hverdagen, ved at vide, at du er fantastisk og at du får den læring du har brug for, på det rette tidspunkt og når det hele, ind imellem føles for meget, bliver du vist at du aldrig er alene, at du og Universet sammen, skaber din hverdag og din fremtid.Det hele handler om at leve og ikke blot om at overleve. At vide, at du er dine tanker og at dine tanker er dig!Tak for dig.

 • af Bodil Margrethe Bang Thomsen
  177,95 kr.

  Denne bog er til dig, som har en pårørende med Alzheimer Demens eller til dig som vil kunne føle omsorg for dem som er ramt, at denne forfærdelige sygdom.Den giver dig indblik i liv og død, min spiritualitet, mine syn og mine fortolkninger vil give dig oplevelser og muligheder for at forstå og tro på, at alt det du ikke kan se og alt det du ikke tør tro på, pludselig bliver virkelighed.Du finder svar og gode råd om f.eks. fremtidsfuldmagt m.m.Her hvor kærlighed, respekt og nærhed er den eneste medicin som hjælper, den medicin den Alzheimer Demente får, dulmer deres afmagt og gør dem roligere, men kærlighed og omsorg er og bliver det bedste også for dem.Min far er for mig det største bevis for, at han turde give slip på livet, fordi han var bevidst om, at hans mor ville hente ham og vise ham vejen hjem.Dette er min sandhed, min tro, min overbevisning og mine muligheder med Universet for at kunne hjælpe mine kære.At huske at vi gennem vores dna er en del af hinanden, at livet er som en rose, ja, den har torne, men den er smuk og velduftende.At livet er en gave, en oplevelse som bør leves og ikke overleves.God læselyst.

 • - Dit indre lys
  af Bodil Margrethe Bang Thomsen
  197,95 kr.

  Bogen belyser hvordan du lærer at elske dig selv. Hvem dine forældre er, og at du selv har valgt dem. At fødsel og død er kontrakten vi selv har valgt at underskrive og udføre. Døden er gevinsten og billetten hjem. Vi har altid lært at vi skal elske vores næste, men det vigtigst er at vi lærer at elske os selv. Som clairvoyant har jeg kontakt med afdøde, som healer får jeg mulighed for at sætte dine chakraer i balance, et samarbejde med Universet som for mig er Øjet, gør at vi sammen kan gøre en forskel for klienten.Min elskede far er desværre ramt af Alzheimer demens og mit brev til ham giver mening for rigtig mange som er involveret eller som har denne forfærdelige sygdom tæt på.Min taknemmelighed er stor og jeg deler den gerne med alle.Tak er kun et fattigt ord, men husk det kan ikke slides op, brug det!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.