Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Bodil Molich

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Marianne Iben Hansen, Bo Odgaard Iversen, Bodil Molich, mfl.
  74,95 - 232,95 kr.

  Rimede historierom biler og bandeord,hekse og monstrevåben og perler.

 • af Marianne Iben Hansen & Bodil Molich
  265,95 kr.

  To tykke hekse, Fikkedik og Falderina, tog afsted en fredag formiddag på indkøbstur til Kina, for de manglede alt eller cirka deromkring, og ih, hvor sku' de købe mange klamme hekseting: Larvefødder,drageblod og kejserens gebis. Fedtestads og øregas og dyrepassertis. Fugleklatter, uglefnat og endelig til slut fire runkne rotter og en flagermuseprut. Marianne Iben Hansen debuterer med disse usædvanligt veldrejede hekserim, og Bodil Molich tegner lystigt med på løjerne.

 • af Søren Jessen, Kirsten Raagaard, Bo Odgaard Iversen, mfl.
  129,95 kr.

  Slip fantasien løs sammen med nogle af Danmarks allerbedste tegnere og lav alle de gavtyvestreger, rævestreger, skarnsstreger, narrestreger, slyngelstreger, skælmsstreger, tossestreger, genistreger, ja selv skurkestreger, du har lyst til. Men lad det blive i bogen. Ellers kan det være, der er nogen, der trækker en streg i sandet og giver dig en lærestreg, selv om du helt sikkert vil synes, man hellere skal slå en streg over det hele. En malebog, som slipper fantasien løs. Mere end et hundrede tegninger venter på, at blive malet og tegnet videre på. En lille tekst til hvert billede giver et forslag til, hvad man kan gøre. Det er rigtigt sjovt - prøv selv. Fra 5 år.

 • af Bodil Molich
  49,95 kr.

  I serien Tossestreger og genistreger kan du få lov til at tegne videre på gode danske illustratorers tegninger. Du bestemmer helt selv, hvad du vil tegne og hvordan. Men til hver tegning er der er et lille forslag til, hvad du måske kunne gøre. Det er rigtig sjovt - prøv selv. God at have med på rejse! God, når børn og voksne vil lave noget sjovt og kreativt sammen! Målgruppe: Fra 4 år

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.